Примерна схема за захранване - 34

• 127 923
  • 742
  •   1
Отговори
# 210
Днес за първи път дадох кус кус на Плазмон с малко сирене (до сега не бях давала ),масло колкото грахово зърно... Май доста трудно го дъвче ,изяде към 100гр ,на 7 месеца сме.
А от най-ситния ли даде? Този за 4 мес?

# 211
Мами, дайте идеи за закуска освен попара?
На 10 месеца е юнакът, яде пюре на обяд, каша следобед, вечер и рано сутрин кърма и ми трябва заместител на кърменето предиобед.

# 212
Мами, дайте идеи за закуска освен попара?
На 10 месеца е юнакът, яде пюре на обяд, каша следобед, вечер и рано сутрин кърма и ми трябва заместител на кърменето предиобед.
Кус-кус, грис със сирене и масло, кисело мляко с бисквити/плод/овесени ядки, йофка със сирене и масло, някаква млечна каша.

# 213
Днес за първи път дадох кус кус на Плазмон с малко сирене (до сега не бях давала ),масло колкото грахово зърно... Май доста трудно го дъвче ,изяде към 100гр ,на 7 месеца сме.
А от най-ситния ли даде? Този за 4 мес?
ами не ,кой да знае ,че звездичките били по размер и те.Дадох му нмер 3 от тея прословути формички.Дъвче ,но гледам ,че не всичко,някои остават цели.

# 214
Кааак давате малките червени репички? Сурови и настъргани или варени и с какво ги мешате? И белят ли се за бебето? Същото питане  и за краставицата, без беленето - то е ясно.

# 215
# 216
Дайте идея с какво мога да давам овесени ядки.
Детето е на 11 м и сме с предположение за АБКМ, тоест не мога да давам млечни и яйца..

# 217
  • Berlin
С плод/плодово пюре.

# 218
  • София
Въпрос отновно запека? Малчо е захранен от 10-тина дни, но се запече ужасно (твърди изпражнения, рев, разранено дупе). Сега му давам само круша и пак 2 дни не е акал и се притеснявам доста. Уж имам опит, но с големите не е било чак така. Чудя се добра идея ли е Фризовом при изключително кърмено бебе и да не отключи пък някаква реакция? От днес въведох и тиквичка, та и ако това не помогне, не знам.

# 219
Щом крушата не помага опитай с пюре от сини сливи.

Не се притеснявай, в началото ги има тези моменти на запичане, след месец-два нещата ще се регулират.
Ние сме имали и паузи от по 5 дни.
Защо ще даваш Фризовом щом кърмиш?Нас гастроентеролог ни посъветва да давам, макар че кърмех, но така и не му предложих.Ужасно повръщаше, но със захранването спря напълно! Praynig

# 220
  • София
Мерси за бързия отговор!
За Фризовома, защото разхлабва. Иначе си е само на кърма, имам предоволно. Притеснявам се, защото го виждам, че става неспокоен, напъва, но не може да се изходи.

Сините сливи ги гледах, на Хип има ориз в тях, т.е. не ни вършат работа. А домашни (или био) не намирам, пък от пазара малко ме притеснява сега за в началото.

# 221
Гербер имат сини сливи - 80 гр.
Ние започнахме захранването с тях, след това вече съм давала и продължавам да давам  от на Ганчев.

# 222
  • София
Мерси! Ще се пробва. Wink

# 223
При нас тиквата действаше разхлабващо, но когато нищо не помагаше давах дуфалак, за да не се мъчи.

# 224
  • Berlin
И повечко кърмене, ако може или вода, ако даваш.

Общи условия

Активация на акаунт