Glossybox, Birchbox, Lovemebeauty, Lookfantastic box и други.

• 50 142
  • 726
  •   1
Отговори
# 45
  • Варна
Като не ми искат абонамента Glossy-то, абонирах се за My Little Box.

Виждам в анкетата, че някой я получава, може ли отзиви?

# 46
  • София
Аааз. Hug Най-хубавата кутия за мен. Получавала съм всички. Утре ще си взема февруарската и ще пиша Peace

# 47
  • Варна
Супер, ще чакам с нетърпение отзивите ти!  Hug

# 48
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Кашмир,споделяй снимки,моля те.Ако я имахте тук тази кутия,дори не бих се замисляла за абонамент.

Така.На мен днес ми пристигна февруарската глосибокс и съм РАЗОЧАРОВАНА.Два от продуктите вече съм получавала,като единият руж на Криолан - за ТРЕТИ път(все един и същ нюанс),а крема за лице за втори път като преди това го имах в ноемрвийската кутия.
Преди време бях пуснала снимка със спойлер:

ето тази :
Скрит текст:

Да,но от въпросната снимка ми се дублират само душ-пяната на Ритуалс и продукта за коса.Утре ще пусна снимки,но пак да кажа- рециклиране на стари продукти от изминали продукти НЕ желая.

# 49
  • София
Два от продуктите вече съм получавала,като единият руж на Криолан - за ТРЕТИ път(все един и същ нюанс),а крема за лице за втори път като преди това го имах в ноемрвийската кутия.
Е това с повтарящи се продукти и то за трети път е супер тъпо!!!!  Naughty

Аз утре трябва да получа английската Glossy, въобще не съм гледала какви са продуктите за февруари и ще видя от какво естество ще бъде изненадата, като я отворя  Grinning

# 50
  • София

Аз я следя от 2-3 месеца, но така и не успях да харесам никоя. Сега гледам февруарската и никак не ме грабва  newsm78

# 51
Съжалявам, но не мога да чета цялата тема. Бихте ли ми обяснили, кои от кутиите (неамериканските) са с доставка до България? Благодаря! 

# 52
  • София
Съжалявам, но не мога да чета цялата тема. Бихте ли ми обяснили, кои от кутиите (неамериканските) са с доставка до България? Благодаря! 
Няма такива, от Англия или Германия се поръчва до адрес на превозвач, за тях информация може да намериш в  подфорум, Пазаруване от чужди сайтове.

# 53
Няма такива, от Англия или Германия се поръчва до адрес на превозвач, за тях информация може да намериш в  подфорум, Пазаруване от чужди сайтове.

Благодаря! И Lookfantastic ли?

# 54
  • София

Благодаря! И Lookfantastic ли?

Нея я забравих Simple Smile Тя, както и някакви не особено интересни кутии в feelunique, се доставят, безплатно до БГ!

# 55
  • София

Аз я следя от 2-3 месеца, но така и не успях да харесам никоя. Сега гледам февруарската и никак не ме грабва  newsm78

Защото не си получавала кутията Wink Като я получиш, оставаш с впечатлрнието че е опакована специално за теб. Козметика имам за години напред. Тук гъделъТ е от всички джинджифлюшки и аксесоари. А и козметика хубава пращат.

# 56
  • София
Току що я отворих. Ами няма такъв кеф! Чувствам се като дете на Коледа. Всичко е невероятно сладурско. И картичкатa, и списанието чак и те.  Heart Eyes Моята е такaва:

Съдържа:1. The Power Brow by L’Oreal , Terry Khol Pencil, Complexion enhancer, DHC Blotting paper, Smartphone case

На другия полюс беше вълението ми от отварянето на Глосибокс. Нулево.

1. Wilkinson sword hydro silk  
2. MARSK mineral eyeshadow- fifty shades
3. Royal Apothic- tinties
4. So Susan lip and cheek palette
5. B.Cosmetics mascara

# 57
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
My little Box е впечатляваща заради външният си вид и че е иновативна(предметите) - хубави рисунки,сладки послания,всеки месец тематика,около която се развива кутията.Иначе като съдържание честно казано не съм уау,особено откъм предметите(макар,че повечето биха ми влязли в употреба).Козметиката е между другото...колкото да има нещо,за да се каже,че е бюти бокс също.
Въпреки това,бих се абонирала.Точно защото е различна.

Цитат на: Tsugumi

Глосибокс,Бирчбокс,lovemebeauty,my little box можеш да поръчваш от Англия чрез посредник(момичетата да кажат,но ти излиза около 2-3 лв превоза).Не знам кои фирми ползват.
Кутията на Lookfantastic можеш да поръчваш както се поръчва козметика от сайта.Превозът е безплатен.Апропо,имат вече и месечни абонаменти с леки отстъпки. http://www.lookfantastic.com/offers/beauty-box.list

# 58
  • София
kashmir много ме запали с тази кутия, може ли повече инфо на лични, да не спамим, как става поръчката? Hug Нещо ми се върти в главата, че с превозвачите трябваше до техния офис да ходиш да си я получаваш, или има опция с градски куриер до адрес?

# 59
  • София
С превозвач, както повечето кутии. избираш си някой превозвач, има бая (ползвах Габко, в момента съм при ggbg). Единият ти вариант е да си намериш превозвач с удобен за теб офис, а другият е да ти ги пращат с куриер, всички го предлагат като опция. Peace

Общи условия

Активация на акаунт