Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как мога да се присъединя към Facebook група?
Какво мислите за боядисването и подстригването на косата по време на бременност?
Какви са мненията за суеверията, свързани с боядисването и подстригването на косата по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как мога да се присъединя към Facebook група?
-
Какво мислите за боядисването и подстригването на косата по време на бременност?
Мненията относно боядисването и подстригването на косата по време на бременност варират. Някои жени редовно се боядисват и подстригват, без да изпитват проблеми, докато други се колебаят поради суеверия или страх от потенциални вредни ефекти върху бебето. Важно е да се консултирате с вашия лекар или фризьор, за да вземете информирано решение, като вземете предвид и потенциалните рискове и безопасни методи за боядисване и подстригване на косата.
-
Какви са мненията за суеверията, свързани с боядисването и подстригването на косата по време на бременност?
Някои жени вярват в суеверия и избягват да боядисват или подстригват косата си по време на бременност поради опасения за здравето на бебето. Други не придават значение на тези вярвания, считайки ги за неоснователни. Важно е да се потърси съвет от лекар или фризьор, преди да се вземат решения въз основа на суеверия.
-
Какви са мненията за поддържането на външния вид по време на бременност?
-
Какви са мненията за използването на кош за пелени?

Напълни ми се душата с любов при така добре оформената тема! Хиляди благодарности

иначе въобще не смятам да купувам такова нещо.в квартирата има навсякъде кошове в почти всяка стая и 2-те тераси.пък и лятото всеки ден хвърлям боклука така че няма да ми мирише памперсите.иначе не обичам хич да ми мирише кошчето направо ми се
а пак кошчето в тоалетната е бяло без педалче и се горната страна се отваря като го бутнеш.ами малко да се изцапа го минавам с мокра кърпичка иначе направо ми се и ме дразни
въобще хората не с е съобразяват че си бременна
пък в твоя случай даже хич не се очудвам.за жените,които не са бременни и такива подмятания само в България можеш да ги чуеш.понякога се очудвам на женската злоба
четох че в по-големите месеци понеже плода е голям,когато сядаме да пишкаме трябва да се повдига корема,за да се изпразни хубаво пикочният мехур.ми аз почнах да си повдигам корема още от сега,за да се изпикая като хора
Кристиано Роналдо пасти да яде. иначе пиакя от всичко,което е течно чай и вода най-много.
Изследването за кр. захар ми го назначи др. за мое успокоение,резултата е 4,2 при р.с. 2-6,което е супер сега мого да си отдъхна
Моя лекар и сега ме вика на частно,но аз пропускам -ходя на по-голям период. Аз се навих да съм при него,защото само той се съгласи да ми дава болнични,понеже работя във вредна среда.Искам да се изместа при друг лекар ,който работи по ЗК и евентоално изражда, все пак в държавна болница е по-евтино около 500лв за нормално а в частните е двойно.