Какъв крем за лице използвате? - тема VII

• 129 027
  • 741
  •   1
Отговори
# 720
  • гр.Пловдив
И аз се чудя на Идеалията с тази разлика че съм на почти 25 ...
 Другите два на които им се чудя са Estee Lauder Day wear и Lancome -Hydra Zen.Естето съм го ползвала и знам че е хубав,Данкома не съм,а ми се пробва,сигурно ще си поискам тестер първо.
 Знам че Виши си е друг клас,ама това не ме вълнува особено,ефект здрава и щастлива кожа търся Grinning

Ти шегуваш ли се?Още малко и анти-ейдж ще искаш Laughing

Серията Идеалия е за кожа 35+ че и повече Peace

# 721
Глупости, Идеалия е за всяка възраст. Не гледай разни сайтчета какви ги пишат  Peace
Цитирам от сайта на Виши:
Скрит текст:
For all women of any age regardless of skin type and tone/За всички жени, независимо от възрастта, типа и тена на кожата.
Тя не е анти-ейдж грижа, има просто такава съставка. Да не говорим, че третира съвсем други проблеми

Последна редакция: сб, 28 ное 2015, 21:33 от Holly Pink

# 722
  • София
Не се шегувам,доколкото знам на 25 е добре да се започне с превенцията,не само хидратация.

# 723
  • София
Идеалията ми докара обрив.Препоръчвам проби, не знам какво има в козметиката на Виши, но съм пробвала 2-3 крема и резултатът е винаги един и същ.

# 724
Бихте ли ми препоръчали дневен крем от медицинския или високия клас, който да е с добра хидратация, без да омазнява с лек лифтиг ефект (за първи бръчки). Кожат ми е суха, силно дехидратирана в момента, на 33 съм.  
Сега виждам, че по аптеките серията на Юсерин Волюм филът е на добра цена. Някой може ли да сподели мнение за нея?

Аз имам дневния крем от серията, много съм доволна. На 32 г. съм, с много суха и чувствителна кожа. Добре ми влияе кремчето. Усещам кожата добре хидратирана и някак "запълнена".

+1
Ползвам и аз дневния, както и околоочния. Доволна съм, хидратира и изпълва, кожата се усеща по-плътна. Разочаровах се от серума, но и не съм го ползвала повече от 2 седмици, убедена съм, че действа, но задължително си иска нещо отгоре, а аз не съм фен на наслагване на продукти, особено през лятото. Хиалурон филър не ми допадна, нито откъм хидратация, нито откъм комфорт.
И да добавя - получих тестер на Юсерин СС крем - не съм доволна, нищо общо с доброто представяне на Волюма, стои на петна, непокривен и лепкав, но и аз си имам други продукти за камуфлаж Laughing
Идеалията /от 2 тестера/ ми дойде тежък, мазен и непопивен.

# 725
  • гр.Пловдив
Не се шегувам,доколкото знам на 25 е добре да се започне с превенцията,не само хидратация.

Ами започвай с хиалуроновия филтър смело и като станеш на 40г  ще ти хареса ефекта и незнам тогава какво трябва да търсиш Mr. Green

# 726
Бихте ли ми препоръчали дневен крем от медицинския или високия клас, който да е с добра хидратация, без да омазнява с лек лифтиг ефект (за първи бръчки). Кожат ми е суха, силно дехидратирана в момента, на 33 съм.  
Сега виждам, че по аптеките серията на Юсерин Волюм филът е на добра цена. Някой може ли да сподели мнение за нея?

Аз имам дневния крем от серията, много съм доволна. На 32 г. съм, с много суха и чувствителна кожа. Добре ми влияе кремчето. Усещам кожата добре хидратирана и някак "запълнена".

+1
Ползвам и аз дневния, както и околоочния. Доволна съм, хидратира и изпълва, кожата се усеща по-плътна. Разочаровах се от серума, но и не съм го ползвала повече от 2 седмици, убедена съм, че действа, но задължително си иска нещо отгоре, а аз не съм фен на наслагване на продукти, особено през лятото. Хиалурон филър не ми допадна, нито откъм хидратация, нито откъм комфорт.
И да добавя - получих тестер на Юсерин СС крем - не съм доволна, нищо общо с доброто представяне на Волюма, стои на петна, непокривен и лепкав, но и аз си имам други продукти за камуфлаж Laughing
В една аптека ми казаха, яе Волюм филър е за 40+ или няма такова нещо?

# 727

+1
В една аптека ми казаха, яе Волюм филър е за 40+ или няма такова нещо?

Много пъти е ставало въпрос за две неща: кремове, серуми и пр. са съобразени както с възрастта, така и с нуждите на кожата през даден период; винаги е добре да се вземат тестери, за да се избегнат разочарования и излишни разходи. Не без значение е и това от какво си била доволна, търси подобен ефект, задавай въпроси, тук, и към консултанти. Няма начин без проба да се знае какъв ефект ще има даден продукт точно при теб или мен, през даден период. Сезонно кожата пак е различна, стресът също влияе, хидратирането също.

# 728
  • София
Излъгах, чела-недочела името на крема. Имам хиалурон филър, не волюм  Peace. Серията с Q10 я дават за 25-30 години, след нея и хиалуронът, по-натам не знам как са разпределени кремовете по възраст.

# 729
  • София

Ами започвай с хиалуроновия филтър смело и като станеш на 40г  ще ти хареса ефекта и незнам тогава какво трябва да търсиш Mr. Green
Не говоря за тежката артилерия,досега измазвах един Superdifence на  Cliniqie.Има разлика между първи признаци на стареене и дълбоки бръчки.

# 730
  • гр.Пловдив
Разбира се,всяка кожа си е индивидуална и с различни нужди за различните възрасти...Ако знаете как си завиждам тайничко на дамите със суха,жадна,нечувствителна и непретенциозна кожа,която поема на мига  най-обикновени Nivea,Dove,Garnier,Creme 21 Mr. Green ...ама няма Crazy

# 731
Не завиждай, защото не винаги сухата кожа означава и нечувствителна такава. Аз съм точно със суха кожа, "претенциозна" и то много , с Нивеа, Дав и тем подобни няма как да се харесаме  Peace

# 732
  • гр.Пловдив
Не завиждай, защото не винаги сухата кожа означава и нечувствителна такава. Аз съм точно със суха кожа, "претенциозна" и то много , с Нивеа, Дав и тем подобни няма как да се харесаме  Peace

Защо да не означава,като съм го видяла с очите си?

Мои колежки от години си купуват кремове за не повече от 5лв кутията,но кожите им изглеждат 10 пъти по-добре отколкото моята при положение ,че на година давам около 150лв за кремчета,маски и козметици Crazy

# 733
Peace

То и моята колежка се мие с Елсев и има дълга и хубава коса, ама не при всеки е така  Peace
Както и да е.

# 734
  • София
Така е,има хора,които си имат хубави коси,кожи и поддържането им не изисква много грижи и средства.И с крем от 10,и с крем от 100 лева се чувстват еднакво добре.Макар че аз си вярвам че лицата на всички ни един ден ще ни се отблагодарят за грижите и вниманието.Все пак от времето никой не може да избяга.

Общи условия

Активация на акаунт