Glossybox, Birchbox, Lovemebeauty, Lookfantastic box и други.

• 50 112
  • 726
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Не мога и не мога да се абонирам за английската Глосибокс. Не ми позволява да платя, писахме си с някакъв момък 10-тина е-мейла, той също не можа да ми помогне. Някакви идеи защо се получава така?

През 2013, не успях да платя, пробвах с 3-4 различни карти, не стана. Миналото лято стана от раз, не знам какъв им е проблема, мислех че са си оправили системата  newsm78

# 16
  • Варна
Имам ПП, при това регистриран на английски адрес, не става. Sad

През 2013, не успях да платя, пробвах с 3-4 различни карти, не стана. Миналото лято стана от раз, не знам какъв им е проблема, мислех че са си оправили системата  newsm78

Дано и при мен се оправи така изведнъж... Ще продължавам да опитвам.

# 17
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
chockolina,да не би банката ти да блокира плащанията? Попитай?

Имам дебитна карта на Пиреус(от време оно),която никога не успях да ползвам при онлайн пазаруване,нито от чужди,нито от български сайтове.

# 18
  • София
Преди няколко дни писах, че се появява нова UK beauty box "Cohorted", от която ще пускат само по 100 бр.

Ето какво съдържа февруарската, която вече е разпродадена:

Price of the box – £19.99 plus £2.50 P&P
Products in the Box – 5 items (worth £67.50)

1.   Dolce & Gabbana Clarifying Lotion - Full Size 150ml RRP £20.00
2.   Bobbi Brown Smokey Eye Mascara  –  Travel Size 3ml. Worth £8.00
3.   Benefit Bella Bamba Ultra Plush Lipgloss  – Full Size 15ml RRP £14.50
4.   Korres Quercetin & Oak Eye Primer – Full Size 4ml RRP £10.00
5.  Korres Milk Proteins Foaming Cleanser – Travel Size 50ml. Worth £15.00

# 19
  • Варна
chockolina,да не би банката ти да блокира плащанията? Попитай?

Имам дебитна карта на Пиреус(от време оно),която никога не успях да ползвам при онлайн пазаруване,нито от чужди,нито от български сайтове.

Не би трябвало, това си ми е картата, с която масово пазарувам от всякакви чуждестранни сайтове. По-скоро ми се струва, че по IP-то на компютъра Глоси-то ми налагат огрланичение, знам ли.
 newsm78

# 20
  • София
Дойдоха ми януарските ЛМБ кутии... едната беше за мен, другата на сестра ми, но покрай сменените продукти и двете останах за мен.

В една кутия, липсва един от продуктите, в другата която беше с 3 пълно размерни продукта+1 подарък, са ми сложили още един  newsm78

Накратко дублира ми се този балсам, ако някой се интересува да ми пише.
http://www.beautybar.com/p/malin-goetz-mojito-lip-balm-95996

# 21
  • До хладилника, който обичам
Над, имаше ли допълнителен пълноразмерен продукт за компенсация? ЛМБ ми писаха най-сетне, че е или продукт, или 2 кредита. Аз нито едното нямам.

# 22
  • София
Над, имаше ли допълнителен пълноразмерен продукт за компенсация? ЛМБ ми писаха най-сетне, че е или продукт, или 2 кредита. Аз нито едното нямам.

В едната кутия, имах два допълнителни пълноразмерни продукта, единият по мой избор, а другият пратен или от добра воля или по-скоро по грешка Simple Smile)))

Във втората кутия имах допълнителния продукт, но ми липсваше един от другите.

# 23
  • Street of Dreams
Кредитната карта обикновено отваря вратите, момичета Flutter

Пробвах лосиона няколко пъти и установих, че точно той ми е липсвал Peace То само цветът и ароматът му са истински празник, а кожата ми го заобича. Така че, ако на Глоси им е останала еднолитрова кофа примерно от това, знаят къде живея  Mr. Green

Да похваля и Royal Apothic, абсолютно бижу - сладурско опакован, красив, вкусен и грижовен. Кис-кис   mrstraetz

Изобщо силна кутия, взима второ място в личната ми класация (заради онзи продукт, който не коментираме) Simple Smile

# 24
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
За розовият тоник ли говориш?
Абсолютен хит е при мен,честно.
Дори го пробвах на силен очен грим(молив,спирала,сенки,хайлайтър за очен контур)...ехх,това чудо махна всичко от раз.
Бих пробвала и други продукти на марката,която доколкото разбрах е испанска. http://www.kueshi.com/

# 25
  • Street of Dreams
Да бе, тоника! ooooh!
Ех, откога не съм слагала силен очен грим, трябва да си намеря повод.  Thinking
Марката Кueshi определено ми събуди любопитството - и аз бих изпробвала това-онова. С това име ми звучеше японска, а имам слабост към всичко японско  Mr. Green, но пък по-трудно ще се намери. Разглеждайки, имат продукти като за мен  Peace

Как намираш другите си продукти? Загледах се в японската кутия, но нищо не ми е познато като марка...

# 26
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Е,то и аз сложих силен очен грим само и само да пробвам Розовото чудо. Mr. Green Във всекидневието си ползвам само спирала/молив за очи/балсам за устни.

Лятото ще съм в Бг,така че ще донеса всички неотваряни продукти от кутиите
 и можем да разменяме помежду ни с продукти,които пък вие не ползвате.

Коя японска пък ти? Хвърли ме в големи размисли,да ти кажа. Laughing

# 27
  • Street of Dreams
Японското Глоси бе, аз от теб чух за него Joy Joy hahaha

За размяна имам тука едни кремове за ръце - много хубави, 4 на брой. Laughing Следвайки тенденцията, до лятото се очаква да са 7.  Tired ooooh! Joy

И So Susan колкото искате, знам, че са ви любими  Mr. Green

# 28
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Каквото имате като продукти за тяло,за мен са си Mr. Green Аз от своя страна ще ви запазвам лакове и гримове.

Аз сега съм запалена по vloggers в ютюб и там следя отварянето на кутии,френски и английски.
Пример: https://www.youtube.com/playlist?list=PL1zw2xSN-l68FjQPwDgb7DY1wAXqED8iK
https://www.youtube.com/playlist?list=PLuUQrXkxy7PU-6kd3LUhA_8tUBHDp-_NQ

Японското Глоси също ме вълнува,ама да речем,че японският не ми е сред най-силните езици(каква изненада!!!) и предимно търся блог снимки.

# 29
  • Street of Dreams
Леле, то аз се имах за приказлива, но тези две хубавици ми скриха шапката  ooooh!Mr. Green Страшна енергия се иска за блог. Жюлиет я гледах без звук, но забелязах, че носи същите омбре липс като мен напоследък - лилав молив с рубинено/малиново червило  Heart Eyes offtopic
newsm23 аз бих ънбокснала една цяла чуждестранна кутия, например от тези, които пускат във Фейсбук за печелене, но не ми се коментира със "скучен пост №8364" Crossing Arms

Ако отида в БГ лятото, ще донеса нещо. Ти ако набележиш нещо, да кажеш. Ей тъй, за спорта  Hug

Общи условия

Активация на акаунт