Румяна Илиева - инструктор по фитнес и хранене - Тема 6

• 72 786
  • 742
  •   1
Отговори
# 585
Имам нужда някой да ме нарита.  Whistling
bash smile3513 И аз имам нужда от това относно храненето  ooooh! Иначе с тренировките съм редовна
+1 относно храненето fight

# 586
На мен лично ми помага храненето през 3-4 часа...не изпитвам изобщо глад...но понякога е трудно да се съчетае с напрегнатото ежедневие

# 587
И аз се храня през малки интервали. През деня не ми е проблем храненето, но вечер в къщи.... Rolling Eyes Същата работа е през уикенда. Ако съботата съм устискала и съм ок, то в неделята елате ме вижте  Embarassed

# 588
Като новобранец и аз спазвам 5 хранения .. и поне за момента не съм се усещала гладна (може би вечер преди лягане малко, но това май ми е навик..)

# 589
благодаря за отговорите Hug
съгласна съм с вас, аз шунка не си купувам, но Руми ми пише да добавя 30 гр. шунка към едно от яденетата.
Питах каква - само да не е мазна...
Еми взех някаква, повече няма да повторя.
Аз си мисля, че съм стриктна, ама днес ми казаха, че съм напълняла  #Cussing out
Умрях си от яд, викам си търпение ще успея - РАНО или КЪСНО!

И аз се храня през 2-3 часа...
Сутрин си правя тренировките...

# 590
  • София
Зизу, ние обичаме колбаси. Понякога купувам пражка шунка, има и една на Джиев, която ни е вкусна и на добра цена. Повече харесвам свинската.  Peace

# 591
E, Зизу, ако си искала в началото шунка, ще ти я добави. Но иначе - едва ли  Mr. Green

# 592
Изобщо не си помислям за такива колбаси - шунки, луканки, не ме влекат, хахаха  Peace

НО..съм чувала, че тези във фирмения магазин на Джиев са по-истински, така да се каже, така че..ако толкова държиш купи си от там Peace

# 593
E, Зизу, ако си искала в началото шунка, ще ти я добави. Но иначе - едва ли  Mr. Green

ми поисках руска салата - обичам  Heart Eyes

Взех една шунка обезмаслена на Майстор Цветко - добре изглежда.
Да , сега се сетих , че на Джиев много ги харесват всички . 
Благодаря ви  Hug

# 594
  • на малък остров в океана
Аз купувам шунка за сандвичи на детето и единствената без натриев глутамат, която съм намерила е на КФМ.

# 595
ми поисках руска салата - обичам  Heart Eyes
A горе така си го написала, сякаш насила ти я е включила Simple Smile

# 596
Гледам в моя режим има доста често авокадо - аз го обожавам, но нали е малко сезонен трудничко се намира.. имате ли идея с какво може да се змаества? (може би да питам Руми) и За банана така - струва ми се, че него с пъпеш, праскови, круши и кайсии чудесно може да с замени?

Последните два дни освен много пот се червя ама супер на упражненията - хаха вчера и днес лицето ми е като домат.. и при вас ли е така?

# 597
Нали не очакваш тук да ти кажем как се замества авокадо  Mr. Green банана с какво те затруднява? Включи си просто друг плод Wink

# 598
ее да няма как точно тук да се сподели, но се чудех едни рецепти за вкусотийки с авокадо какво да ги правя изглеждат много апетитни... Simple Smile) ще обикалям по магазините пък все някъде ще има Wink

например тази

Последна редакция: ср, 10 юни 2015, 09:31 от mamaNinka

# 599
Авокадо виждам навсякъде, в големите супермаркети, в малки магазинчета за плодове и зеленчуци. Трудно е да се уцели да е добро качество. На мен най-ми харесва авокадото в Билла.

Общи условия

Активация на акаунт