Glossybox, Birchbox, Lovemebeauty, Lookfantastic box и други.

• 50 199
  • 726
  •   1
Отговори
# 360
  • До хладилника, който обичам
Чакам си последната кутия на LMB с три продукта на Елемис за лице. Почудих се на витамините, но отзивите и ревютата бяха малко смесени и се отказах, изчаках Елемис.
И им писах да ми прекратят абонамента. За 5 лири кутията е ок, но повече не бих дала, не съм безкрайно щастлива най-вече заради еднообразието месец след месец - въртят едни и същи неща до изчерпване.
В предната си взех тюркоазения лак - гел на Нейлс Инк., защото преди да взема лак, гледам суочовете и видях, че цветът е хубав. На живо ми издържа много (с покритие на Сали Хансен) и съм доволна от него. Покри ми с един слой без видима линия на ноктите, формулата му е различна от другите Нейлс Инк, които имам.
Сега мисля да си взема кутията Glamour на LIB, защото цената е добра. С код HELLO10 дава -10% и става £16.19+доставка, не е като безплатна доставка, но все пак добра оферта. Може би кодът ще работи и на кутията Heart, не съм пробвала.
Има нова кутия - NailBox. Чудя й се, защото имам един от лаковете и подобен на един от другите. Но може би ще я взема - 4 лака + пособие за нокти - този месец ножица за кожички - за £15. Миналия месец е била много хубава първата кутия.

# 361
И моята Glamour Summer Edit на LIB пристигна.Продуктите са страхотни,което е нормално явно за кутиите на Glamour

http://beautyplaceafter30.blogspot.com/2015/06/glamour-summer-ed … st-in-beauty.html

# 362
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
От всяка кутия изкачат лаковете Nails Inc.
Разгледах ти ревюто на новата кутия LIB,Селинка.Лака е в страхотен пепеляво розов цвят.

# 363
От всяка кутия изкачат лаковете Nails Inc.
Разгледах ти ревюто на новата кутия LIB,Селинка.Лака е в страхотен пепеляво розов цвят.

Много е хубав,но ми се събраха два в този цвят Uptown.Единия от LMB,а другия от Glamour кутията.Наистина,ако някой му харесва го подарявам.Няма как да използвам и двата.Само ми пишете на лични и го изпращам:)

# 364
  • София
Момичета,някоя от вас използва ли кода за безплатен абонамент от Glamour Spring Box на LIB?
Получих вече първия безплатен брой на списанието плюс подарък молив за очи (много тъмно син) на Model Co.

Аз много му се чудех на този абонамент и в крайна сметка го забравих, добре че има кой да напомни Wink Разгледах подаръците от предишните месеци и не са никак лоши, като изключим молива на Model Co.  Mr. Green Най-често лакове на Nails Inc  Mr. Green

Мисля да си го направя от юли, дано кода да е все още валиден  newsm78

# 365
Наде,разрових се,кода е валиден до 31 юли !   bouquet

Аз го направих май и първия брой ,който получих е юнския.Така,че смело го активирай,няма шанс да се сдобиеш с молива:))))

# 366
Момичета,от днес в сайта на LIB може да се поръча Capital Summer Edit Box .За безплатна доставка използвайте код CAPITAL.Офертата е валидна до утре (17.06.15)до края на деня.

# 367
  • София
Момичета,от днес в сайта на LIB може да се поръча Capital Summer Edit Box .За безплатна доставка използвайте код CAPITAL.Офертата е валидна до утре (17.06.15)до края на деня.

Само аз ли не я харесах  newsm78

# 368

Само аз ли не я харесах  newsm78

Ужасна е:( 

# 369
Със два месеца (!!!!) закъснение,моята френска Birchbox за Април

http://beautyplaceafter30.blogspot.com/2015/06/april-birchbox-france-box.html

# 370
# 371
Не знам дали сте видели,за нови абонати на Birchbox UK този месец има код за Beauty Blender и почитваща паста Solid към него подарък.Кода е WBB615

Или за "завърнали" се абонати кода е WEMISSYOU

Последна редакция: чт, 18 юни 2015, 14:43 от selinka3

# 372
  • София
Момичета, ако някой не харесва или няма да използва бронзиращата пудра Vita Liberata Trystral Minerals self-tanning bronzer от The Glamour Summer Edit, моля да ми пише. Интересувам се само от пудричката, кабуки си имам  Laughing

# 373
  • До хладилника, който обичам
Нат, днес ми дойде кутията. Ако не ми пасне, ще ти свирна Simple Smile
Леко съм разочарована от цвета на лака на Нейлс Инк (ярко прасковено) и молива на Буржоа (прасковено). В ЛИБ няма бюти профил, ако имаше, щяха да знаят, че не съм блондинка и може би да ми пратят други цветове... но ще им дам шанс, разбира се Grinning

Кажете набързо за абонамента за Гламур? Понеже тук до списанието имам достъп в магазина с все мострите/подаръците към него - абонаментът дава ли ми повече? Като има интересни неща, си взимам и по няколко списания, да събера различните Crazy

# 374
  • София
Нат, днес ми дойде кутията. Ако не ми пасне, ще ти свирна Simple Smile
Леко съм разочарована от цвета на лака на Нейлс Инк (ярко прасковено) и молива на Буржоа (прасковено). В ЛИБ няма бюти профил, ако имаше, щяха да знаят, че не съм блондинка и може би да ми пратят други цветове... но ще им дам шанс, разбира се Grinning

Кажете набързо за абонамента за Гламур? Понеже тук до списанието имам достъп в магазина с все мострите/подаръците към него - абонаментът дава ли ми повече? Като има интересни неща, си взимам и по няколко списания, да събера различните Crazy

Супер, кабукито е малък разкош  Hug

Аз съм много бяла и постоянно клепам разни потъмняващи продукти  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт