Отговори
# 1 035
Качеството на замразените Я няма абсолютно никакво отношение с дискутирания проблем.
Ти може да не си делила, но други са делили. Също така докато на мен ми гарантираха 7-8 яйцеклетки, то имаше момичета които се оплакаха, че дори бройка на Я не са могли да им гарантират.

Щом са делили, значи не са били в клиниката, която е посочила delisardeli.В същата бях и аз...

# 1 036
  • София
Да, замразяването на яйцеклетки няма отношение, ти попита за него и затова отговорих какво е моето мнение.

Всеки може да си направи проучване на условията преди да реши на кого да си даде парите. Аз моето съм си го направила, резултатът ме задоволява напълно.

# 1 037
Никой никъде не споменава за замразени Я.

# 1 038
  • София
Първо Albena Stoikova спомена чужди банки на яйцеклетки (а чуждите банки продават замразени яйцеклетки), после ти попита какъв е проблема със замразените яйцеклетки. Прочети отново последните 10 поста, ако са ти убягнали.

Никой никъде не споменава за замразени Я.

# 1 039
Не ми се занимава повече. Казах каквото искам да кажа. Който иска да го лъжат и да го третират като машина за пари да продължава.

# 1 040
Точно за Криос ставаше въпрос в едно предаване в CNN ще опитам да го издиря. Там попълват онлайн въпросници и могат материала да изпротят дори и да не ходят лично. А за изследванията...мога да посоча не една жена отишла в Чешки и Испански клиники с цел медицински туризъм и на втория ден започнала процедура по "даряване" . Всичко това може лесно да се провери. Да не говоря че някой от снимките на "донорите" са от гугъл.
Споделям просто мнение. Нищо повече

# 1 041
  • София
В ЕС не можеш да видиш снимка на донора, такива са регулациите.

В моята клиника има 800+ донорки с видеа, те имат собствени донори, не работят с чужди банки. 800 видеа на донорки  пред логото на клиниката, и 3Д снимки пред същото лого ... хммм трудна работа да ги "вземеш от гугъл" Simple Smile)).

# 1 042
Говоря за снимките които са в България. А това с видеата ми е в повече, вече съвсем е търговия

# 1 043
Момичета, направо ме потресохте. Все едно си избирате чанта.

# 1 044
...доста скъпа чанта, обаче Sunglasses

# 1 045
Момичета, направо ме потресохте. Все едно си избирате чанта.
ами няма как иначе, все някак трябва да изберем. И верно скъпичка идва, Алба Simple Smile

# 1 046
Ще се повторя от другата тема, и аз за свежа Я бях "каквото дойде" - дойде 25-годишна. Друго не ме интересува, все едно ми е. Виж, за мъжкия донор избирах ръст/кг и да не пуши. Засега имам успех с 4Е от 4Я .

# 1 047
При замразените яйцеклетки не е сигурно че всички ще се размразят. Замразяването на 1 клетка е рисково, освен това не може да се определи качество на яйцеклетката, както например може да се определи качеството на 5-дневен ембрион.

Аз също не делих яйцеклетки с друг реципиент. Всички Я на донорката от стимулацията бяха само за мен. Даже замразихме ембриони.

Може да не сте делили Я с друг реципиент, но това не значи че, донорката няма пак да дари Я другия месец или не го е направила това в друга клиника. Все пак от една донорка закона позволява до 5 живородени деца.

# 1 048
  • София
Именно затова избрах донорка в чужбина. Вероятността децата ми да срещнат нейните е доста по-малка, отколкото ако живее в същия град като мен.

# 1 049
Аз никога не съм имала проблем с това, не мога да допусна да живея в подобен страх. Донорката ми беше „каквото дойде”, от моя град е, в клиника в същия град. Не съм имала никакви изисквания към донорката освен да е „бяла”, но доктора каза че, с циганки не работят, е доверих се. Дори кръвната група не ме вълнуваше толкова (предимно резусфактора). Основното което ме вълнуваше да е здрава, но в клиниката се убедих че, доста ги изследват и  наблягат на това...
Еееее резултата е повече от перфектен Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт