Отговори
# 90
Ако пускаш в петък следващия тест ти се пада в неделя. И сега,  да ми е съвсем гадно, микробиологията ми излезе със бетахемолитичен стрептокок. В предишната имах само гъби, сега+бактерия. Сега ще се леквам отново с антибиотици. Предишната ми бременност по същото време имах същата бактерия и просто се скапах. Само си мисля, че се повтаря ужаса от предната ми неуспешна бременност. Както и да е, да не облъчвам с отрицателно настроение.
Силно ти стискам палци, много мина, малко остана.

# 91
  • София
 pati здравей,днес пуснах/следобяд кръвни и резултата е HCG 138,5 какво ще кажеш днес ми е 9-ти ден
Сутринта правих и уринарен имам две черти

# 92
 Joy Честито, толкова се радвам за теб. Пази се сега. Пий си лекарствата и си запиши час за преглед. Само такива резултати да има в тази тема. В очакване на Mimi Demi да се присъедини към нашия отбор на бременните.

# 93
  • София
Малко се притеснявам да не ми се скарат,че съм си направила толкова рано тест.

# 94
  • гр.София
Тими, честито Simple Smile Резултата ти е много добър Hug

# 95
  • София
Мислиш ли?Утре ще го повторя.Днес звънях два пъти на док но не ми вдига.Утре като си взема и другия резултат пак ще я търся или направо ще ходя при нея.Вчера имах малко зацапване/ръждиво/,но днес вече го няма.Като си сметнах вчера ми беше ден да ми идва ММ и добре,че не се случи.Бях се притиснила затова и си пуснах кръвни без да се консултирам с доки.Ох дано всичко да е ок с бебенцата Praynig

# 96
Ако пак имаш зацапване звънни на спешния. Аз първия път там звънях, а за час напрао се обади на рецепция за часове. Всичко ще е ок.

# 97
  • София
Благодаря pati,днес вече нямам

Последна редакция: пт, 22 яну 2016, 12:34 от timi-nova

# 98
  • София
pati днес ще пусна още веднъж кръвен/днес ми е 11 ден от трансфера/това ще стане към 15ч за да са 48ч
и резултатът ще излезне след 1ч и 30м,какво да кажа на регистратура -час за преглед ли?Те нали постоянно питат Simple Smile Вие как сте?

# 99
Да, казваш че си с положителен тест и искаш час за преглед. Аз си чакам серклажа.

# 100
  • София
 pati newsm68 newsm68 на 5.02.2016 съм на преглед,днес ЧХГ ми е 316,2/11 ден/

# 101
Радвам се за теб, пази се, почивай си повечко и на 05.02. ще очакваме да ни уведомиш за главния герой\главните герои, може би Simple Smile.

# 102
Момичета, искам да попитам нещо извън темата. По колко донорски яйцеклетки получихте, за да стане един или два ембриона? Знам, че въпросът ми е много глупав, но колко яйцеклетки са нужни, за да се получат два ембриона например.

# 103
Момичета, искам да попитам нещо извън темата. По колко донорски яйцеклетки получихте, за да стане един или два ембриона? Знам, че въпросът ми е много глупав, но колко яйцеклетки са нужни, за да се получат два ембриона например.
От 7 яйцеклетки при мен 5 се оплодиха  и бяха с добро качество,  съответно 5 ембриона.
Ти получаваш определен брой яйцеклетки, но колко ще се оплодят  и ще са с добро качество за трансфер и/или замразяване зависи от много неща.Едно от тях е и качеството на мъжкия материал.

# 104
Здравейте момичета
И аз се включвам в тази тема предстои ми инвитро с ДЯ и със сигурност ще имам много въпроси

Общи условия

Активация на акаунт