Glossybox, Birchbox, Lovemebeauty, Lookfantastic box и други.

• 50 223
  • 726
  •   1
Отговори
# 345
Здравейте, преди няколко дни за пръв път поръчах кутия Love me beauty. Кога би трябвало да я получа и къде? Благодаря за отговорите предварително. Hug

# 346
  • София
Здравейте, преди няколко дни за пръв път поръчах кутия Love me beauty. Кога би трябвало да я получа и къде? Благодаря за отговорите предварително. Hug

Само ти знаеш адреса на който си си я поръчала, ние как да знаем  newsm78

За кога, също не е ясно, имаш ли потвърждение, че е изпратена?

# 347
Лимитирана кутия от Naturisimo

Цената е 9.99 GBP .

Олиото на Caudalie е страхотно,днес го получих с лимитираната кутия на Glamour от LIB .

# 348
  • Street of Dreams
Аз пък не бях впечатлена. За какво го ползваш? Аз намазах само ръцете. И без това смятам, че прекалявам с оливата - приятелка козметичка ми каза,  че трябва да се ползват само терапевтично и при продължителна употреба съсипват естествената мазнина на кожата. Извинявам се за офтопика, но ми е интересно някой дали знае нещо по въпроса?

# 349
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Днес си получих юнската кутия.Дата - 12 юни. Shocked Mr. Green

Чудна е.

# 350
  • София
Не знам за олиата, тук във форума мнооооого ги хвалят.

Аз си получих една лимитираната кутия на Бирчбокс, която можеше да се плати само ако имаш UK карта, добре че една приятелка се притече на помощ  Mr. Green

Aromatherapy Associates Renewing Rose Body Cream - London
Ciaté Paint Pot - London
Bamford Geranium Hand and Body Wash - The Cotswolds
Dr Jackson's Natural Face Oil 03 - Somerset
Liz Earle Cleanse & Polish - Isle of Wight
Percy & Reed Big, Bold & Beautiful Volumising Spray - London

# 351
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
 Crazy Само ако имаш брит карта?? Какъв им е проблема каква е картата,след като парите са си пари?

# 352
  • София
Crazy Само ако имаш брит карта?? Какъв им е проблема каква е картата,след като парите са си пари?

Кутията беше подарък към 3 месечен абонамент на списание Tartler само за 6 лири, който можеше да се плати само с директен дебит. За този вид плащане, трябва да имаш местна карта  #Cussing out

# 353
Аз пък не бях впечатлена. За какво го ползваш? Аз намазах само ръцете. И без това смятам, че прекалявам с оливата - приятелка козметичка ми каза,  че трябва да се ползват само терапевтично и при продължителна употреба съсипват естествената мазнина на кожата. Извинявам се за офтопика, но ми е интересно някой дали знае нещо по въпроса?

Аз по кожата си олио не слагам никъде,стига ми лосиона.Но моята кожа си е мазна.Слагам на косата си,защото съм изрусена,което автоматично означава суха коса:(((Не слагам олиото директно,а в маската си за коса.Специално това на Cаudalie,ми подейства страхотно на косата...
Всъщност слагам на лицето си олиото на Nude веднъж седмично,но то освен ,че подхранва и лекува.

Последна редакция: сб, 13 юни 2015, 18:43 от selinka3

# 354
Показаха новата кутия на LIB,аз не съм впечатлена,но да я покажа:)Цена 17,99 GBP

А това е моята YBD този месец.Четката на  Crown Brush според мен е страхотна,а тази пилинг маска (Exuviance Triple Microdermabrasion Face Polish) много исках да я пробвам заради белезите от акне...Sad

Подаръците са две пакетчета чай,мокри кърпички и пакетче много хубави сушени ягоди,които малката оцени:)

http://beautyplaceafter30.blogspot.com/2015/06/you-beauty-discov … ry-june-2015.html

Последна редакция: нд, 14 юни 2015, 14:35 от selinka3

# 355
  • София
Къде я видя тази кутия LIB? Не я откривам в сайта им. newsm78

# 356
Къде я видя тази кутия LIB? Не я откривам в сайта им. newsm78

Ще се продава от вторник.Има я обявена в Twitter и Facebook.

# 357
Момичета,някоя от вас използва ли кода за безплатен абонамент от Glamour Spring Box на LIB?
Получих вече първия безплатен брой на списанието плюс подарък молив за очи (много тъмно син) на Model Co.

# 358
  • Street of Dreams
Честито ModelCo  Peace Mr. Green

# 359

Дааа,много ме зарадваха:)))))))))) Confused

Общи условия

Активация на акаунт