Румяна Илиева - инструктор по фитнес и хранене - Тема 6

• 72 838
  • 742
  •   1
Отговори
# 495
Видяхте ли вече първата тренировка от крос фита? Публикувана е вече на сайта.  Wink
Мхм ... пУашим се от сега Rolling Eyes

Още се пУашим ...  Blush Вече съм с кола и днес сутринта не скачах и не вдигах шум у нас, а си отидох в залата. Там тренирам по Любо, а у дома по Руми - "Избери българското" съм аз  Mr. Green
Петък и събота бях много уморена и просто не тренирах, за сметка на това в неделя правих 2 тренировки от седмица 21 на Руми - ден 3 и 4 мисля, абе едната беше 22 мин за Д, а другата do-do. Познайте кой не може да си сяда на задника днес ... добре, че по Любо ми се падна горна част и крос-тренажор ...  ooooh!
Имам амбициозната нагласа да пробвам Пипилота довечера Grinning След 2 седмици имам едно малко море все пак  Mr. Green Crazy
Чета Дилянка отличничката вече е оцеляла след Пипилотата днес, има шанс значи и за мен Laughing

Маша от долината, успех с режима, а за телефона ти си знаеш какъв ти е  Peace Или с кабел директно или през iTunes, може и в dropbox да си ги качиш и оттам да си ги пускаш - варианти много.

# 496
 Hug, благодаря! Да, с кабела, как не се сетих  ooooh!

# 497
И аз правя от тези бонбони. Понякога слагам ядка, а някой път пък увеличавам количеството с пуканки от амарант. Това е единствения вариант на домашен шоколад, който се харесва и от двете ми деца, че и от мъжа ми. Тежичък идва обаче..
Имам 2 пътувания през юни и едно през юли. За тогава съм се наточила на кросфит-а. Мен никой не ме съботира вече. Научиха ме всички и въобще не ми предлагат бисквитки и подобни. Даже и свекърва ми се отказа. Като ще ходим на гости, ме пита какво и как да сготви. Вече пече всичко и не пържи. Десертите и питките няма да я отуча да прави, но и вече не настоява да ги ям.

# 498
Брей, мойта кандидат свекърва Га ще почне да пита как да готви  Joy Tired от мен зависи май  Mr. Green

от ранга на Мери и Дилянка.
Абе Симпа, почувствах се като звезда  bowuu няма нужда чак толкова Laughing 11:43 е мойто време  Crazy

# 499
Днес- 45 минути на пътеката /още ми е активна картата/, след това извара с половин авокадо и чери дамотчета, обяд- яко риба / king fish/ със салата чери доматчета и краставици, подправена само със сол и оцет, без зехтин сиреч. После изведнъж- зверски глад за сладко. Но си намерих разни разсейващи занимания и ми мина. А много ме държа, близо 2- 3 чАса, даже бях на крачка да се метна на сладоледа в камерата.  ooooh! Удържах, обаче. Сега даже не ми се яде. Пийвам чаша бяло винце, с парченца ананас вътре. Най- много да уважа  ананаса  Laughing

# 500
Привет, Hug
Тили, нали си на режим, какви са тези вина? Crossing Arms
Браво, че си удържала глада за сладко.При мен беше снощи , но някак устоях.
Аз днес тренирах в 06.30 по план с Руми и след като се прибрах от работа имах енергия и направих и една аеробна.
Погледнах Пепилота, но аз това не мога да го направя, изморих се докато гледам.Ще трябва още хляб да по ям. Rolling Eyes
Тези бонбони си ги запазих за по-нататък.Сега тяло трябва да правя... Flutter
Маша, успех с режима!
Мери, Дилянка вие сте звезди в нашите очи Simple Smile

# 501

Ааааааааааа, моля, моля, Румяна при определени условия/ заменки ми е разрешила винце  Mr. Green Не случайно съм й такава фенка   Heart Eyes

Та така, за мен днес вечерята е в течни калории  Crazy

# 502

Ааааааааааа, моля, моля, Румяна при определени условия/ заменки ми е разрешила винце  Mr. Green Не случайно съм й такава фенка   Heart Eyes

Та така, за мен днес вечерята е в течни калории  Crazy
  hahaha Joy
И аз имам разрешение, ама се стискам. Laughing Голям фен си ти ! Simple Smile

# 503
  • на малък остров в океана
И аз имам разрешение за 2-3 чаши вино на седмица 🍷🍷🍷

# 504
И аз имам разрешение за 2-3 чаши вино на седмица 🍷🍷🍷

Мисля, че всички имат  Mr. Green Ако четат внимателно увода към всеки режим Simple Smile Виж, за чашка винце всяка вечер може би ще се иска специално разрешение  Laughing Ние с мъжа ми си делим по чаша розе двамата всяка вечер и изобщо не си го слагам на сърце да ви кажа и не смятам, че това ми е проблема Simple Smile

# 505
Леле, колко сте мили  Hug
Първите две тренировки бяха страхотни, ако се правят наистина както трябва те натренирват (нова дума) много  Peace

# 506
Здравейте, момичета! Отдавна не съм писала, но ви чета редовно, споделете как се справяте с кросфита, за мен е ужасно тежко предполагам защото мразя Mr. Green да скачам! Ако ще правя клякания, пистоли упражнения за корем-няма проблем, но другото просто не ми понася.

# 507
Ами Аннн, тогава не го прави Simple Smile Не е като да няма тренировки, Руми е снимала безплатни тренировки за цял живот  Laughing Peace

# 508
Ами Аннн, тогава не го прави Simple Smile Не е като да няма тренировки, Руми е снимала безплатни тренировки за цял живот  Laughing Peace
Баш  Mr. Green

Аз още не го правя ... МТ на Д-то ми снощи достигна пика си и буквално внимавах как сядам, а ходенето до WC беше минитренировка само по себе си hahaha Никакъв шанс нямах с 40 бърпита, 40 скока или маса суингове  Crazy
Днес със сълзи на очите разгрявах в залата, но после ми олекна МТ и си направих тренировката  Peace

А за Амбър изобщо не знам някога ще я направя ли Simple Smile И jumping lunges не обичам и онова на ръце и подскачаш уж за корем дето е, ама за цяло тяло ми идва на мен Simple Smile А чатурангенските подскоци никога не съм ги можела, все от планк ги правя  Blush Изобщо тренировка-мъка ми се вижда тая  Whistling

# 509
Птичке, пробвай подскоците от чатурангата не на длани, а на юмруци - на мен ми е по-лесно и мога и да не почина през тези 50 бр  Mr. Green на длани ми е по-трудно, трябва да го усъвършенствам  Blush

Ти от Пепилотата ли имаш МТ? Аз май нямам  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт