Отговори
# 75
  • Пазарджик
Аз пък съм за оранжевата:-) Simple Smile Simple SmileСтрахотна е.

# 76
Аз пък съм за оранжевата:-) Simple Smile Simple SmileСтрахотна е.
+1

# 77
  • София
И аз съм се насочила към този модел, само че кафевият цвят. Много добри отзиви чета за тях, а и отношението цена/качество ми се струва най-доброто на пазара.

# 78
До тук съм качила 5-6 кг общо, бях 55 кг, сега съм 60-61. Мисля да не качвам много де  Joy

# 79
Stefyyyy, ние имаме оферта за една количка от познати, но аз клонях към нова. А ММ направо отсече, че втора ръка няма да ползваме Simple Smile Май малко се обидиха, ноооо това е положението.

# 80
Здравейте! Съвсем нова съм тук и бързам да се запиша. Очаквам трето детенце, терминът ми е 9 юли  Hug

# 81
Здравейте, момичета! Темата е страхотна и ще я следя с огромен интерес. Аз съм на 36 от Бургас, първа бременност с термин 23 юли.

# 82
+ 1 и от мен Simple Smile Казва го голям фен на зеления цвят по принцип, но оранжевата просто ме впечатли ...

Килограми + 2

Добре дошли на новите Simple Smile Ще ви добавя на първа стр.

# 83
Аз съм +7-8 кг. вече (не знам колко са точно,защото ме е страх да се кача на кантара). Хапвам си повече сладко, но мисля, че спирането на цигарите е причината за това наддаване. Не съм сигурна дали е така  newsm78

# 84
Stefyyyy, ние имаме оферта за една количка от познати, но аз клонях към нова. А ММ направо отсече, че втора ръка няма да ползваме Simple Smile Май малко се обидиха, ноооо това е положението.
Браво, браво така трябва Wink надявам се и аз да убедя моя мурджо Grinning за нова, а старата ще си я върнем или ако не я искат ще я подаря на някои.

Добре дошли на новите момичета   bouquet   лека и ббезаварийна бременност

# 85
Познайте дали не започнах да чета пак за раждането...

# 86
Ох момичета даите предложение какво да готвя.  newsm78

# 87
Замесила съм тесто за мекици тази вечер+пиле с ориз.

# 88
  • София
Аз ще правя пилешки бутчета с картофи и разни други зеленчуци на фурна - бързо и вкусно  Simple Smile

# 89
А пък аз - постна зеленчукова супичка и картофен огретен   chef

Общи условия

Активация на акаунт