С какво ви дразнят свекървите- 41

• 53 425
  • 754
  •   1
Отговори
# 15
  • Варна
Тъй де. Твоята сладурана какво прави. Дойде ли време за пенсия  Wink

Дойде, ама тя сега е болна. Настинала е и идването се забави. Надявам се вече да е добре и да си дойде този уикенд
Скрит текст:
- ние заминаваме този уикенд на бунгала за три дена...  Mr. Green
.

# 16
  • София
С чаршафита какво стана, с чаршафите!!! Да не ги помъкнете на бунгалата!

# 17
  • Варна
С чаршафита какво стана, с чаршафите!!! Да не ги помъкнете на бунгалата!

Laughing Laughing Laughing Смеем ли?

# 18
  • където ми харесва
Аз да се запиша с едно сравнение.
От предната тема четох на Кали постовете и се сетих, че и моята свекърва правеше като нейната, в началото на връзката ни-ама къде отивате, ама с кого излизате, а кога ще се приберете....И всичкото това ме побъркваше, а тя не живееше с нас даже...после взе, че се укроти... Laughing

# 19
  • при късмета
На мен пък майка ми дуднеше на главата ми  ooooh! Бетер свекърва
Даже ми е чела конско, че не взимам мъжа ми на служебен банкет. Така не можело, трябвало навсякъде заедно да ходим  ooooh!

# 20
На мен пък майка ми дуднеше на главата ми  ooooh! Бетер свекърва
Даже ми е чела конско, че не взимам мъжа ми на служебен банкет. Така не можело, трябвало навсякъде заедно да ходим  ooooh!

Същото и гарнирано с култовия лаф:"Знаеш ли какви хитри жени има?" hahaha

# 21
  • Бургас
Тъй де. Твоята сладурана какво прави. Дойде ли време за пенсия  Wink

Дойде, ама тя сега е болна. Настинала е и идването се забави. Надявам се вече да е добре и да си дойде този уикенд
Скрит текст:
- ние заминаваме този уикенд на бунгала за три дена...  Mr. Green
.

Като види, че е чиста територията сигурно ще й дойде музата да прави ревизия по шкафовете  Grinning

# 22
  • Варна
Като види, че е чиста територията сигурно ще й дойде музата да прави ревизия по шкафовете  Grinning

Напълно е възможно, но като ме няма и не виждам, хич не ми пука. Знам, че в моите гардероби няма да рови - поне затова не мога да се оплача ни най-малко.

# 23
  • София

Напълно е възможно, но като ме няма и не виждам, хич не ми пука. Знам, че в моите гардероби няма да рови - поне затова не мога да се оплача ни най-малко.

Защото са неприкосновени ли? Какво й пречи?

# 24
  • Варна

Защото са неприкосновени ли? Какво й пречи?

Аааа, нищо не й пречи. Просто никога до сега не го е правила. Тя по принцип не влиза в нашата стая изобщо когато ни няма. Когато сме там, винаги чука или пита може ли да отиде там да си гледа сериала например... Влизала е единствено да остави събрано пране, ако отсъстваме за няколко дни и съм я помолила да го събере или й е трябвал простира (това докато живеехме заедно още).
Та така... Не й пречи, просто си мисля, че няма да го направи, ама знае ли човек...

# 25
Кали ,много тактична свекърва  Hug Евала !
След последните случки около моята ,все повече се убеждавам ,че когато човек е лош ,той си е такъв.Без значение дали е свекърва ,майка и т.н.
Преди време бях ви споделяла ,че не е лесно да си любимата снаха,че постоянно оплюват другата пред мен и вие ме свалихте на земята ,да не се радвам .Е,прави бяхте  ooooh!
Пред нея пък говорели колко много ми помагат ,как едва ли не ни "хранят", как заедно едва сме били отгледали моите породени деца  #Crazy Изтръпнах ви казвам. Всичко това било споделено в разговор за помощта след раждане (другата снаха е бременна и категорично отрязала свеки).И тя й казала ,че както е помагала на мен 40 дена (!!!!) и ми е гледала детето ,така и на нея щяла да помага #CrazyПросто се изумих какви ли не си ги съчинява.
Че беше у нас 5,6 дни - беше .
Физически присъстваше,помощ нямаше .Но чак 40 дневно отглеждане да си измисли не очаквах !
Оттук нататък ще имам не едно наум ,а цели 2 !

# 26
  • Варна
Кали ,много тактична свекърва  Hug Евала !

rotfImao rotfImbo rotfImbo
Явно не си чела стари мои постове. Много е тактична, няма що...  ooooh!
Вярно, в спалнята ни не влиза, ама до тук май се изчерпва всичкия й такт...  newsm78

# 27
  • Оптимист по принуда
Данче, Данче...Не е лесна твоята. Хич не ѝ се връзвай. Интересно,ако наистина трябва да помага 40 дни, ще го направи ли или ще си бие камшика под някакъв предлог още на 5я ден?

И моята има изцепки, най-вече с постоянната си нужда да осведомява всеки срещнат за семейните ни 'подробности'. Просто не знае кога да спре да дрънка. И са само болести, проблеми, направо е като черна станция. Най-обичам като ѝ споделим нещо със сина ѝ, после да разбера, че е срещнала снаха ми и ѝ е предала разговора подробно. Просто нищо не искам да казвам пред нея вече.

# 28
  • Варна
Абе трябва ли да се притеснявам много, че свеки иска да гледа децата? Говорим за гледане на два месеца веднъж за по 2 часа. Обикновено когато трябва да съм на родителска среща. Ама тя все си предлага услугите. Пък аз все се дърпам. Иначе редовно я каня да дойде да ги види, но просто не мога да и ги оставя. Само се моля на ММ да не и каже да дойде да живее с нас като се пенсионира, че тогава ще ме пишат по вестниците  #2gunfire

# 29
  • Оптимист по принуда
Mr. Simpsons, много злоба има в поста ти.  Пързул...

Мира, щом не искаш да ги гледа, просто не се съгласявай, търси си начини. На кого ще се молиш? С мъжа си не разговаряте ли по тези въпроси?

Общи условия

Активация на акаунт