Glossybox, Birchbox, Lovemebeauty, Lookfantastic box и други.

• 50 168
  • 726
  •   1
Отговори
# 375
Нат, днес ми дойде кутията. Ако не ми пасне, ще ти свирна Simple Smile
Леко съм разочарована от цвета на лака на Нейлс Инк (ярко прасковено) и молива на Буржоа (прасковено). В ЛИБ няма бюти профил, ако имаше, щяха да знаят, че не съм блондинка и може би да ми пратят други цветове... но ще им дам шанс, разбира се Grinning

Кажете набързо за абонамента за Гламур? Понеже тук до списанието имам достъп в магазина с все мострите/подаръците към него - абонаментът дава ли ми повече? Като има интересни неща, си взимам и по няколко списания, да събера различните Crazy

Единствения плюс на нашия абонамент е,че е безплатен:)А с този молив на Model Co,който ми пратиха съм убедена,че е по-добре да си го купуваш:)

Наде,и аз още не съм я изпробвала,ако ми е тъмна,ще пиша!

# 376
  • До хладилника, който обичам
Единствения плюс на нашия абонамент е,че е безплатен:)А с този молив на Model Co,който ми пратиха съм убедена,че е по-добре да си го купуваш:)
E, безплатен срещу £2 на списание си е бонус Laughing

# 377
  • София
E, безплатен срещу £2 на списание си е бонус Laughing

Бу, къде ги видя 2 лири, беше безплатен с Пролетната Гламур кутия.

Наде,и аз още не съм я изпробвала,ако ми е тъмна,ще пиша!

Знам аз къде да попитам  Hug

# 378
В магазина Laughing
Този код важи ли още? Ако да, подайте го Simple Smile или е само с кутията?
Червилото-молив на Буржоа в прасковения цвят ми стои като на лична булка от махалата. Според мен е само за светли хора. Сега ме е още повече яд, че не ми се падна някой от другите два цвята.

# 379
  • София
В магазина Laughing
Този код важи ли още? Ако да, подайте го Simple Smile или е само с кутията?
Червилото-молив на Буржоа в прасковения цвят ми стои като на лична булка от махалата. Според мен е само за светли хора. Сега ме е още повече яд, че не ми се падна някой от другите два цвята.

Абонамента беше подарък към пролетната кутия, изчакай, предполагам пак ще го има към Гламур кутиите. Ако е безплатен става, но да плащаш 2 лири+превозвач за странен подарък, като молив на МоделКо или дамски превръзки, не си струва.

# 380
В лятната Glamour кутия няма код Confused

# 381
В лятната Glamour кутия няма код Confused

Да,няма в лятната наистина Sad .Мисля,че е персонален ,но все пак опитайте с моя.

4sPEqtrXi9

# 382
Изпробвах Vita Liberata Trystal minerals.Невероятна е!Само да отбележа,че аз не харесвам изобщо всякакви бронзанти и т.н.Но тази пудра е съвсем различна,поставя се много лесно.може да контурирате или да използвате върху цялото лице.Аз направих второто и резултата е страхотен лек тен,може би два-три нюанса по тъмен от цвета на лицето ми.Изглежда много естествено и има лек блясък.Хубавото е,че в кутията на Glamour е нюанс номер 1 (sunkissed),може би втори номер е по-тъмна и фрапираща.Има намаление на сайта на марката и може да се купи 9 гр. за 22,50 GBP,при редовна цена 30 GBP.

http://www.vitaliberata.co.uk/glamour/

Но пък за тази цена,може да се купя цялата кутия на glamour ,а мострата от 3 гр. е напълно достатъчна за лятото,след като едно нанасяне издържа до 5 дни.

Между другото има код за безплатен продукт към всяка поръчка в LIB над 10 лири-гел за бръснене на Nuxe

Последна редакция: чт, 18 юни 2015, 12:04 от selinka3

# 383
  • София
Изпробвах Vita Liberata Trystal minerals.Невероятна е!Само да отбележа,че аз не харесвам изобщо всякакви бронзанти и т.н.Но тази пудра е съвсем различна,поставя се много лесно.може да контурирате или да използвате върху цялото лице.Аз направих второто и резултата е страхотен лек тен,може би два-три нюанса по тъмен от цвета на лицето ми.Изглежда много естествено и има лек блясък.Хубавото е,че в кутията на Glamour е нюанс номер 1 (sunkissed),може би втори номер е по-тъмна и фрапираща.Има намаление на сайта на марката и може да се купи 9 гр. за 22,50 GBP,при редовна цена 30 GBP.

http://www.vitaliberata.co.uk/glamour/

Но пък за тази цена,може да се купя цялата кутия на glamour ,а мострата от 3 гр. е напълно достатъчна за лятото,след като едно нанасяне издържа до 5 дни.

И аз съм със същото впечатление от пудрата. Много ми хареса! Проблема е, че тази сутрин предозирах и сега съм натурално червена.... никак не е гот  Mr. Green

Ако видите код за безплатна доставка на Гламур кутията, пишете, ще взема още една.

Последна редакция: чт, 18 юни 2015, 14:12 от nad_tab

# 384
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Позагубих се тези дни,но се връщам,и дори ви нося снимка на юнската Глосибокс с отзиви http://coquelicotta.com/?p=13705 Вече всичко пробвах и съм мега доволна този месец.Получих напомпващ устните глос,който работи,но не се сетих да направя снимка преди-след.Ще сложа тези дни.

Последна редакция: чт, 18 юни 2015, 22:36 от Beautyholicа

# 385
  • Street of Dreams
Разкошна американска Глоси този месец!
Погледнах какво са получили тукашните момичета - страшно разочароваща, за втори пореден месец. ooooh!

# 386
Страхотна кутия!!!!!
Да,ужасно е немското Глоси този месец,почти догонихме австрийското с техния пълноразмерен шампоан Нивеа:(
Днес ми пристигна и френското Глоси,ще снимам по-късно.Вече съм горд собственик на три гела на Etre Belle:)))))

# 387
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Какво има в немското?

3 такива зелени гела ли,Селинка? Аз моят ще го пласирам на някой,не виждам как би ми влязал в употреба.

# 388
Какво има в немското?

3 такива зелени гела ли,Селинка? Аз моят ще го пласирам на някой,не виждам как би ми влязал в употреба.

Според мен щеше да е по-добре,ако бяха три такива гела:))Но,не моите ги събрах от английското Глоси от миналия месец,от френското Глоси от този месец и явно ще получа и с немското Глоси този месец. Rolling Eyes

А иначе сме сигурни за два продукта,единия е прословутия гел:),а другия е душ гел на Lavera.Видях три или четири кутии и бяха все различни,затова не съм сигурна какви ще са нашите:))

Ето една от тях

# 389
Да,няма в лятната наистина Sad .Мисля,че е персонален ,но все пак опитайте с моя.
4sPEqtrXi9
Благодаря, но съм мегаруса днес. Откъде се абонира? Crazy

Общи условия

Активация на акаунт