Отговори
# 180
УСПЕХ на всички и да чуем само добри новини.

# 181
Здравейте девойки!
Мими-Деми  има ли някакъв резултат
При мен днес започна стимулация та с естрофен и лепенки Климара

# 182
  • гр.София
Успех Маня Hug
При мен още е рано за резултат. Утре мисля да пусна пиклив тест

# 183
Ти вземала ли си тези лекарства?
Доктора каза че от днес трансферът ще е след около 15 дни
Кой ден ти е от трснсфера

# 184
  • гр.София
Аз от втори ден на цикъла започнах с естрофем 2*1. Тези лепенки не съм ги използвала.
Днес ми е 9-ти ден след трансфер на 5-дневен ембрион. Утре би трябвало да покаже резултат

# 185
Моята доза е по висока първите два дни 3*1 после 4*1 как се чувстваш е като го пиеше лекарството
А сега как си имаш ли някакво усещане,лежиш ли или водиш нормален живот

# 186
Маня, ама ти си със сериозна доза естрофем  Rolling Eyes Как се чувстваш от него? Питам, защото на мен ми действа ужасно - първите дни ми се иска да си откъсна главата от болки  ooooh! А аз пия 2х1. С твоите дози сигурно ще ритна камбаната  Shocked Ти ЗЕТ ли щеше да правиш?

Мими, стискам палци за утре  Peace

Маня, редактирам се... върнах се назад в темата и видях, че не си за ЗЕТ. Успех! Дръж ни в течение как вървят нещата, сигурна съм, че не съм единствената, която се вълнува как протича всичко от началото до края  Hug

# 187
Не знам още аз от днес го започнах за това питам как се чувствате при приема му.също така четох че се напълнява и задържат течности.
Не при мен ще бъде със свежи ембриони с донорката вървим успоредно

# 188
  • гр.София
Папая, благодаря Hug
Маня, аз бях на ЗЕТ и никога не съм имала проблеми с естрофема. Не съм усещала някакво неразположение, но и не съм го приемала в такива дози.

# 189
Благодаря за информацията ще ви кажа след няколко дни как се чувствам вярвам че и при мен няма да има силни странични ефекти

# 190
И аз за първия трансфер пиех 3х1 и не съм чувствала нещо особено. Нито пък напълнях Laughing
Мими Деми, успех, само + тест приемаме след всичките тия вливки и чудеса Hug

# 191
 Sad здравейте от мен аз сам много объркана и притеснена искам ва6ето мнение. 2 опита с донорска  яйцеклетка и няма бременност  днес трябва6е да е третият и ми казват че няма да има трансфер за6тото емб е спрял да се развива и това  бе6е последният ми ембрион.Докторат не ми каза ни6то особено докарайте ми по млада донорка сега6ната бе6е на 30г а аз сам на 24г мислите ли че  проблема е в това че е на 30г  а аз на 24. 6те забременея някогаа при тези неуспе6ни опити Cry.В София към кои доктор ми препоръчвате да се обърна. Rolling Eyes

# 192
  • Burgas, Bulgaria
Може проблема да не е в донорката, а в спермата.

# 193
  • София
и какво значи докарайте донорка, че и по-млада.
нали не трябва да се познавате уж  newsm78
къде се случва това?

# 194
   Здравейте девойки!
Честита Баба Марта!Здраве и сбъднат и мечти!
Има ли промени при някой

Общи условия

Активация на акаунт