Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква е разликата между спинална и епидурална анестезия?
Защо да купуваме бебешки шишета за хранене?
Какво е BPA и какво трябва да се има предвид при избора на бебешки бутилки?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква е разликата между спинална и епидурална анестезия?
-
Защо да купуваме бебешки шишета за хранене?
-
Какво е BPA и какво трябва да се има предвид при избора на бебешки бутилки?
-
Какви са ползите от изцеждане на кърма и защо да изберете по-евтин вариант на шише за хранене?
-
Какви са предимствата и недостатъците на стъклените и пластмасовите бебешки бутилки?
Предния път най-много качих в 7-мия- 4 за един месец. Доктора чак ми се скара 
е много своенравна още от сега и беше голяма мъка да я накара да се обърне та да се види и личицето. Само на челна стойка не ме накара да застана, но накрая се обърна. Преглед 50 минути. Всичко ни е ОК. Череп, мозъчета, сърчице, бъбречета, дробчета и др... броихме пръстчета и фалангите им. Аз се успокоих, защото няма маркери, който да ни наведат за хромозмна болест. Единствено ми препоръча фетална ехокардиография, защото баща ми е с обърнато сърце, а в рода му има други сърдечно-съдови заболявания. Док не видя проблем при нас - сърчице си е нормално без изменения и аортата си излиза от правилното място, но няма да е лошо да до види и кардио спец. Диск с клипче не направихме, защото е малко рано и бебка още се променя в лице - аз съм в 18+5 г.с. и го отложих ако има следваща ФМ - имам препоръка и за ФМ в 3-ти триместър, но доколкото разбирам си е в реда на изследванията. Та така и решението е взето от амнио няма нужда и се успокоих. 

Иначе аз не се ограничавам в нищо с яденето