Лека и безаварийна на тези, които карат ШОФЬОРСКИТЕ - 11

• 161 875
  • 949
  •   1
Отговори
# 870
  • София
Днес си взех изпита и не мога да се нарадвам. Благодаря ви, много ми помогнахте  bouquet

# 871
  • София
Здравейте, момичета!

Може ли някой да ми препоръча добър инструктор за допълнителни часове в София? Взех книжка преди близо година, качих се два-три пъти на семейната кола, но нещо не тръгнаха гладко нещата, после сгънах една ламарина и рязко приключих с кормуването. Имам нужда да се поупражнявам с някой спокоен човек  Mr. Green , който умее да обяснява, защото ако чакам на ММ няма да я бъде тая. Предварително благодаря!

Здравей, писах ти съобщение.

# 872
  • Sofia, Bulgaria
Днес си взех изпита и не мога да се нарадвам. Благодаря ви, много ми помогнахте  bouquet

Честито, Serrendipity! Винаги добър и безавариен път от сега нататък!

Аз пък днес бях на вътрешен изпит. И по добре съм била карала, каза инструктора. Ако бях пред ДАИ, щях да съм скъсана. За външния трябвало чудо да се случи, че да го мина Sad
Не внимавам достатъчно с боравенето с автомобила. Гасна ми поне 5-6 пъти (едни два пъти при опит да тръгна от трета, ама аз съм забравила да изключа и сменя на първа), не помня на коя предавка съм и завивам на трета, обърках строяване пред светофар (трябваше направо, но отидох още от преди това в дясната лента, която се оказа само за надясно и завих, но и нямаше знак, по който да се ориентирам, а маркировката полу-замазана, защото е сбъркана), след един ляв завой продължих направо от лентата, която беше отново за на ляво...

Това се сещам. Може да е имало и друго, но и тези грешки били достатъчни да събера наказателните точки. Той си ми го и каза като се събраха, но продължихме да караме.

Ако мина на изпита, мина. И следва упражняване и каране с придружител да подсказва по малко докато свикна. Ако ли не, здраве да е, ще се покарат още 4 часа и пак Simple Smile

# 873
Момичета, нали след всяко късане трябва да се доплатят 4 часа?

# 874
  • Кърджали
Да.

# 875
  • София
Джинджи аз също съм насреща за София, свободна съм събота и неделя да помагам. Предлагам помощ на всички от София, мога да карам моята кола и да обяснявам и после някой да седне и да кара. Мога и да се возя и пак да помагам със  съвети които както иска.  Hug Само ми се обадете

# 876
И тук да благодаря на всички, които се включиха с контакти и препоръки. Ще преслушам всички и ще видя кой е 'моят' човек, и ще действам  Peace

# 877
  • Sofia, Bulgaria
Здравейте, исках да попитам информативно някой местил ли се е в друга школа след първо, второ късане и как се процедира? Дано не ми се наложи, но ако да, смятам да се преместя.

# 878
Не знам как стои въпросът с местенето. Някой споменаваше, че може свободно. Имаш резултатите си он-лайн и ги взимали направо.
Моят инструктор е страхотен и търпелив, съобразителен, и красив. Айде голяма реклама му ударих.

Мен ме скъсаха заради психиката ми, с диагноза паническо разтройство си трябва направо инструктор психиатър от ДАИ Mr. Green
Седнах отпред и тоя педераст ми казва Татяна за какво треперите, студено ли ви е. После от портмонето толкова ми трепереха ръцете, че валчера едвам успях да си изкарам. И педерастът пак - успокойте се Татяна.
И как в такова състояние няма да врасна полицейска кола.

Добре, ама пак трябва да се явя, пак ли така Cry

Последна редакция: нд, 30 окт 2016, 10:15 от Jerry F

# 879
Изпитващият беше казал да не показваме, че сме притеснени, защото така те знаят, че няма да се справим и са готови веднага да скочат на спирачката или да завъртят волана. Тоест по-бдителни са.  И аз треперих първите два пъти многоо, направо не можех да се позная. Третият път ми се падна същия изпитващ от предишния изпит и бях спокойна, че вече си се познаваме  Grinning карах бързо на трета, четвърта, пак ме прекара през друг район, но спокойствието ми помогна да го взема. Така че бъдете спокойни, кажете си, че можете и сте уверени и сте го взели на 50% с тази нагласа.

# 880
Здравейте, чета ви от доста време, но не съм писала. Най-накрая и аз взех кормуването от втория път. След първия път смених школата, и по-добре. Взех не 4, а 8 допълнителни, но доста задобрях. Имах неща за изчистване от първата школа. Моят съвет е повече часове, а не излишни пари за такси и психически да се натоварвате, че не го взимате от 2,3 път.
Корнелия, за отписването, просто им казваш, че искаш да те отпишат от системата и отиваш при друг. Дано не ти се налага.
Успех на всички Peace

# 881
Джинджи аз също съм насреща за София, свободна съм събота и неделя да помагам. Предлагам помощ на всички от София, мога да карам моята кола и да обяснявам и после някой да седне и да кара. Мога и да се возя и пак да помагам със  съвети които както иска.  Hug Само ми се обадете

bouquet
Моите сметки излязоха криви. Моят мъж ми каза, че не може сама да тръгна от първия ден и той ще е с мен. Но каквото е дудукало, ще се нервя. Отървах се от инструктора, ама от трън , та на глог. Laughing
Няма да му се дам. Wink  Тези дни ще подам документите за книжка и му казвам, че спокойно ще си чакам месец и той така  Shocked  "Никакви такива" ми каза, плащаме бърза процедура и започваш. Че после ще ми е по-трудно. Разбира се , че малко ме е шубе, ама нали за това се борих. Sunglasses

# 882
Изпитващият беше казал да не показваме, че сме притеснени, защото така те знаят, че няма да се справим и са готови веднага да скочат на спирачката или да завъртят волана. Тоест по-бдителни са.  И аз треперих първите два пъти многоо, направо не можех да се позная. Третият път ми се падна същия изпитващ от предишния изпит и бях спокойна, че вече си се познаваме  Grinning карах бързо на трета, четвърта, пак ме прекара през друг район, но спокойствието ми помогна да го взема. Така че бъдете спокойни, кажете си, че можете и сте уверени и сте го взели на 50% с тази нагласа.
   Laughing
А при нас е обратното. Не харесват самоуверени и да карат хубаво. На първия изпит бях спокойна и си карах като пич. Скъсаха ме точно за това. Можех да направя обратния завой безопасно, защото колата зад мен беше много далеч, но явно на изпитващия му дойде в повече. Wink А той не е бил инструктор и няма преценката на такъв във огледалата. Правих нещата както са ме учили, но той си е прекалено предпазлив.

# 883
  • NE
Аз знам, че повечето изпитващи са учили достатъчно психология за да могат да преценят кандидат-шофьора от самото начало. На единия изпит при скъсването на моя колежка, изпитващия успя да познае, че е начална учителка.
Твърде самоуверените също не се толерират. Докато сме карали с такива курсисти и инструктура е успявал да им създаде такава психо атака, че да загасят колата 3 последователни пъти.
Търси се златната среда. Достатъчно време да осмислиш ситуацията, да вземеш правилното решение и да реагираш адекватно. Това ни го повтаряха на всеки инструктаж. Общо са 10 грешките, които могат да те скъсат от раз, но гасенето на колата не е от тях. Последния изпитващ дори напомни, че и на него му се случва, но е грешка ако не можеш да се мобилизираш и да тръгнеш.

# 884
Дрън дрън, глупости кинти искате, няма какво да си говорим Flower Fairy. Колко достатъчно в полицейското - 2-3 часа нещо сте чули. Нищо не сте чули. А за човек с паническо разстройство. Кажи как ще те успокоят само с думи. Ебати психолозите, не що...
Като че ли са учили повече от мен психология.

Тая тема не трябва ли да се затвори вече и да има нова?

Последна редакция: нд, 30 окт 2016, 17:42 от Jerry F

Общи условия

Активация на акаунт