Румяна Илиева - инструктор по фитнес и хранене - Тема 6

• 72 831
  • 742
  •   1
Отговори
# 510
Петък и събота бях много уморена и просто не тренирах, за сметка на това в неделя правих 2 тренировки от седмица 21 на Руми - ден 3 и 4 мисля, абе едната беше 22 мин за Д, а другата do-do. Познайте кой не може да си сяда на задника днес ...

Не от това в неделя имам МТ ... довършвам я в залата с напади, мъртва тяга и клекове  Crazy Whistling

Ще пробвам и твоя начин на юмруци, но пак подозирам, че 50 бройки ще са ми в повечко  Mr. Green

# 511
Днес след Амбър съм по-добре. Вчерашната Пепилота направо ми разказа играта. Правя ги упражненията обаче в по-лесния вариант. Мускулна имам мнооого лекичка на ръце.
Обаче си е много трудно, почти непосилно на моменти.
А за виното сте писали преди - аз си пия бяло вино всяка вечер, това ми е терапията. Тегля и смятам калории и не превишавам 1200. Но в общи линии яденето ми е основно вечер. През деня 200-300 калории от плодове и мляко докарвам, след тренировка. Останалите си ги изяждам вечерно.

# 512
Ами Аннн, тогава не го прави Simple Smile Не е като да няма тренировки, Руми е снимала безплатни тренировки за цял живот  Laughing Peace
А не, такава възможност не съществува, правя ги, тонове пот се леят от мен и темпото ми е по бавно на първата част от това на Руми, но не се отказвам. До сега 4 години тренирам и не съм се отказала та сега някакви кросвити ще ме спъват #2gunfire #Cussing out

# 513
Днес съм много по-добре: Амбър -11,13  доволна съм Laughing-може би вчера първия ден на цикъла си е казал думата, затова нямах сили! Искам да попитам харесва ли би дългото разтягане и винаги ли имате време за него?

# 514
Да си призная и загряването и разтягането ги правя с не толкова голямо желание, а защото са необходими. Дори ми е малко досадно, че трябва да губя 5-6 минути в разгряване, вместо да си почна тренировката.

# 515
Да си призная и загряването и разтягането ги правя с не толкова голямо желание, а защото са необходими. Дори ми е малко досадно, че трябва да губя 5-6 минути в разгряване, вместо да си почна тренировката.

И на мен ми е досадно разгряването, но съм го претупвала и се отразява особено на началото на тренировката, дори, ако махнем вероятността за контузия - просто докато загрееш в тренировка не е на 100% Wink Та загрявам, разтягането ми харесва, дългооо, бавноооо, отпускащооо, но ... както съм казвала вече, аз винаги бързам за някаква задача и най-често уви разтягам под душа както дойде Sad

# 516
Аз пък вече повече от месец почти след всяка тренировка включвам йога, много ми харесва усещането след това  Heart Eyes Вчера бях в зала и имаше и други хора, нямаше как да си пусна йогата и да се отпусна Sad направих си някакво мое разтягане и бях тъжна Sad Grinning днес ще си се йогизирам  Heart Eyes

Не съм си мислила някога да почна тренировка без разгряване, та аз до края на тренировката няма да мога да "вляза в нея"  #Crazy затова и не ми пречи дали в тренировката ще е снимана загрявката или не Mr. Green Не знам дали има някой луд, който би почнал кросфит тренировка без да загрее  Shocked Grinning

# 517
 Mr. Green Не знам дали има някой луд, който би почнал кросфит тренировка без да загрее 
Аз също мисля, че разгряването е напълно необходимо, страшно ме е страх от контузии, разтягането също е много важно но при мен почти винаги е набързо, даже дългите бавни движения ме изнервят Simple Smile

# 518
Забелязала съм, че когато правя повторна тренировка следобеда ми е по-приятно, защото почвам директно - без задължителното разгряване. Голям кеф! Grinning

# 519
Лелеее, какъв хранителен режим ми е спретнала Руми.. разкош! Имам за закуска 2 бисквитки от щруделките, снощи ги направих и днес си закусих с тях, ми много са ми вкусни, хем ги правих само с 5-6 фурми както си е в оригиналната рецепта, а не както е писала, че за хора които не са свикнали с такъв вид скадкиши може да се направи с 10-15.
Имам си и тренировки към режима, вие знаете. Не съм за начинаещи, а за да мина към напреднали бая "хляб" ще изям  Mr. Green. Та въпроса ми е колко време да си правя тренировките за напреднали  newsm78, то нали е хубаво да се сменят например през 2 седмици, че иначе ще свикна с тях и файда няма да има (поне така съм запомнила от четенето из сайта на Руми).

# 520
Маша, ха честито  Mr. Green През две седмици, ама ако са ти трудни, 2 седмици не са достатъчни Wink Ако са ти още трудни, как се виждаш да почнеш Супер напреднали?  Simple Smile

# 521
Merry, добре се чуствам на това ниво тренировки (за напреднали), в смисъл излизам си от зоната на комфорт, както трябва да е, имам лека МТ. Смятам да си тренирам на това ниво, защото в никакъв случай не съм за супер напреднали. Исках просто да кажа, че може би трябва да сменя дадените ми тренировки за напреднали с други тренировки за напреднали, например след 2 седмици. Thinking

# 522
Може и месец да тренираш с тях, не само две седмици. Важно е как ги усещаш. Питай я, не напразно имаш 5 седмици с нея Simple Smile

# 523
  bouquet ще питам

# 524
  • Be realistic - plan for a miracle.
Да се запиша отново тук Simple Smile Правила съм веднъж режима на Руми + упражненията и бях постигнала страхотни резултати. Сега, след почти половин година прекъсване се завръщам доста надъхана. Започнах 90-дневното предизвикателство, в храненето следвам съветите й и се чувствам много добре. Ще ви чета с интерес, защото ми помагате да оставам мотивирана. Обещавам да пусна после и снимки преди-след Simple Smile (предния път бях изкарала релеф на корема, сега естествено вече го няма горкия  Grinning )

Общи условия

Активация на акаунт