Къде се запознахте с партньора си?

• 54 305
  • 199
  •   1
Отговори
# 120
Ehaa, на една страница двама човека са писали за среща в сайт за запознанства. Значи все пак за някои сработват. Регистрирах се вчера в един френски сайт, ама защо го направих и аз не знам. newsm78 Нещо ме е страх от регистрация в български сайт. Една приятелка имаше неприятни случки заради такава среща.

# 121
  • Вестерос
Аз имам една позната и един познат, които си намериха половинките в аха.бг

# 122
Бащата на МП и приятелката му са се запознали през интернет. Явно стават нещата, но има и мнооооооого простаци.  Peace

# 123
Има един сайт, който лично аз харесвам ужасно много и понякога влизам. Реално сайтът е онлайн платформа на mirc. Класическият стар чат, не е нужна регистрация, анонимно е, няма снимки, само nickname. В този сайт се запознах с мм, доста време си писахме без да разменяме снимки и каквито и да е данни, знаехме само имената и годините си. Не се гордея с това, че сме се запознали онлайн, но ми сподели доста неща тогава, не знаехме, че въобще някога ще се срещнем. Всъщност снимки и лични данни така и не разменихме в платформата, след известен период писане се разбрахме да се срещнем и тогава се видяхме и разказахме на другия повече за себе си.

# 124
На откриване на заведение на една приятелка. Вечерта яко Скайп, на следващия ден излязохме на кафе/всъщност ме води на ресторант/, на втората седмица се пренесе у дома, сега аз у тях. Запознахме се миналия януари, най-яките година и 8 месеца от живота ми.  Crazy Надявам се януари да ни стане още по-весело.
Съжалявам,че не сме се срещнали по-рано, но може би нещата нямаше да се развият така, знам ли. Трябвало е да изживея изневярата, развода, та да оценя той какъв чудесен човек е.

Познавам много успешни двойки, които се познават от сайтове, има семейства, имат деца...Познавам и такива, които се познават от спийд дейтинг и подобни.  Peace Има и много луди.

Последна редакция: пт, 21 авг 2015, 17:22 от Happy days

# 125
На откриване на заведение на една приятелка. Вечерта яко Скайп, на следващия ден излязохме на кафе/всъщност ме води на ресторант/, на втората седмица се пренесе у дома, сега аз у тях. Запознахме се миналия януари, най-яките година и 8 месеца от живота ми.  Crazy Надявам се януари да ни стане още по-весело.
Съжалявам,че не сме се срещнали по-рано, но може би нещата нямаше да се развият така, знам ли. Трябвало е да изживея изневярата, развода, та да оценя той какъв чудесен човек е.

Познавам много успешни двойки, които се познават от сайтове, има семейства, имат деца...Познавам и такива, които се познават от спийд дейтинг и подобни.  Peace Има и много луди.

Супер всяко зло за добро както се казва  Simple Smile

# 126
На новогодишно парти

# 127
ех, че хубави  истории прочетох.. Heart Eyes

# 128
Съученичка ни запозна. Звънна ми един ден, аз пък точно тогава приключвах работа по-рано, разбрахме се да пием по бира. Отивам там, а тя с още някакви приятели, един от които - той. Говорихме си, допаднахме си, ама има си човекът приятелка, аз го виждам за пръв път, имам си принципи, нали... Нищо, че след като всички се разотидоха, ние с него отидохме в друго заведение да пием бира. Мислех, че няма да го видя повече.
Да, ама един ден съученичката ми беше в квартала, и взе, че му се обади и на него. Дойде. И от този ден - всеки ден заедно, един ден му казах да си събира багажа в едно сакче и да си идва при мен, така или иначе се прибираше у тях само да се изкъпе и преоблече. Heart Eyes
Оказа се, че 3 години преди това сме седяли на една маса. Той си спомни. Аз си спомням конкретната вечер, къде бяхме седнали, бяхме се събрали 2 компании - нашата и компанията на братовчед на момче от нашата. Той е бил от "другите", съответно, само че аз изобщо не си го спомням него конкретно.

# 129
Хареса ми историята за изгорелите колонки  Laughing

Изобщо е хубаво човек да чете за такива истории, някак си изцяло положителни, неоклепани и с хепи енд.
Абонирам се за темата.  Big Ups

# 130
  • Winterfell
Тя нашата е дълга и широка.Имаме 1 година разлика.Живяли сме 7 години( първите 7) в един квартал,на метри един от друг.Ходили сме в една и съща детска градина,играли сме по едни и същи места,с едни и същи деца.Имаме много общи приятели.Познават се с баща ми и чичо ми от над 10 години.Дори е почерпен по случай раждането на големия ми син.Работили сме на едно и също място,само че сме се разминали.И най- накрая,преди 4 години се запознахме на това същото място.И то след няколко дни,защото все ни се разминаваха смените.Сварихме се в съблекалнята,по гащи( дълга история,не подозирахме един за друг изобщо). Той ме беше харесал моментално и не се беше стреснал,че имам дете.Дърпах се цял месец,защото скоро се бях разделила с бившия ми мъж.Нещата станаха в един наш приятел( семейни приятели от деца).Скоро научих,че романсът на моите родители също е започнал там в тях.

# 131
Много ми е интересна тази тема и я следя с удоволствие. От историите, които са разказани стигам до извода, че първото впечатление е особено важно. Колкото и да си говорим, че "душата" или характерът са важни, истината е, че връзките започват първо "с очите". За да осъзнаем, че харесваме даден човек е нужен само един поглед - това са части от секундата. И после следва всичко останало. Почти не виждам история, в която нещата с харесването са се случвали бавно и постепенно.

# 132
Почти не виждам история, в която нещата с харесването са се случвали бавно и постепенно.
Аз се съмнявам точно мен да ме е харесал моментално. По-горе бях писала, че се запознахме като на Витоша връхлетях пързаляйки се върху него и от удара той се наниза в един клон и си счупи 2 ребра. Та силно се съмнявам, че съм така фатално чаровна, че от пръв поглед да ме хареса някой, чийто ребра току-що съм счупила. Ама, знае ли човек... hahaha

# 133
Почти не виждам история, в която нещата с харесването са се случвали бавно и постепенно.
Аз се съмнявам точно мен да ме е харесал моментално. По-горе бях писала, че се запознахме като на Витоша връхлетях пързаляйки се върху него и от удара той се наниза в един клон и си счупи 2 ребра. Та силно се съмнявам, че съм така фатално чаровна, че от пръв поглед да ме хареса някой, чийто ребра току-що съм счупила. Ама, знае ли човек... hahaha
Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Предполагам сега сте заедно (не съм чела по-назад).Всичко най - хубаво ви пожелавам.Посмях се с теб  Grinning Grinning Grinning

# 134
Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Предполагам сега сте заедно (не съм чела по-назад).Всичко най - хубаво ви пожелавам.Посмях се с теб  Grinning Grinning Grinning
Благодаря за пожеланията! Заедно сме- така съм му взела страха с тези счупени ребра, че смее ли да мръдне или да шукне. hahaha

Общи условия

Активация на акаунт