Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - 33

• 60 023
  • 775
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Категорична съм, че случаите не се обсъждат. Лошо е когато отговорите станат по-малко , отколкото вдигането на рамене.

# 466
Момичета, вчера ми сложиха блокажа Декапептил Депо по дълъг протокол и ме викат чак на 11 март за първите стимулиращи инжекции Shocked
Дотогава са 3 седмици,много време ми се вижда. Досега навсякъде съм чела 10-14 дни,18 дори ,но не и 22. newsm78
Според вас това нормално ли е , и има ли някоя от вас на която да се е случило нещо подобно.

# 467
Слуд депо като те дойде цикъл отиваш.
Момичета, гледах интервюто на Нели Хаджийска, нали е в същата клиника. Възмутена съм как обижда жените, които не са родили. Sad.
Групичка заедно с мен ще пишем писмо до БТВ. Не може така.

# 468
  • София
Може ли линк на това интервю?

# 469
  • При семейството си
При мен и след двете ми биопсии имаше кървене и зацапване до цикъл.

Благодаря ти, при мен май ще се получи същото.

# 470

Именно и аз така знам, а на мен д-р Персенска ми каза конкретна дата на която да отида ,без значение кой ден съм от цикъла. Shocked

# 471
Не успявам да го кача. Sad
По бтв при Марияна Векилска. Събота
Обижда ужасно.

# 472
  • София

Именно и аз така знам, а на мен д-р Персенска ми каза конкретна дата на която да отида ,без значение кой ден съм от цикъла. Shocked
не е вярно, че се ходи като дойде цикъл. може и след две седмици, три, че и четири.
важното е дотогава да е минал цикъл.

# 473
Здравейте .Направо към темата,правихме цветна снимка която се оказа не мн добра.Едната тръба  е запушена(доколкото разбрах даже май не е читава въобще,неясна )а другатаа е пропуснала оцветителя но не мн добре МОЖЕЛО ДА Е НАПРАВИЛА СПАЗЪМ но не и се вярвало като гледала снимката ,Докторката каза да правим лапароскопия там щяло да си покаже най-добре и ако се наложело да се отстранят маточните тръби(само ако се наложело) та моля дамите за съвет ясно е,че жена ми се е сдухала и то доволно  та и аЗ ПОКРАЙ НЕЯ ,как да процедираме,да се впускаме ли на операцията или да правиме снимка в др болница др доктор бабини илачи и квото др се сетите.Ако махнат тръбите направо сме към фонда за инвитро за който ще чакаме между 6и9м за отговор.Докато сме чакали да сме си направили първично инвитро ако не се лъжа инсеминация срещу заплащане разбира се.Благодаря на отзовалите сега вече се чудим дали не сме избързали дали има др варианти или да се доверим на преценката на доктора уж нали са за това да помагат иска ми се да вярвам
ЧЕ НЕ ГЛЕДАТ САМО ПАРИ ДА ТОЧАТ.

# 474
60 дни е действието на депото,така че след като ти дойде до 60 дни след това най късно се започва стимулация.аз съм започвала 22 дни след блокажа

# 475
  • гр. София
cia_maritima щом нямате доверие и не сте напълно убедени за лапароскопията потърсете второ мнение. При кой доктор сте и къде правихте снимката?

# 476
# 477
  • София
Здравейте .Направо към темата,правихме цветна снимка която се оказа не мн добра.Едната тръба  е запушена(доколкото разбрах даже май не е читава въобще,неясна )а другатаа е пропуснала оцветителя но не мн добре МОЖЕЛО ДА Е НАПРАВИЛА СПАЗЪМ но не и се вярвало като гледала снимката ,Докторката каза да правим лапароскопия там щяло да си покаже най-добре и ако се наложело да се отстранят маточните тръби(само ако се наложело) та моля дамите за съвет ясно е,че жена ми се е сдухала и то доволно  та и аЗ ПОКРАЙ НЕЯ ,как да процедираме,да се впускаме ли на операцията или да правиме снимка в др болница др доктор бабини илачи и квото др се сетите.Ако махнат тръбите направо сме към фонда за инвитро за който ще чакаме между 6и9м за отговор.Докато сме чакали да сме си направили първично инвитро ако не се лъжа инсеминация срещу заплащане разбира се.Благодаря на отзовалите сега вече се чудим дали не сме избързали дали има др варианти или да се доверим на преценката на доктора уж нали са за това да помагат иска ми се да вярвам
ЧЕ НЕ ГЛЕДАТ САМО ПАРИ ДА ТОЧАТ.

Инсеминация, на запушена(и) или не много пропускливи тръби не се прави.
По принцип никога не е излишно второ мнение. Поне снимката може да се види от друг доктор. То само непроходимостта на тръбите ви праща към фонда.
Успех с изследванията и успешен финал.

# 478
bamba, kriki
Много благодаря   bouquet Hug
Ако знаете как ме успокоихте Hug Така се бях спекла при доки че не успях да питам нищо.
Kriki аз също ще започвам на 22 ден след блокажа.При теб как се развиха нещата след това?

# 479
cia_maritima щом нямате доверие и не сте напълно убедени за лапароскопията потърсете второ мнение. При кой доктор сте и къде правихте снимката?
То в днешно време може ли на 100%да си сигурен в доктора и неговата хипократова клетва.В Надежда сме правили снимката докторката не мисля че е редно да я споменавам на този етап.Аз не разбирам ама на снимката и сляп да си се вижда разликата в 2 тръби ,по скоро съм предубеден към това давай направо на лапароскопия без да обсъдим има ли надежда да се лекуват тръбите да се продуха запушената  и т.н..
За да не ви подвеждам ще се опитам по спомен да цитирам,,Докато чакате решение на фонда за инвитро може да опитате първично инвитро" мисля се казваше когато жената е в овулация да опитат да оплодят яйцеклетката в организма и предполагам може ида греша.Или да е говорила за Икси но не съм чул да казва тази дума.

Последна редакция: ср, 18 фев 2015, 20:44 от cia_maritima

Общи условия

Активация на акаунт