Отговори
# 4 635
Само така момиче, без бой няма да се даваш. По един или друг начин ще имаш дете. Ако искаш да бъдеш майка, нищо не може да те спре. 😗
[[b[/b]quote author=•MERA•
link=topic=827920.msg49035790#msg49035790 date=1734713289]
Аз нямам опит с кърмене, тъй като имам доста биохимични и един спонтанен аборт от естествена бременност , но искам да изкажа благодарности за постовете, в които споделяте много важна информация за мен. От 32 годишна съм в пери - менопауза (ако спра хзт може и да съм в пълна менопауза вече), 6 години съм по инвитро клиники. Скоро ще навърша 38 и се бях скапала психически след поредния неуспешен трансфер през ноември с ДЯ, че съм закъсняла и едва ли не вече няма смисъл да продължавам да се боря. Такъв кураж и сила ми давате тук, че се взимам в ръце набързо и продължавам с нови сили напред 🙏
[/quote]

# 4 636
Много пъти съм се сривала за всичките години борба. Много пъти и упреци съм чувала, защото се боря за второ дете. Единственият съвет, който мога да дам е да слушате себе си и да не се оставяте на отчаянието.

# 4 637
И аз се насочвам към 8 броя ДЯ. Като ви чета виждам, че 6 са твърде недостатъчни като брой. Някой ползвал ли е Gametia? Донорките били испанки и португалки.

Да, от Gametia  се възползвах  от 8 ДЯ. От 8 се развиха 5, като на 3 от тях им спре развитието. Трансферираха ми два, като единия беше под въпрос относно развитието му. И така сега имам бебе на 7 месеца. Освен това правихме и тест за днк фрагментация и после подбор и на спрематозоиди.
Първия опит с ДЯ беше Овобанк и не се получи. От Gametia се получи като по чудо А дали са испанки или португалки един бог знае 🙂

# 4 638
Момичета, навила съм си на пръста да посетя Преподобна Стойна преди трансфера( първи ще ми е). Има ли СПА хотел, където да излъжа мъжа ми да отидем наблизо? Той не вярва в тези неща.
Успелите мами, посещавали ли сте силно енергийни места?

# 4 639
Не съм успяла още, но съм посещавала доста енергийни места.

# 4 640
  • Be realistic - plan for a miracle.
Всичките. Не се сещам някъде да не съм била, люлки, Ванги, Кръстови гори, дървета, абе няма чудодейни камъни където да не съм клечала и икона, пред която да не съм ревала.
Иначе за Преподобна Стойна вижте в Мелник да спите. На 12 км е от Златолист.

# 4 641
Не съм посещавала и не съм сигурна дали вярвам, въпреки че помня как някаква гледачка казала на майка ми, че по нейния път съм тръгнала, а тя ме е родила на 42 години. И това се сбъдна горе-долу, по случайност или не родих първото си дете на 39, второто на 44 години.
Скрит текст:
Преди успешния опит ходих в руската църква да си го пожелая. За второто ми дете не съм ходила никъде, но бях убедена, че ще стане. Спечелих процедура от една благотворителна инициатива на Искам бебе и томболата е била на рождения ден на майка ми, която почина преди години. Забравили да ме потърсят и да го публикуват някъде и разбрах след месеци, когато ми се обадиха да ме попитат докъде съм стигнала. Те се реваншираха като ми удължиха срока за усвояване на средствата. И аз приех всичко това за знак. Още на първия трансфер забременях и то само с едно върнато ембрионче, по мое желание.

Та, за хотел не мога да помогна, но вярвам, че ако силно вярваш в нещо, то ще се случи, затова исках да споделя.

# 4 642
Както са ви казали Мелник е най- подходящото място за настаняване, има какво да видите, ако си се обикаля по дегустации и къщи- музей. Комбинирайте с ходене до Роженски манастир и от там има черен коларски път към Златолист, който спестява от км. Минава се, с внимателно шофиране, ние ходихме последно тази година. Харесвам района и ни е честа дестинация.
Не сме обикаляли всичко и навсякъде, където е било интересно и за двамата и ни влече. Но ако усещате, че искате да отидете споделете го с вашия човек, всеки би разбрал. Важното е вие да вярвате и да го усещате вътрешно.
За мен най- силно беше като емоция и усещане в Асеновград, в църквата Успение на Света Благородица- Златната ябълка. Може би защото бяхме само ние и си поседяхме без лудниците от хора. Усетих мястото, попа ни прочете молитва, поговорихме, обясни ни какво да правим.
Друго място, където сме ходили е Рупите, но и там беше твърде комерсиално, като за почивка и смяна на пейзажа е супер, но не усетих нищо от това което се говори, че се усеща на такива свети места.

[/video]
Момичета, навила съм си на пръста да посетя Преподобна Стойна преди трансфера( първи ще ми е). Има ли СПА хотел, където да излъжа мъжа ми да отидем наблизо? Той не вярва в тези неща.
Успелите мами, посещавали ли сте силно енергийни места?

# 4 643
Рупите не е никакво свято място. Местност до Петрич, където е била лятната къща на Вангелия Гущерова. Църквата на Светлин Русев и Нешка Робева е ужасна и неканонична. Гроба на Ванга - самотен и на неосветена земя. Ако трябва да намесвам енергии - там е по-скоро негативна. Пропита с нещастието на хората, отишли да търсят помощ и утеха от Ванга.
Ако човек търси духовна подкрепа в изпитанието - най-добре е да я търси в православните храмове. Няма по-голяма сила от вярата в божията милост.
Чудотворни икони на Божията майка има в Бачковския манастир, Троянския, манастир св. Богородица в Арбанаси. Сигурно и на всяко друго свято място.
Вярата носи утеха, но помагат знанията, информираността и лекарите.
Да се сбъднат вашите надежди през 2025 г.!

# 4 644
На прага сме на Новата година!
Желая ви попътни ветрове.
А таз, която с трудности отмина,
да не тревожи ваш`те умове.
Желая ви Успехи и Надежда,
в семейното огнище – Топлина.
Животът ви така да се подрежда,
че миг да не усещате злина!
Желая ви Любов и твърда Вяра,
че утре ще е по-добро от днес,
че тръгва си с товар година стара,
отнесла мъки, загуби и стрес.
Желая ви усмивки на лицата,
защото те са знак за Доброта,
разбиране и Обич към децата –
най-истинското утре във света.
Желая ви да бъдете щастливи и силни,
ако болка ви гнети!
Дела ви пожелавам сполучливи!
Доброто Бог за вас да не пести!

# 4 645
  • На изток от Ада
Ние ходихме на църквата Богородица златна ябълка в Асеновград.
Като и в руската църква.на гроба на Св Серафим.
Даже в руската 2 пъти.

Последна редакция: вт, 31 дек 2024, 23:57 от nasito8988

# 4 646
Здравейте, мили дами и честита нова година!
Пожелавам на всички здраве, добрини и сбъдване на най-съкровеното ви желание за рожба.
Започвам да проучвам вариантите за клиники в чужбина, където да разчитаме на свежи яйцеклетки.
Пиша с молба за препоръки кои места да проуча освен Украйна?
Използвали ли сте услугите на посредник и това беше ли улеснение за вас?
Държа на опит със свежи яйцеклетки.
Благодаря на всяка от вас, която ще сподели опит и препоръки.

# 4 647
Здравейте, мили дами и честита нова година!
Пожелавам на всички здраве, добрини и сбъдване на най-съкровеното ви желание за рожба.
Започвам да проучвам вариантите за клиники в чужбина, където да разчитаме на свежи яйцеклетки.
Пиша с молба за препоръки кои места да проуча освен Украйна?
Използвали ли сте услугите на посредник и това беше ли улеснение за вас?
Държа на опит със свежи яйцеклетки.
Благодаря на всяка от вас, която ще сподели опит и препоръки.
Gynolife,но работят със замразена сперма. Координатора Турмед,доволна съм от Николай.
Дуня,работят със свежа сперма и в деня на пункцията партньорът ви трябва да е там,за да даде материал. В Дуня извадиха 30Я от донорката и това е най-добрият ни резултат. Ние сме със спермограма 3% Крюгер. На ден 5 имахме в Дуня 10 ембриона. Координаторката там говори български, комуникацията е дистанционна.

Последна редакция: сб, 04 яну 2025, 15:40 от FB670124847BGM

# 4 648
Коя е тази клиника Дуня?!

# 4 649
Коя е тази клиника Дуня?!

Dunya IVF

Общи условия

Активация на акаунт