Австрийска тема- №52

• 93 823
  • 755
  •   1
Отговори
# 615
Здравейте, момичета!
Бих искала да помоля да споделите, ако сте ползвали някакъв превантивен препарат срещу въшки.
Днес в училище ни съобщиха, че има дете с въшки  Sad . Моето за сега още няма, но ми се иска да взема мерки предварително. Нямам идея какво се предлага в аптеките тук, а и ми се иска да ползвам нещо изпитано вече.
Благодаря, предварително! bouquet

# 616
Здравейте! Предстои ми пътуване в Австрия и се нуждая от мобилен интернет, мислех си за предплатена карта, може дори и без мобилни услуги. Ще я ползвам еднократно за няколко дни. Ще Ви бъда много благодарна, ако ми дадете информация кой от мобилните оператори предлага такава услуга. 😊

# 617
Здравей In_A,
Може би всички оператори предлагат вече такава услуга. Аз бих ти препоръчала DREI.
Te предлагат мобилен интернет-предплатена услуга, за около 30 евро на месец за неограничен интернет: https://www.drei.at/portal/de/privat/tarife/wertkarte/nimm3-internet/
Приятно прекарвне във Виена!

# 618
Здравейте, момичета!
Бих искала да помоля да споделите, ако сте ползвали някакъв превантивен препарат срещу въшки.
Днес в училище ни съобщиха, че има дете с въшки  Sad . Моето за сега още няма, но ми се иска да взема мерки предварително. Нямам идея какво се предлага в аптеките тук, а и ми се иска да ползвам нещо изпитано вече.
Не се притеснявай!  Simple Smile spoko
В нашето училище вече 3 пъти ни съобщаваха, че има деца с въшки, но моето дете до този момент не е имало.  Grinning
Аз още при първото съобщение веднага купи шампоан Licener от аптеката. Този шампоан е за случаите, в които детето има въшки и понеже моето няма, шампоанът така си седи, но не се знае дали един ден няма да ни потрябва.
От други майки съм чувала, че купуват профилактично шампоан на Rausch. Него също не сме ползвали. На Rausch шампоаните ги има както в аптеките, така и в ДМ ако не се лъжа.
https://www.rausch.ch/at/pflegelinien/lause.html

# 619
B & C ,  много ти благодаря!!!  bouquet
Ще купя още днес шампоанът на  Rausch. Честно казано, ако синът ми има не се тревожа толкова- ще го подстрижа много късо и лесно ще се преборим, но ако аз прихвана от него.......ето тук вече са ми по-големите притеснения  Embarassed

# 620
Благодаря за насоките. Колата е на лизинг до юни и тогава ще се върнем до България да я прехвърлим. Ние също клоним към пререгистриране тук, но ни развиваха теории разни Simple Smile

# 621
Здравейте! Предстои ми пътуване в Австрия и се нуждая от мобилен интернет, мислех си за предплатена карта, може дори и без мобилни услуги. Ще я ползвам еднократно за няколко дни. Ще Ви бъда много благодарна, ако ми дадете информация кой от мобилните оператори предлага такава услуга. 😊
Аз ползвам предплатена на Драй. Ще ти свърши работа, а и можеш да заредиш различни плановеи услуги.

# 622
Аз ползвам предплатена на Драй. Ще ти свърши работа, а и можеш да заредиш различни плановеи услуги.
Малко ми е слаб немския, но до колкото разбрах имат 20 евро годишна такса, нали така? Дали има друга опция без допълнителни текси?

# 623
Малко ми е слаб немския, но до колкото разбрах имат 20 евро годишна такса, нали така? Дали има друга опция без допълнителни текси?
Дрaй не е ли с договор, а на теб ти трябва интернет за няколко дни?  newsm78
Аз не ползвам такъв интернет и не съм се интересувала, та не мога да ти предложа нещо, което аз самата ползвам и съм доволна.
Намерих това
https://www.yesss.at/tarif?gclid=COnit_eKucsCFRSeGwodiR8OOA#tab-wertkarte
Без договор и без месечна такса.
Дано някой се включи, който е по наясно от мен с мобилния интернет!

# 624
В SPAR  съм виждала карти(СИМ) за интернет. Това не върши ли работа?

# 625
Аз също не мога да дам подробно инфо. В Драй предплатената карта е 10 евро, но само за разговори. Аз допълнително заредих. Трябва да се пита на място.

# 626
  • На Дунава
За мобилен интернет ние използваме карта, купена от супермаркетите Хофер. Без обвързване е, купуваш ваучер за 10 евро и използваш цял месец - https://www.hot.at/tarife.html, жълтата тарифа.

# 627
Здравейте, момичета!

Пробвай с Паранит Превенция http://www.afya-pharmacy.bg/productbg/7024

# 628
Здравейте, момичета!

Пробвай с Паранит Превенция http://www.afya-pharmacy.bg/productbg/7024
Ти за това ли си се регистрирала във форума...за да рекламираш спрей против въшки? newsm78 Laughing

# 629
  • Пловдив
Понеже следя темата, но не съм там, да кажа тук в България - най-доброто сега рекламирано, а и аз го взех в пика на въшките, е спрея Хедрин -може да се пръсне, когато решите, трае докато не изкъпете косата. Не беше евтин, по-скоро скъп, вносен. Сигурно го има в Австрия. Не сме хващали въшка. Мирише приятно, лесен за употреба - пръскаш, решеш и това е.
Шампоани за мен е неудобно.

Общи условия

Активация на акаунт