Отговори
# 90
Кира, напълно ти разбирам дилемата с цвета, и двата са страхотни!  Ние ще се водим по размера на асансьора. В стара кооперация сме и асансьорът е от онези с решетките. Много малък. Та количката трябва да влиза вътре.

Днес сме на спаначена супа, печени картофи и салата. Ама нашето не е никакъв критерий за нищо и не можем да даваме много идеи. ММ не яде месо (и има ужасно много изисквания към храната по принцип Tired), аз напоследък не ям месо, защото ми е противно, а хлапето е най-злоядото на света! Не вкусва плод или зеленчук, съответно готвенето никога не е за нея. Свеки пък го кара на кафе и фотосинтеза. Изобщо... картинка.

# 91
  • sofiq
Ехе пак се разготвихте   chef Simple Smile аз ще съм на дом.сос и пържени чушки. Добре дошли на новите мами , а ИЛИ не се притеснявай те термините са ориентировачни, все някой ще има на 29 Simple Smile.
За килцата съм +5 за мой ужас ама се надявам да се поспра че имам лимит от общо 10.
Днес момичета ми е едно хубаво и слънчево, малчо е при свеки, а аз съм се отдала на разкрасяване.
Ето няколко снимки от мен Simple Smile

А и моята малка госпожица не спира да ме рита от няколко дена и корема ми даже вече се мърда от ритничетата, нямам търпение да дойде 10.03 и на ФМ да си я видя Simple Smile.
Лек и усмихнат остатък от деня.

# 92
При нас също ще са бутчета с картофи и в допълнение таратор.
Мале Kremi, големи красоти са сътворили върху ноктите ти! Брависимо белисимо  Hug Имаш и много симпатично коремче  pregnant

# 93
Иха мерси за идеиките за готвено   bouquet Simple Smile сложих един ориз ма без пилето. Ще го кара посно като не ми дава да си купя количка  Crossing Arms Grinning

# 94
Ау, Креми, това ти ли го сътвори?  Това с лястовичката е направо картина! newsm20

Приемаш ли заявки, щото имам едни сложни поръчки от щерката, която иска тропически остров и прозрачна вода с морски обитатели в нея, на стената в стаята си. Joy

# 95
Леле, цял ден не мога да ви насмогна!

Страхотна темичка, благодарности на Или., също и за списъка Hug

Така, понеже мозъкът ми никакъв го няма, докато ви четях, си записвах на едно  листче с какво да се включа Joy

ganbg, успех на ФМ (тя може би е минала вече?) и да кажеш как мина във Фемина - аз съм там във вторник.

Честито на момичетата, които са разбрали пола на бебчовците! Grinning

Килограми: последно бях +4, но 100% съм +5 вече, защото ям като прасе Crossing Arms А и аз, както някой беше писал, тръгнах от 5-6 плюс, та и цигарите като спряяях ooooh!

Пазаруването: Аз съм от късметлийките, които имат повечето неща от братовчедите ми - количка, двата коша, креватче, че даже с матрак и 4 комплекта чаршафчета, подвижно легло (от тези сглобяемите).. Общо взето, най-скъпите неща ще ми ги дадат! И не се оплаквам, даже количката не е втора, а трета употреба, ама какво от това Heart Eyes Явно ще се предава по наследство Laughing Харесах си обаче, не се сдържах, повивалник в Икея (този, даже е намален, мисля на 129 или нещо такова). Мисля това да е една от първите ми по-сериозни покупки. Дрешки и други дреболии - след ФМ др. седмица, на която много се надявам да се види човекът мъж ли е или жена.

Вечеря: спаначена супа и свински ребърца (много съм щастлива, че отново станах месоядна, че три месеца не бях близвала месо почти).

kremito85 (може би сме наборки? Grinning ), супер нокти! Завиждам благородно на момичетата, които могат да си правят разни страхотии по ноктите!

Иии, привет на всички новодошли! Hug

Успешна да ни е новата тема и късметлийска! Само ритничета, хубави резултати от изследвания и яснота относно половете на бебоците! Flutter

Последна редакция: ср, 18 фев 2015, 19:17 от Септември

# 96
  • sofiq
Или за съжаление не съм аз майстора, ходих на маникюр и останах много приятно изненадата тъй като не съм ходила там преди от красотата която сътвори тази жена Simple Smile. А за рисуването незнам как да ти помогна, ако имаш някоя позната или да потърсиш в нета някой.

# 97
Като стана дума за детски стаи може ли да ви покажа на моята принцеска стаята https://m.facebook.com/stefi.krusteva/albums/410702205663727/?ref=bookmark
Направихме я преди 3 години за първия рожден ден на малката

# 98
Стефи, страхотна стая!

# 99
Blush радвам се че ти харесва

# 100
  • София
Леле, едвам ви изчетох.

Само да кажа, че има много полезни съвети и споделен опит от тези, който са мами вече.
И за раждането, и за покупките и прочее. По-принцип не съм притеснена за отглеждането, искам само бебка да е здрава. Все си мисля, че другото ще ми дойде свише, ама като гледам колко дупки ми се отварят...
С напредване на времето сигурно ще изкукам от притеснение като се знам. Седя си спокойна до последния момент и изведнъж..

За килограмите + 4 досега. Не върви на добре работата.

Количката е страхотна (и в двата цвята). Списъкът на Или. много полезен + всички пояснения след това от останалите мами.

Имам вече стерилизатор с подгряващ уред и 8 шишета (http://www.minimod.bg/11000/tommee-tippee-%D0%BF%D1%8A%D0%BB%D0% … D0%B5%D0%BD%D0%BE). Като прочетох, че може да не ми трябват  Sad Ама нали са ми подарък - няма да го мисля.

За окситоцин не съм сигурна, че ми стана напълно ясно - ама и аз не го искам.

Толкова много неща..  smile3529

# 101
Добре дошли на новите!   bouquet

Мария Тереса, смени лабораторията и пробвай пак. Не че не е възможно, ама е странно. Освен това с по-голяма тежест винаги е стерилната урина. На тая вчерашната аз не бих й вярвала.
Кира, зелената е трепач!  Heart Eyes
Или, аз мислех, че имам най-злоядия мъж на света, ама твоя може и да го бие по точки  Laughing

Вечеря - постна супа с тиквички и орзо. ММ ще си дояжда мусаката от оня ден  Whistling

Честито на всички, минали прегледите вчера и днес! Ганбг, какво ти казаха днес?

Килограми - +4 . Маааааааалко се плаша  Tired

# 102
Креми маникюра ти е страхотен открадвам си идеи за следващата седмица и за моя мартенски маникюр. Относно килограмите добре изглеждаш и моето коремче е такова. Аз с килограмите съм +3 все още да видим занапред.
Лека вечер от мен до утре. Simple Smile passifier preggo

# 103
Само да ви кажа за килограмите: доколкото четох, за този период, 5-ти месец, било в нормата от 4,5 до 6 да се качат. Все пак, ако се качват нормално 15-ина кила, няма да е на добре и да се качат за 1-2 месеца, нали? Wink И все пак, ......... много се съмнявам, че ще кача само 15, макар че съм дребна.
Никакво движение просто, направо се ядосвам на себе си. А иначе не съм хич чак толкова неактивна, не знам какво ми става, но трябва да се взимам в ръце навреме!

# 104
  • София
Добър вечер и от мен! Simple Smile

Тази сутрин ходих и си оставих нова прясна урина само, че в друга лаборатория и утре преди прегледа при нефролога ще си взема изследването. В петък ще ходя да давам отново стерилна урина. Ходих при гинеколожката - прегледа ме бебчо е добре / Слава Богу/ Heart Eyes и ми предписа Цистон и Магнерот, а фолиевата киселина ще я пия до 20 седмица или ако се чувствам добре от нея до края на бремеността / на мен не ми пречи/. Simple Smile

По нашия кантар аз съм +2 кг. от горе, а по този на доки +3 кг. Thinking newsm78

Лека вечер! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт