Отговори
# 195
  • гр.София
Честита Баба Марта! Много здраве, щастие и берекет Wink
Маня, аз в събота си правих тест и резултата е 675 единици. Записах си час за преглед на 14-ти Март. Дотогава не смея да се зарадвам

# 196
Ейй как не смееш да се за радваш това е бременост !!!!
Много много се радвам за теб

# 197
Честита баба Марта, пожелавам на всички скоро да гушнат рожбите си!
Мими Деми много тихичко-радвам се за теб Hug
Аз пък преди малко разбрах,  че тръбите ми са ОК и съм щастлива -  още малко се приближих

# 198
Мимииии.... от кога те чакам да се похвалиш Simple Smile Продължавам да стискам палци, да знаеш  Hug Ще вземат да се окажат прави докторите, че шансът с ДЯ наистина е значително по-голям. Доколкото разбирам от изчетеното тук, в болшинството от случаите се случва, ако не от първия, то от втория опит с ДЯ.  Rolling Eyes

Докторат не ми каза ни6то особено докарайте ми по млада донорка сега6ната бе6е на 30г а аз сам на 24г
Ама как така ти да докараш?! Нали за това се грижат в клиниките? Ако не е тайна, къде се случва това?

# 199
  • гр.София
Благодаря ви много момичета Hug Ще ви държа в течение след прегледа.
Пожелавам ви успех Hug

# 200
Сега се прибирам от клиниката вляха ми интралипид и иммуновенин
От естрофен нямам странични ефекти лигавицата е трислойна с дебелина 20.3 но още не са казали кога ще бъде трансфера

# 201
  • гр.София
Ехееее, каква е тази лигавица. Моята беше 11 на 12-ти ден. Стискам палци за успешен трансфер.

# 202
Грешка 10.3 натиснала съм грешна цифра мислят акушерка те че другата седмица ще бъде пункцията

# 203
papaya  в Белгия сам и турчин е генекологат ми ами при мен става много бързо всичко и диагнозата ми и ние си намерихме донорката моя братовчедка е.

# 204
Не вярвам проблемът да е в донорката или годините й, ти имунологични изследвания правила ли си или генетични, за да видите дали не е там причината?

# 205
Правила сам кръвни изследвания и стимулация това е. Стимолацията завър6и с неуспех каза ми че фоликолите ми не растат до пункция не се стигна  и само с донорска яйцеклетка мога да стана майка.Извинявам се че с моя неуспех мога отчаям  някоя тук от вас но само чрез вас мога да науча в бг как стоят не6тата и през какво минавате.

# 206
Здравейте момичета, изчетох цялата тема и отново изживях трепетите, тревогите и радостите на този не лек път. Имам момченце на 1 годинка от ДЯ, но процедурата е правихме в чужбина. Напоследък все по-често се замислям за второ дете и от финамсова гледна точка ще ни е по- изгодно в България, но ще се радвам,  ако ми кажете колко време чакахте за донор? Имам и още един въпрос, замисляли ли сте се,  един ден живот и здраве да кажете на детето си,  че е заченато с ДЯ?

# 207
Колко ще чакаш е въпрос на късмет май,но като цяло може би около половин година.
Колкото до другия ти въпрос, аз не мисля,че има нещо за казване. Детето е твое,то взима от днк-то ти докато расте в теб и това е доказано. А яйцеклетката е просто една клетка, тя не е дете.

# 208
Благодаря  ти за отговора Elektra.13 bouquet  Аз също нямам намерение да му казвам на малкия, но ми е интересно вие на какво мнение сте!

# 209
Аз също съм на мнение че това е само една яйцеклетка и няма какво да се обяснява

Общи условия

Активация на акаунт