Отговори
# 1 065
  • София
Здравей Бени,имам близнаци от ДЯ от трети опит.С мои имам няколко опита въпреки че още след първия неуспех предложихме на доктора да минем направо към ДЯ.Предложи да направим още няколко опитапредвид че имам дете от първия си брак.Изгубих 3 год. Никаква разлика не правя между първото си дете и другите две т.е. от ДЯ.Повярвай ми даже и не се сещам че са заченати от ДЯ

# 1 066
  • София
Аз също имам високо АМХ, почнах с 2,8. Имах естествена бременност на 41, която загубих заради тромбофилия, след това правихме опити инвитро, все с перфектни ембриони и неуспешни трансфери, след това почнахме да правим ПИД - еми всички морфологично перфектни ембриони са с тризомии. Писна ми да злоупотребявам с тялото, парите и психиката си, все пак децата имат нужда от здрава майка.

Сега съм на 45, бременна съм с близнаци от 2 опит с донорски яйцеклетки, в 28гс съм, засега всичко върви безпроблемно. Знам че децата ще са здрави, това е най-важното. За мен и за баща им няма значение, че яйцеклетките не са мои. Ако нямах високо АМХ, вероятно нямаше да загубя толкова време в напразни опити.

Въпрос на приоритети и решение е. Аз реших че няма накъде повече да отлагам, трябва да имам време и да си изгледам децата.

Flowers Hibiscus

# 1 067
Честно казано дори и не се сещам, че съм с ДЯ, докато не прочета нещо във форума Simple Smile.

# 1 068
Знаете ли колко сте прекрасни Heartpulse , тук и на личните съобщения. Като ви чета ту плача, ту се усмихвам, а колко ме радват чувствата ви към децата ви.
Чак започвам да се ядосвам на собствения си инат да получа каквото искам, а това ми отне ценно време, психическо здраве, мно-о-го пари и най-вече разочарования и сълзи.
Благодаря ви Flowers Hibiscus
За да е успешен опитът с ДЯ или с Ваша ,опитайте се да раберете причината за неуспеха,трябва да се изключат проблеми ,с тромбофилия ,имунологични,задържана течност в тръбите,инфекции и  т.н.Подразних ,се че докторът ви е казал ,че с ДЯ ще стане.

# 1 069
На 45 шансовете с собствена Я са 2%! Каква друга по- очевадна причина може да има?
Когато пък се ползва ДЯ, шансовете значително нарастват.

Ето тук са обяснили нещата много добре.
https://www.advancedfertility.com/fertility-after-age-40-ivf.htm

Последна редакция: сб, 01 авг 2020, 21:10 от G.Savova

# 1 070
sunman, наистина ли смятате, че има жена на 45г., с толкова процедури, която не е направила изброените от вас изследвания и не е потърсила причините за неуспеха Angry Но благодаря все пак за съветите!

G.Savova, и аз през последните две години изчетох толкова статистики. дори на доста места процентът на 45 г. беше 1, но въпреки всичко реших да направя и последния ми злополучен опит Disappointed

# 1 071
Стига да можеш да прежалиш нервите, времето и парите, можеш да опитваш колкото си искаш.
В линка, който съм пуснала процента е 1.

# 1 072
Здравейте, момичета!  Последните три часа изчетох цялата тема и ще съм благодарна на всяка от вас, която се включи с коментар Simple Smile
Съвсем на кратко за мен. На 45 г., след седми неуспешен трансфер с мои Я, завършил отново с БХ Disappointed От три години докторът ме убеждава, че с ДЯ ще имам успех. През цялото време му казвах НЕ, не мога да го направя, искам си с моя. Вчера, след последния тест в клиниката, с намаляващо вече ЧХГ и ясен изход, отново ми каза: "Знам мнението ти за ДЯ, но те моля само да помислите".
Сутринта от 6.00ч. съм на компютъра и чета всякаква информация, защото досега не съм се информирала, с надеждата да стане чудо, но не стана. Дори научих нова думичка - Епигенетика Simple Smile Моля ви, не ми се смейте на невежеството.
Имам стотици въпроси, но най-важният е как решихте да предприемете тази важна стъпка. Прочетох, че на някои им е отнело повече от година, а други са решили веднага след поредния неуспех и са пристъпили към действие, за което наистина им се възхищавам Simple Smile
Сега наистина съм много объркана и на всички ви е ясно как се чувствам, но няма с кой да споделя мислите си. ММ въобще не е ентусиазиран от идеята, то и аз не съм, но все пак съм в стадий поне на проучване.
Не само че е моя но е и мое копие. Точно епигенетиката го обеснява.
Съжалявам само че от раз не го направих с донорска

# 1 073
Има ли някоя от вас, която след раждането не е имала повече мц? Много ми се иска да знам дали след 3 и половина години без мц,( т. е менопауза един вид въпреки че през повечето от това време съм кърмила и тогава така или иначе няма мц) може да се забременее. За дадох си въпроса на един от гинеколозите в Надежда, но той ми каза само за "моралната страна,от негова гледна точка, на въпроса за това да се забременява на 42г" и не ми даде никакъв отговор, а ме изпрати при репродуктивните.

# 1 074
Цитат на: Elektra.13 link=topic=827920.m иsg41170816#msg41170816 date=1596566389
Има ли някоя от вас, която след раждането не е имала повече мц? Много ми се иска да знам дали след 3 и половина години без мц,( т. е менопауза един вид въпреки че през повечето от това време съм кърмила и тогава така или иначе няма мц) може да се забременее. За дадох си въпроса на един от гинеколозите в Надежда, но той ми каза само за "моралната страна,от негова гледна точка, на въпроса за това да се забременява на 42г" и не ми даде никакъв отговор, а ме изпрати при репродуктивните.
Репродуктивен лекар от репродуктивна клиника, които скубят хиляди левове твърдят, че е неморално жена да роди на 42години ????????

# 1 075
И аз май нещо не разбирам. Колегите му дали са наясно с тоз ми ти морал?

# 1 076
  • София
Електра, някои от жените покрай мен забременяха с предизвикване на цикъла.

За гинеколозите от надежда, които ми затриха естествена бременност, нищо добро не мога да кажа. Явно и човешкото, както и професионалното им липсва.

В момента съм на 45 и карам прекрасна лека бременност с близнаци. И смятам да си ги отгледам преди да се пенсионирам.

# 1 077
  • Пловдив
Електра, някои от жените покрай мен забременяха с предизвикване на цикъла.

За гинеколозите от надежда, които ми затриха естествена бременност, нищо добро не мога да кажа. Явно и човешкото, както и професионалното им липсва.

В момента съм на 45 и карам прекрасна лека бременност с близнаци. И смятам да си ги отгледам преди да се пенсионирам.
ДЯ ли са ?

# 1 078
  • София
Да, донорски са Flowers Hibiscus

# 1 079
Не е репродуктивен, обикновен АГ. Или не му се занимаваше, или искаше да спечели някой и друг преглед за клиниката. Но пък ме гледа с колпоскоп и не го включи в цената на прегледа та не знам...
Делисардели, а колко време не са имали цикъл? Знам, че това има значение. Може би наистина трябва да питам репродуктивен. Аз бях при Персенска, добре ми беше при нея. Синът ми е нейно постижение. В края на бременността без малко да стане фал при един от ЖК, който не забеляза, че доплерът е лош, но за щастие от лекарите фетална морфология спасиха положението. Така че от едни в Надежда доволна, от други не. То пълно щастие няма, сега като знам на кого мога да имам доверие, би било друго при втора бременност.

Общи условия

Активация на акаунт