Лека и безаварийна на тези, които карат ШОФЬОРСКИТЕ - 11

• 161 878
  • 949
  •   1
Отговори
# 855
  • NE
В медицинското май имаше и невролог. Те така ги пишат тези медицински ...

# 856
Сало личната ги прави медицинските. Ако имаш очила те пита колко диоптъра са. Пише удря печати навсякъде, взима те 30 лв. и е готово.

Айде и аз утре съм на изпит по кормуване пред ДАИ Whistling

# 857
Jerry F,  не те ли праща и на очен лекар личната?
Някой знае ли какви са разрешените стойности на диоптрите?

# 858
  • Sofia, Bulgaria
Айде и аз утре съм на изпит по кормуване пред ДАИ Whistling

Стискам палци!

# 859
Минах вътрешния. Мотахме се с моя инструктор и още един инструктор в Гео Милев. Не беше дълго.
На 26 ще се боря с ДАИ.

Успех на всички!

Успех!
Нека св. Димитър ти помага.
След моя втори изпит разбрах, че на 19. 10. се почита св. Иван Рилски Български.
Днес дъщеря ми има рожден ден .
Честито на всички именници и близките им.

# 860
А сега ще ви разкажа как лееекичко съм се чалнала покрай тези курсове.
Другата седмица ще съм на БЧК и реших, ако има време след това да подам документи.
Организирах и РД на детето и заедно с това съм тръгнала и моите неща да свърша.
Ама то не ще само ядене, иска и акъл да седнеш и да прочетеш в НЕТА какво ти е необходимо.
Вчера при личната опашка от 10 човека.
Аз с малката.
Оставих си една найлонова чанта да ми пази ред  Wink и бегом до фотото.
Казвам на жената, че искам снимка за шофьорска книжка.
Пита ме дали сега ги почвам.
"Не", отговарям й, ще подавам документи за такава. И тя така  Rolling Eyes
" Госпожо, трябва да отидете в полицията, там правят".
Аз объркано я питам в коя полиция, защото изпита ми е бил в съседния град и защо да не ми направи тя.
И вече започвам да зацепвам, че за личната карта наистина ни снимаха в полицията и ми идваше да потъна в земята от срам.  Embarassed Joy Защо бях решила, че ще нося снимка и аз не знам. Помня, че имаше още един документ, но тази сутрин прочетох, че е оригинал и копие от диплом.
Медицинското го написа личната и остава очен. Такса 7лв.  За В кат. само личната и очен , за някои категории се изисква и печат от други лекари.

Последна редакция: ср, 26 окт 2016, 06:38 от МАРИ77

# 861
  • Mediterraneo
Сало личната ги прави медицинските. Ако имаш очила те пита колко диоптъра са. Пише удря печати навсякъде, взима те 30 лв. и е готово.

Невъзможно! Ходи се на очен лекар за В категория, за С и нагоре се минава и през психото.

# 862
Аз не съм ходила на очен. Личната ме пита само колко са ми диоптърите.
Айде и аз в отбора на скъсаните!

# 863
И аз знам, че само личната е достатъчна за медицинското. Тя/той си пише всичко необходимо, взима ти парите и готово  Laughing
Jerry, не се отчайвай, късмет следващия път! Стискам палци!
Аз не съм карала от второто скъсване пред ДАИ и сега сигурно ще съм много зле. Лошото е, че вече финансово май няма да мога да си позволя повече волности по отношение на часовете кормуване. Ще си взема задължителните (пак ли са 4 и след второ скъсване?) и това ще е...и пак на изпит...докато не го взема.

# 864
  • Sofia, Bulgaria
Айде и аз в отбора на скъсаните!

Jerry, жалко Sad Пожелавам търпение, спокойствие до и успех на следващия опит!
Каквосе случи?

# 865
Благодаря за подкрепата, момичета!

Cornelia84, опитах се странично на завой да одраскам полицейска кола. Много близо минах. Е това не трябваше Blush
Занесох им 160 лв. Ще изкараме още няколко кормувания, а може и повече от 4 и пак ще ходя ...

# 866
  • NE
пак ли са 4 и след второ скъсване?
Да, за съжаление. Четох го в някоя си наредба и всичко си плащах.

# 867
пак ли са 4 и след второ скъсване?
Да, за съжаление. Четох го в някоя си наредба и всичко си плащах.
Благодаря!  Sad

# 868
Здравейте,искам да попитам ако искаш да си смениш инструктора в средата на курса как се процедира?🤔

# 869
Здравейте, момичета!

Може ли някой да ми препоръча добър инструктор за допълнителни часове в София? Взех книжка преди близо година, качих се два-три пъти на семейната кола, но нещо не тръгнаха гладко нещата, после сгънах една ламарина и рязко приключих с кормуването. Имам нужда да се поупражнявам с някой спокоен човек  Mr. Green , който умее да обяснява, защото ако чакам на ММ няма да я бъде тая. Предварително благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт