Нашите кухни-57

• 74 510
  • 755
  •   1
Отговори
# 630
  • Казанлък
Раличка, модела на Модекс ми е 4100 - http://www.modeks.eu/images/md4100.jpg , а на Морато - http://www.morato.bg/upload/328/94aa3d471011daf4dbc86fbef8387a4b.jpg. Не съм сигурна на колко точно са ми калкулирани, но в преден разговор беше споменал, че едните са 150лв, а другите 200лв...

# 631
Антонина, избери Морато, по-хубави са

# 632
  • София
Избери по-скъпи механизми щом бюджета ти е малък и остави вратичките.
Освен това хубаво си помисли в шкаф с ширина 30 см как ще набуташ някоя по-голяма чиния, тенджера или кутия.

# 633
  • Раковски
Раличка, модела на Модекс ми е 4100 - http://www.modeks.eu/images/md4100.jpg , а на Морато - http://www.morato.bg/upload/328/94aa3d471011daf4dbc86fbef8387a4b.jpg. Не съм сигурна на колко точно са ми калкулирани, но в преден разговор беше споменал, че едните са 150лв, а другите 200лв...

4100 е 140 лв доколкото помня квадрата (цена от миналата година, дори на мен ми правят вратата без едни черти които малко не са на място). Имайте предвид,че човека носи отговорност за размерите и монтажа затова идва в повече ако се смята всичко на квадрат.

# 634
На мен ми казаха, че моделите, започващи с 3 и 4, са на 130лв  Rolling Eyes
Абе помисли си хубаво какво точно ти е необходимо в кухнята и от какво можеш да се лишиш. Аз нямам механизми на Блум, не са ми важни, при положение, че  (предполагам) и други относително прилични марки осигуряват добро качество. Не вярвам да я ползвам 20 години тая кухня, че да давам по 200-300-400 лв. за скъпи механизми. Може би в течение на времето и експлоатацията може и да ми се промени мнението, знам ли  Rolling Eyes

# 635
Антонина гледам ти проекта на кухнята и ще те попитам за горният ред шкафове мислила ли си над мивката да са два реда с такива, които се отварят към тавана, мисля че по-добре ще се оползотвори пространството

# 636
Здравейте,момичета,моля да изкажете мнение за мебелна къща Никора Варна,става въпрос за кухня по поръчка.

# 637
  • Под Сините камъни
Леле Антонина какви са тия цени бе  Shocked
Моята кухня ще е с размер 180 х 240 х 180 и направих проект и запитване в 3 фирми.Едната ми даде цена 2400лв,втората 2000лв и третата 1600лв и всичко с ПДЧ на Егер,плот 4см и гръб 3см.Механизмите също влизат в цената,е няма да са на Блум ама пак ще са прилични.

# 638
Гледам коментарите и само едно мога да кажа,ако можете да смените спалнята след 5 години ще е лесно ,но кухня се прави за доста по голям период.А вида и качеството на една кухня зависи само от три неща,дизайн ,врати и механизми.Поначало като стане въпрос за обзавездане съветвам да спестят от спалня ,но да не спестяват от кухня и баня.Мое мнение разбира се.Иначе и трите цени които са дадени в горния пост са доволно ниски за тези размери,и предполагам ,ще е заради ниското качество на механизми и панти ,разликата между панти  ферари и блум е доста ,първите с плавно затваряне са 1,5 а другите са почти 6 лева

# 639
.... да спестят от спалня, но да не спестяват от кухня и баня...
Peace

# 640
  • Под Сините камъни
Ифко,не са чак толкова евтини пантите.Но не виждам смисъл да давам сумати пари за механизми Блум.За сега не ме устройват финансово.И на трите места им дадох да се разбере,че съм на ясно с цената и качеството на механизмите и че искам нещо качествено и добро.По натам във времето ако ми се удаде финансово мога да сменя механизмите с Блум,но на тоя етап не става.Все пак ще правим и баня,детска,а хол и спалня ще освежаваме.Доста дини под една мишница,а и ще се опитаме без да теглим кредит да направим ремонта

# 641
  • София
Аз така през 2008 мислех, че нямат значение механизмите. Е, като почна дълбокото ми чекмедже да се отваря напълно, бързо смених плочата. Както и ечекмеджето ми с подправки. Не е нужно, разбира се, да се купуват най-скъпите механизми, но пълното отваряне на чекмеджетата за мен е едно от най-смислените удобства, проектирани за хората, наред с лещите за очи и електронната книга.

# 642
Пепински има и на блум евтини за чекмеджета пълно отваряне струват по 28 лева на чекмедже ,едва ли имаш 100 чекмеджета,направи си кефа,в в кухнята е основно жената.....за съжаление на някой домакини:)
тези за които ти говора се различават от лъскавите само по това,че са с дървени кутии ,а другите са с метабокс.Иначе като работа никаква разлика,само в цента ,а тя е около 50 лева по висока

# 643
  • Казанлък
Антонина гледам ти проекта на кухнята и ще те попитам за горният ред шкафове мислила ли си над мивката да са два реда с такива, които се отварят към тавана, мисля че по-добре ще се оползотвори пространството

mileneira,  сега като го казваш, май наистина ще е по-добре. Един от първите ми проекти беше така, ама що се отказах и аз не знам....

Относно механизмите, не че не искам, но съм склонна да се откажа и да ги заместя с по-евтин, но качествен вариант. Смятам, че те са необходимост в голяма кухня, с цел улеснение на домакинята, а аз с моята кутийка и липса на долни шкафове (освен чекмеджетата), не мисля, че са чак толкова важни.

# 644
Както се казва всеки сам знае себе си,няма да настоявам.Simple SmileДруго което мога да дам като съвет ,е долу под фурната да е пак чекмедже.Много мебелисти го избягват ,но е супер удобно защото там влиза идеално тавата която не се използва от фурната,трудно се пече в две тави:)

Общи условия

Активация на акаунт