Румяна Илиева - инструктор по фитнес и хранене - Тема 6

• 72 840
  • 742
  •   1
Отговори
# 480
  • Чикаго / София
Мери, не човек а стомана  Laughing Аз не бих издържала на бисквитките.

То изатова се нося сланинките по корема все още. Rolling Eyes

# 481
Привет, Румитки!!!  Grinning Честит Празник!!!
При мен нещата влизат в релси. Определено.  Wink
Откакто разбрах за крос фит предизвикателството, го чаках с голямо нетърпение. Докато не осъзнах, че с моите проблемни колене явно не ще да е за мен, особено пък след споделеното от самата Руми в сайта й тези дни. И така, в този ред на мисли- започвам да правя седмичните й програми. Преди малко свърших първата тренировка и се чувствам буквално окрилена- толкова тонизирана и заредена. Загряването и разтягането ги взимам от новите й видеа към платената програма/ хр. режим. От разтягането, специално, съм приятно учудена  Laughing
Тъй като до края на месеца все още имам абонамент за залата, в дните за хиит и аеробика, ще ходя във фитнеса на пътеките. Но това ще е за ден- два макс.  Peace
Весел, усмихнат и прекрасен ден ви желая! Hug

# 482
ТиЛи, ще ти дойде и времето за кросфит тренировките й Wink аз имам проблеми с коленете, но всичко е наред на този етап, благодарение на нейните тренировки Simple Smile

# 483
Надявам се, МериHug
Истината е, че откакто тренирам с нея, проблемите лека- полека отшумяват, даже реално дори бях забравила за тях. До преди около 10- ина дена, когато отново усетих болка, лека, но все пак... Явно във фитнеса нещо съм направила не както трябва, без да усетя.  Tired
Ще хвърлям по едно око, естествено, пък когато му дойде времето- тогава  Wink

# 484
  • София
Браво за резултатите Тили   Heart Eyes
На кросфита и аз му имам мерак, но първо да си свърша 90 ДП и тогава.

# 485
Привет,  Hug Честит празник и от мен.
поизпотих се с тренировка на Руми, ама да се оплача, че на 25 минута спря по-средата на упражнение за корем.
Преди 2 дни пак така с друга тренировка , изобщо нямаше разтягане.
Чудя се дали да и пиша само при мен ли е така?
Та аз разтягам на Денис Остин - 12 минути йога. Много ми харесва.

Болки в коленете и аз имам и затова не съм напреднала толкова в спорта, все се пазя... Crazy
Покрай Руми усещам, че задобрявам в подскоците ,та ще видим.
Скрит текст:
да ви споделя още една мъка. Покрай мен и МП е на диета, обаче той все очаква да свърши и да си накупи кола, шоколад и други подобни. Много ми се иска да ни се променят навиците и на двамата занапред, но усещам, че при него няма шанс. Притеснява ме, че по този начин ще изкушава и мен , както досега е било. Ще се получи завъртяния кръг и защо го правим всичко това?
Другия вариант е аз да се променя, а той да си остане прасе.Много ще ме е яд  Close.
Как сте вие с вашите партньори, подкрепят ли ви?
Мери, как удържаш на бисквитки, ти си желязна. ТП ти подлива вода обаче... #2gunfire
 Иначе за Руми - много ми харесва промяната й през годините. Heart Eyes

# 486
Зизу, ако не опитам - някак си удържам (зависи какво е изкушението Grinning ), обаче ако е шоколад, забрави... изяла съм го  Laughing не съм толкова желязна по отношение на шоколада, ама разните му там измислени бисквити не ме влекат много. Понякога Grinning  Ето сега направихме с МП домашни бонбони тип баунти  Mr. Green

МП ме предизвиква от време на време, но иначе не крие, че ми било пораснало дупето  Confused  Crossing Arms и после идва и ми предлага бисквити... друг път пък ми се кара, че ям глупости или прекалявам... абее няма оправия  Joy или аз се саботирам или той, или и двамата.. трябва да има баланс Grinning

А за ТП не се притеснявай, ти като си промениш навиците, лека-полека и той ще започне. Не се поддавай на изкушенията му. Ще видиш, че след време тия безалкохолни и глупостите, които купува, няма да те изкушават, а и той ще види, че като си върне стария начин на хранене, ще загуби и резултатите, които е постигнал и язък му за усилията.

A ти тренировките онлайн ли ги гледаш и правиш? Със сигурност е при теб проблема, или не си ги свалила целите или ти е прекъснал нета, докато гледаш.

# 487
свалила съм си ги от пощата, значи нещо съм направила...
Ще пробвам пак тогава, благодаря ти Мери  Hug

# 488
Зизу, споделила ли си с Румяна болките в коленете? Аз още в началото на нашата кореспонденция й казах, че са ми проблемни и й обясних за какво иде реч. После като почнах да тренирам с дом. видеа се появиха болки, писах й и тя ми прати тренировки, щадящи коленете и ми даде някои насоки как да си ги пазя, тренирайки.  Peace
Мъж ми винаги ме е подкрепял във всяко мое начинание. Било то свързано със спорт, хоби, диети  Joy
Но откъм хранителни режими никога не се е присъединявал към мен. От половин година близо спортува и той, у дома- прави на XBOX тренировките от съвместната им работа с Найк. И е много запален. Но си хапва човека.  Laughing
Относно изкушенията- зависи колко са силни. Ако ужасно много ми се яде нещо, не се тормозя. Ако е само лека форма на ищах, чакам да ми мине  Joy Joy Joy Но моите саботиращи храни са чипсове, пици, такива разни солени неща. Купешки бисквити не съм яла не помня от кога, шоколад в нас винаги има, често доста време отлежава. Не сме особени фенове. Дъщерята обича и яде само черен, минимум 70% какао, малкият гледа от нея.
А, да, вчера с баща им зорлем доядохме сладоледената торта /малка, 6 парчета беше/, за която писах преди дни. И то не за друго, а просто ми трябва място в камерата. Иначе можеше и със седмици да отлежава  Mr. Green

Вив, мерси  Hug

# 489
Аз определено ще гледам кросфита през крив макарон Grinning.

Стана ми кристално ясно,  след като прочетох статията на Румяна.
Аз и на обикновените тренировки не мога да й догоня темпото, какво да говорим да гоня време на кросфит. Ще ми е интересно обаче да видя що за чудо е това  Grinning. Чакам първите отзиви на сигурните участнички в предизвикателството - тези от ранга на Мери и Дилянка.
Имат по едни стиснати палци от мен Peace.

По отношение на сладкото ...
С началото на жегите минавам изцяло на летен режим - никакви сладкиши (вкл. и Румянини), само плодове. Динята, сама по себе си, ми е достатъчна за изкушение. Добре, че цената й все още е висока, та не съм я почнала вече. Сладолед не обичам, така че с него проблеми не се очакват.

Черпя ви един ягодов пудинг с чия и коноп (само 180 калории):

... Обаче "дяволчето" в мен не стои мирно...  
Скрит текст:
Изкуших се онзи ден да си купя формичка за шоколадови бонбони, тип  "Домино", и ща не ща сега, макар и от едното любопитство само, ще трябва да я пробвам  Mr. Green
Имам хубаво какао и кокосово масло...
Ако някой е правил сполучливо шоколадови бонбони, да сподели как точно ги прави.
Въртят ми се идеи за черен шоколад с пълнеж от бадем, фурми или стафиди. Така най-вероятно ще успея да избегна захарта Peace.

# 490
Тили, не съм споделяла, където има подскоци аз не ги правя или правя малко. Ама напредвам като че ли.

Симпатикона, мерси за десерта, дояде ми се  Rolling Eyes

# 491
  • София
simpatikonia, аз съм правила шоколадови бонбони по Румината рецепта
http://fitnesinstruktor.com/shokolad/
чудни стават, сладостта можеш да си я дозираш според количеството мед.
Спрях да ги правя, защото после трябва да ги крия от самата себе си, а това е обречена кауза и в крайна сметка пак се оказва, че съм ги изяла за нула време  Grinning

# 492
Видяхте ли вече първата тренировка от крос фита? Публикувана е вече на сайта.  Wink

# 493
Видяхте ли вече първата тренировка от крос фита? Публикувана е вече на сайта.  Wink
Мхм ... пУашим се от сега Rolling Eyes

# 494
Уууурааа, имам си режим! Party
Момичета, кажете моля ви как да си сваля тренировките на телефона.. Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт