Glossybox, Birchbox, Lovemebeauty, Lookfantastic box и други.

• 50 163
  • 726
  •   1
Отговори
# 405
  • Street of Dreams
Maцки, пробвахте ли зеленото желе? Rolling Eyes Тук предизвика истерия едва ли не, има невероятни отзиви.
На мене консистенцията много не ми е по вкуса и имам чувството, че ми остави някакъв филм на лицето, но може да си въобразявам. Ще му дам още един шанс (поне за след слънце), сигурно има причина всички да са толкова доволни. Crazy Flutter

За лака всички сме единодушни, Глосибокс да прекратят тази кооперация с Catherine  hahaha

# 406
Maцки, пробвахте ли зеленото желе? Rolling Eyes Тук предизвика истерия едва ли не, има невероятни отзиви.
На мене консистенцията много не ми е по вкуса и имам чувството, че ми остави някакъв филм на лицето, но може да си въобразявам. Ще му дам още един шанс (поне за след слънце), сигурно има причина всички да са толкова доволни. Crazy Flutter

За лака всички сме единодушни, Глосибокс да прекратят тази кооперация с Catherine  hahaha

Зеленото гелче е супер!И аз съм много доволна от него!За лака....
Наде,супер оферта,благодаря!!С този абонамент задължително ще ни таксуват и за юлска кутия ,но пък тя ще е френска!!Немското и английското Глоси ще са френски издания  юли месец!!

# 407
Само да напиша малко кодове за Glossybox UK
JUNEVOUCHER30- код за 30 % отстъпка или 10,25 GBP като крайна цена на кутия
BEAUTYGIFT03- този код ти дава три безплатни продукта подарък
Идея си нямам кой ваучер да ползвам аз:)

ето това е снимката до трите безплатни продукта,но не знам дали някой от тях ще е включен

# 408
  • София
Наде,супер оферта,благодаря!!С този абонамент задължително ще ни таксуват и за юлска кутия ,но пък тя ще е френска!!Немското и английското Глоси ще са френски издания  юли месец!!

Аз вече канселирах абонамента, не ми трябват повече кутии, първо ще видя какво има във френската  Laughing

# 409
Наде,супер оферта,благодаря!!С този абонамент задължително ще ни таксуват и за юлска кутия ,но пък тя ще е френска!!Немското и английското Глоси ще са френски издания  юли месец!!

Аз вече канселирах абонамента, не ми трябват повече кутии, първо ще видя какво има във френската  Laughing

Мисля,че все пак ще те таксуват.Миналия месец,аз отказах моя абонамент,но ми изпратиха мейл,че  е трябвало да го откажа до 14то число на месеца,в противен случай получавам още една кутия.

# 410
  • София
Тя юнската глосибокс е бая тъпа, затова подаеяват още една. Кой знае коя още по-тъпа

# 411
Някой пробвал ли е продукти на ARK?Има оферта в LIB за безплатен серум (full size-42 GBP),при поръчка над 20 лири.

# 412
  • София

ето това е снимката до трите безплатни продукта,но не знам дали някой от тях ще е включен

Искам само юнската да поръчам, и двата кода пише, че не стават  Sad

# 413

Искам само юнската да поръчам, и двата кода пише, че не стават  Sad

Кодовете работят,аз поръчах днес с единия,който е за допълнителните  продукти.Направи ли си нова регистрация?Кодовете са за първа поръчка на нови абонати,както и безплатната кутия.

# 414
  • София

Кодовете работят,аз поръчах днес с единия,който е за допълнителните  продукти.Направи ли си нова регистрация?Кодовете са за първа поръчка на нови абонати,както и безплатната кутия.

Аз също не успях с код, мислех че е от подаръчната кутия  newsm78

# 415

Аз също не успях с код, мислех че е от подаръчната кутия  newsm78

Странна работа,при мен и двата кода си работеха,аз първо опитах този с 30 % и след това го махнах и сложих този за подаръците,нямаше никакъв проблем.
Но аз не се абонирах през линка.През стария си профил изпратих покана за новия си,за да си взема точките.След това се абонирах,приложих кода и всичко беше ок.
След това писах на Glossybox ,за да попитам дали след като съм направила абонамент днес получавам безплатната кутия и са ми отговорили,че да в списъка съм и да съм имала предвид,че ще я изпратят отделно.

# 416
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Къде толкова мн хвалят зеленият гел? Освен в тази тема,не съм засичала да се говори за него.
Аз го пробвах само на ръка,ухае много приятно и толкоЗ.Не обичам да се пека,не обичам да ходя на плаж,не обичам солариуми...за какво ми е?

Аз съм от знатно аристократично потекло(в предишен живот),с млечно бяла кожа съм и всеки с тен,един нюанс по-тъмен от моя,е под моето ниво.

# 417
  • Street of Dreams
На страницата glossybox.de - там, където се виждат продуктите от последната кутия и всеки един се коментира от потребителките.
Момичетата разказват как забелязват кожата си енормно хидратирана, как предпочитат през лятото такъв вид продукти и серуми, защото освежават и овлажняват, без да омазняват. Видях нещо за еластичност, подсилване, подхранване - останалото са писъци и суперлативи.
Не знам кожата да потъмнява от него, тъй че пробвай смело  hahaha

Аз също съм бледолика, но не мога вечно да живея под това сиво небе. Имам нужда от слънчеви лъчи върху кожата си, като съм далеч от идеята "да се пека". Дневна разходка на някой южен остров ми стига  Two Hearts 27 градуса е оптимално.

Последна редакция: пт, 26 юни 2015, 00:10 от OnDiNe_

# 418
Аз също използвам алое гел вместо лосион върху кожата си.Не харесвам лепкавото чувство,което лосиона оставя.Докато гела попива веднага и наистина оставя кожата хидратирана.Аз съм в по-тъмен нюанс от вас,но не обичам да ходя на плаж.Алое гел освен хидратиращи има и лечебни свойства.Подходящ е и след всякакъв вид епилиране.Пък и това гелче е толкова малко:)Аз си поръчах и този вид от Kueshi и съм много доволна.
http://www.perfumeriaslaguna.com/kueshi-gel-aloe-99

# 419
  • Street of Dreams
Kaто каза Kueshi, антицелулитният лосион за тяло се оказа находка - не знам за основното му свойство, но прави кожата ми страхотно напоена - никога не съм имала продукт за тяло, който до такава степен да хидратира - оставя я дори леко влажна, но в много приятен смисъл. Нямам проблем със суха кожа, може за това да е. Но си го ползвам с кеф. Peace

Общи условия

Активация на акаунт