Месецът на виното и любовта, носи две черти на цялата тайфа (бъдещи мами над 35)

• 21 151
  • 761
  •   1
Отговори
# 525
минавам на бързо да проверя за положителни двулентови тестове newsm78
Довечера ще чета Hug

# 526
  • На остров
Коте  Hug ще се радва много дядото като се роди бебка  Heart Eyes !

Мимче, Ината, Коте пожелавам ви да си намерите мечтаните къщи  Hug и да се радвате на много дечица там  Heart Eyes  Heart Eyes !

# 527
Рейнбоу, ще ни пукнеш сърчицата днес  Sick

# 528
Чакай бе Танцу, рано е още, их ама никакво търпение нямаш    bowuu

# 529
Чакай бе Танцу, рано е още, их ама никакво търпение нямаш    bowuu
Рано, рано, ама аз ей сега към 4-4,30 тръгвам за Пловдив и кой знае кога ще се прибера, и само това ще ми е в акъла  newsm78

# 530
Рейнбоу, имай милост, не издържам вече, не мога да работя, не мога да мисля, днес нищо, само рефрешвам телефона Crossing Arms Иначе не спирам да се моля за датската принцеса  Praynig  Praynig Praynig  Praynig

# 531
  • Варна
Рейнбоу, имай милост, не издържам вече, не мога да работя, не мога да мисля, днес нищо, само рефрешвам телефона Crossing Arms Иначе не спирам да се моля за датската принцеса  Praynig  Praynig Praynig  Praynig

И аз така... Цял ден вися тука и рефрешвам.

# 532
Не е рано, дано всичко е наред  Praynig

# 533
  • В градината...
Ми айде и аз да я ръчна  Naughty

# 534
Голямо оживление в темата  newsm68 предполагам ще има защо и аз хвърлям по едно око, че са ме ангажирали малко на работа, но пусто любопитство..
Мимче- по-далеч от центъра- означава по-далеч от шумотевицата ли или има нещо друго?
Pussycat- браво за щастливия дядо Simple Smile Много надъхан изглежда, дано и в гледането на внучката се включва  Heart Eyesактивно  Praynig

# 535
Креми, кандидатирал се е да пере пелени  Joy Защото навремето той перял моите, та сега що пък да не пере на бебка  Heart Eyes
Аз ти стискам силно палци да успеете с ТМ сега!

И аз чакам едно хубаво ЧХГ от Рейнбоус...

# 536
ей, нетърпелив народ ей  Joy
Коте, ти сигурна ли си за многократните пелени? Много ангажиращо ми звучи да си призная

# 537
Кой знае колко тлъсто ЧХГ не може да има. Двуцифрено е идеално.

# 538
  • София
Ауу това с многократните пелени и на мен ми се струва безумно.... и някои хора като кажат, че било по-еко.... ами не мога да се съглася - всичките прахове и всичката вода, която се хаби за да се перат изощо не ми изглежда еко.....

# 539
Коте, ти сигурна ли си за многократните пелени? Много ангажиращо ми звучи да си призная

Така звучи на всички, които нямат ясна представа какво представляват многократните пелени. НО, питай ме пак през юли  Joy

Общи условия

Активация на акаунт