Glossybox, Birchbox, Lovemebeauty, Lookfantastic box и други.

• 50 166
  • 726
  •   1
Отговори
# 390
Да,няма в лятната наистина Sad .Мисля,че е персонален ,но все пак опитайте с моя.
4sPEqtrXi9
Благодаря, но съм мегаруса днес. Откъде се абонира? Crazy

Аз трябваше да напиша,няма как да се досетиш сама,извинявай:(
Логваш се на
https://www.magazineboutique.co.uk/magvoucher

# 391
  • До хладилника, който обичам
Да, еднократен код е бил. Жалко Simple Smile но благодаря!

# 392
  • Viena
Кои са Австрийските кутии?  bouquet

# 393
  • гр. София
Ето какво има в юнската кутия My little box - French Riviera box:

# 394
  • Street of Dreams
Що е то бабешко червено? Познахте, това е новият ми лак със златни шимъри от GLOSSYBOX MARITIM EDITION.

Вътре намерих още:
  • мини сух шампоан за в чантата
  • "зеления гел"
  • душ гел на изключително неприятната ми марка Lavera, известна като най-достъпната веган марка козметика, миризмата е някакъв потрес Sick
  • антицелулитен гел + бонус един месец онлайн тренировки към един известен сайт. Моята почивка започва другата неделя, така че този влак вече замина Laughing
[/list]

# 395
Направо да не ми я изпращат:((Ама наистина се изложиха този месец.Почвам старателно да мисля кой от родата на мъжо ме е подразнил този месец,за да му направя подарък:)))))

# 396
Като си говорим за невероятни цветове лак да ви представя моят пиперен нюанс от Essence Simple Smile
Това е Glossy Uk кутията ми за юни.Няма нужда да коментирам колко ме зарадва:)))

Monu spa rosewood reviving mist-спрей за лице и тяло
Kueshi -антицелулитен гел
Essence -пиперен лак:)
"невероятни" златни татуировки
и последния продукт е кърпички:)))

# 397
И сега моите две френски кутии.Аз определено имам предпочитания към френските издания и на Глоси и на Birchbox,и много се радвам,че най-после намерих доставчик,който пътува често.
Първо Glossybox France Hello Sunshine edition

Dr.Brandt Pores no more vasuum cleaner-исках да пробвам този серум,според описанието намалява черни точки с 32%
Marionnaud Make Up-mascara-full size -14,90 EU
Huile capillaire Black Seed Dry Oil de Kardashian Beauty-олио за коса на Кардашиян:)
Biocyte Cosmetic-Melanine forte SPF 50-Бронзант за тяло-full size 32 EU
и зелен гел Simple Smile))

# 398
и Birchbox France June.Този месец можеше да се избере между няколко цвята непромокаеми несесера за подарък.

Jelly Pong-pong, Glow getter,highlighter.Цвета е подобен на high beam на benefit
Polaar-хидратиращ гел (разновидност явно на зеления гел:))
René Furterer-серум маска за възстановяване на коса с карите
Whish-лосион за тяло
Thermaliv-ексфолиант за тяло

# 399
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Аз пък мн обичам червени лакове,просто се римуват с класа.
Не ми харесва момента на махането му от ноктите,но това е друга тема.

Значи за лятото сме всички подготвени със зелените гелове,сега ни остава да стегнем багажа и на морето.

# 400
  • До хладилника, който обичам
Като каза "махане от ноктите", новият ми лак от Nails Inc. Kensington Passage оставя следи. Добре, че ползвам база, но въпреки това не съм фен на лакове, които трябва да трия по 3-4 пъти, за да махна всички следи от нокътя, кутикулите, пръстите и прочее.
Нат, засега нямаш шанс за Via Liberata  Whistling Още я разучавам, но не ми е неприятна пудрата.

# 401
Лака от немското Глоси наистина не е за мен.Червено,но тон който изобщо не ми отива на мен:( Иначе пише,че е на марката Catherine ,лимитирано издание за Glossybox с цена към 12 евро.
Намерих снимка,ако някой му харесва да пише да му изпратя подарък.

И моята кутия е абсолютно същата,затова не я снимам.Пък и тя хич не е за снимка:)))
Сега сядам да видя как да използвам ваучера за един месец онлайн тренировки поне:)))

# 402
  • София
Момичета, Глоси UK подаряват кутия с покупката на Юнската кутия, не си бях взимала Глоси от миналата година и реших да се възползвам.
http://campaigns.glossybox.co.uk/uk/june-lucky-dip-offer/?p=2&am … H-1B2OVAJJ-P7RKOK

Нат, засега нямаш шанс за Via Liberata  Whistling Още я разучавам, но не ми е неприятна пудрата.

Оказа се, че имам странна алергична реакция към пудрата  Hug

# 403
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
2 кутии на цената на 1 ли?
Поръчвайте,поръчвайте. Peace

# 404
  • София
2 кутии на цената на 1 ли?
Поръчвайте,поръчвайте. Peace
Да, на втората плащаш доставката.

Общи условия

Активация на акаунт