Glossybox, Birchbox, Lovemebeauty, Lookfantastic box и други.

• 50 187
  • 726
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Lookfantastic September за който е любопитен:

Скрит текст:
благодаря   bouquet
леко съм разочарова, очквах повече за РД

Май всички сме така  Sick

# 646
Lookfantastic September за който е любопитен:

Скрит текст:
благодаря   bouquet
леко съм разочарова, очквах повече за РД

Май всички сме така  Sick

Абсолютно, даже се радвам че си канселирах ордера, че ме ядосаха с това 95 паунда, пък после били 55, пък ще я шипнем на 1-ви, а не на 9-ти. И в момент на яд я канселирах и сега не съжалявам.  Laughing

# 647
Поръчах я за първи път и аз някакси имах по-високи очаквания, заради РД, а и изходих от това, че месечните издания не са никак лоши. След видяното оставам с впечатление, че обикновените издания са по-добри. Все пак има непознати за мен марки, които ще се радвам да изпробвам, когато я получа. Simple Smile
Те и продуктите са в тестер размер.  Mr. Green
А какво ли ще има  в английското Глоси?Simple Smile

# 648
  • София
Пък аз нищо не разпознах. Crossing Arms

Глосибокс: http://www.glossybox.co.uk/magazine/2015/09/11/sneak-peek-whats- … tember-glossybox/ Тия па белапрери са навсякъде Stop

Последна редакция: пт, 11 сеп 2015, 21:58 от kashmir

# 649
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Като отворя темата и ми излизат кучешки шампоани и балсами в горния банер..съвсем извън контекста. Mr. Green

На мен пък кутията на Lookfantastic ми допадна даже много.
Скрит текст:
Няма грим,за сметка на това цели 3 неща за коса,заинтригува ме кератина на Фито.

# 650

Глосибокс: http://www.glossybox.co.uk/magazine/2015/09/11/sneak-peek-whats- … tember-glossybox/ Тия па белапрери са навсякъде Stop

Ето какво има в Глосибокс този месец

http://beautygeekuk.com/2015/09/glossybox-september-2015.html

# 651

Ето какво има в Глосибокс този месец

http://beautygeekuk.com/2015/09/glossybox-september-2015.html
hahaha Поръчах и нея. Пишеше, че ще има 5 пълноразмерни продукта.
 Добре, че са те да се уредя със цели 3 бели ластика за коса, като телефонни кабели. Колко вълнуваща кутия, нямам търпение.    Crazy
Все пак, като преглътна ластиците, другите неща.. бива  Wink

Последна редакция: сб, 12 сеп 2015, 13:38 от LoveSunBeauty

# 652
И на мене кутията на ЛФ ми харесва. Даже се радвам, че няма декоративна козметика. Има няколко непознати марки и,други познати, но пък точно тези продукти не съм пробвала.

# 653
Здравейте, дами!
Направих си регистрация в английския сайт на Glossybox с месечен абонамент. Регистрирах кредитна карта и те я провериха съответно теглейки и възстановявайки 1 паунд, но за септемврийската кутия не са ми изтеглили пари до момента. Мога ли да се надявам, че ще ми я доставят или абонаментът ми ще влезе в сила от следващия месец?

# 654
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Нямам идея на кое число теглят парите за кутиите при абонаменти.В Щатите е през първите дни на месеца.

Да не би да ти започва абонамента с октомврийската кутия,кога даде заявка? Защото за септемврийската са в етап на пълнене на кутиите вече...(което не пречи и по-късни абонаменти да бъдат включени).

# 655
Парите се издърпват преди 10 ти,поне при мен винаги е било така.А и не ми се вярва,да се регистрираш сега и да те включат чак октомври при положение,че отказ за октомври вече не може да се направи.Досега на мен не ми се  случвало това с тегленето и връщането на 1 паунд с нито една кутия.
Най-добре пиши на контакти и ги питай!

# 656
Да не би да ти започва абонамента с октомврийската кутия,кога даде заявка?
Здравей, Beautyholicа!
Сега си погледнах sms-а от банката за проверката на картата - от 14.09 е. Може би си права и съм изтървала срока за септември  Sad
P.S. Благодаря ти, selinka3! На мен проверка на картата по този начин са ми правили и от други сайтове. Ако нищо не стане и през октомври (както разбирам до десети) ще им пиша.

Последна редакция: чт, 17 сеп 2015, 17:55 от vickito

# 657
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Здравей.
Не се отчайвай предварително,може би тези дни ще ги дръпнат.В най-лошият случай,абонамента ти започва от 1 окт. Peace

# 658
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
GLOSSYBOX USA юли 2015

Съдържание:

1. Naked lips - full size ( 4,25 gr, $5,50 )

2. Kueshi Anticellulite Booster lotion - full size ( 150 ml, $22,60 )

3. Novex Haircare Brazilian Keratin Extra deep hair care cream - 100 gr

4. Hey Honey I peel good!  - 15 ml

5. Face Stockholm Bella lip liner - full size ( 1,15 gr, $17 )

# 659
  • Street of Dreams
Динг-донг, пощальонът ме събуди тази сутрин с пакетче с любима шарка. Кога стана 17ти?

Никога Глоси не е била толкова лека и празна, но е добра. Пробвах спиралата - прави безкрайно дълги мигли, за мен дори прекалено.

Общи условия

Активация на акаунт