Glossybox, Birchbox, Lovemebeauty, Lookfantastic box и други.

• 50 203
  • 726
  •   1
Отговори
# 75
  • София
В Англия имало и period box  Shocked Shocked
www.periodbox.co.uk/

# 76
  • София

Аз отдавна съм я забелязала, идеята е да те снабдят с материали за този период от месеца Simple Smile)))))

Предполагам и при американците има подобна  Mr. Green

# 77
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊

Аз отдавна съм я забелязала, идеята е да те снабдят с материали за този период от месеца Simple Smile)))))

Предполагам и при американците има подобна  Mr. Green

Ахахаха.А колко ще ти струва абонамента зависи от това,колко дни ти е цикъла.Съдържанието в кутиите : https://www.periodbox.co.uk/whats-inside/

# 78
  • София
Получих си първата US кутия... не е честно, нашите да са толкова постни  Sick

# 79
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Елате ми всички на гости и докато сте тук,изкупете всички възможни кутии Stuck Out Tongue

Имам отговор от Глосибокс по повод това,че в кутията ми има повтарящи се продукти.Извиниха се и обещават да ми пратят нови два.Кога ще пратят и дали ще пратят не знам,но ще ви държа в течение.

Днес пък момичетата получиха Пинкс кутиите си(кои от вас ги поръчват?) - аз може да не съм в Бг,ама и за тях съм абонирана. Mr. Green Доволна съм този месец,за сметка на така любимите ми Глоси.

# 80
  • София
Наде, коя е кутията и как я поръчваш?

# 81
  • София
Наде, коя е кутията и как я поръчваш?

Кутията е http://www.boxycharm.com/ поръчах еднократно до приятелка, която имаше да ми изпраща други работи, та покрай тях изпрати и продуктите от кутията.
Иначе няма как до БГ, а е на смешната стойност 21$  #Cussing out

# 82
  • Варна
Днес пък момичетата получиха Пинкс кутиите си(кои от вас ги поръчват?) - аз може да не съм в Бг,ама и за тях съм абонирана. Mr. Green Доволна съм този месец,за сметка на така любимите ми Глоси.

Аз я получавам. Не е лоша и този месец, въпреки, че гланцове не ползвам, този на Буржоа ще го пробвам. Peace

Спойлър от My Little Box:

Hey! You there! Want to see some clues for your next Box? Well, here you go...

# 83
  • До хладилника, който обичам
Много ме разочарова обслужването на клиенти на ЛМБ. Писах за продукт от февруарската кутия, лак, от който исках да сменя цвета, изобщо не ми отговориха, пратиха ми го така, 13 дена по-късно нямам отговор нито на това, нито на предното запитване. В последния си мейл изразих разочарованието си и попитах кога мога да се отпиша от тях след получаване на всички кутии, без да се абонирам за следващи. Съдържанието може да е интересно, но получаването му ми хаби нервите.

# 84
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Влизам,за да се похваля,че днес получих два продукта от Глосибокс като заместители на дублиращите се(знаете ми историята с кутията вече) Simple Smile - балсама на Royal Apothic(нищо особено не е,честно казано) и лака със сърчица на Julep.

Писах им в събота,в понеделник ми отговориха,че се извиняват и ще пратят нови неща.В петък вече бяха в кутията ми.  Peace

# 85
  • Street of Dreams
Честито. Кораловия или тъмночервения балсам ти пратиха?

# 86
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Пише,че е нюанс Pink.Наситен пигмент,на моите устни стои почти като червило.

# 87
Здравейте. Може и да е споменавано някъде в по-стари теми, но все пак ще пусна линк.
http://www.findsubscriptionboxes.com/
Това е сборен сайт за всякакви видове кутии, не само beauty кутиите. Наистина много зарибяващо. Има абонаментни кутии с деликатеси, джаджи, бебешки дрешки и т.н. каквото се сетите.  Simple Smile

# 88
  • Street of Dreams
http://www.findsubscriptionboxes.com/box/newbeauty-testtube/ - thinking out of the box - I like that!  Laughing

Tук силно се рекламират мъжки боксове, в които мъжете(предполагаеми ергени) попълват профил и месечно им изпращат аутфити, пасващи на модата и стила им, да са им спестят досадното пазаруване..  Rolling Eyes

# 89
Има мъже, които не знаят и чорапи как да си купят, така че явно и за тях е помислено. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт