Математически турнири - 31

• 92 460
  • 741
  •   1
Отговори
# 675
Само аз ли не намирам резултати от Пролетния кръг на Математика без граници?

Няма ги още.

# 676
М, да, явно дата 6 април е разтегливо понятие. Simple Smile
Мерси!

# 677
Здравейте!

На сайта на Математика без граница в подраздел класиране пише, че трябва да има резултати от пролетния кръг, но когато натисна този бутон не излиза нищо.

Ако някой е успял да ги намери и отвори може ли да публикува линк към списъка с резултатите на децата.

# 678
Според мен още не са публикувани. Вярно че се отваря раздела за класиране пролет но няма нищо под него. Аз помислих че нещо заради браузара не виждам но пък щом виждам останалите класирания значи грешката не е в моя телевизор.
Сигурно ще е за утре, едва ли ще тръгнат след края на раб.ден да си играят да качват резултати.

# 679
Има резултати от Математика без граници- пролет 2015. http://www.mathematicalmail.com/category.php?id=96

# 680
  • София
Има резултати от Математика без граници- пролет 2015. http://www.mathematicalmail.com/category.php?id=96
този файл явно не е пълен и окончателен.  Peace Три деца проверих - и трите липсват, а със сигурност се явиха на състезанието

# 681
този файл явно не е пълен и окончателен.  Peace Три деца проверих - и трите липсват, а със сигурност се явиха на състезанието
И според мен файла е непълен Cry

# 682
Да, моето също липсва. Другото дете, което се яви с него и то.

# 683
Липсват всички резултати на явилите се в Детска академия на науките,изкуствата  и спорта!

# 684
  • София
Аз пък си мислех, че ще има и точките - за да може да прецени човек поне колко задачи са били сгрешени... Ще има ли точки публикувани в някакъв момент, или по-скоро не?

# 685
  • у дома
Аз пък си мислех, че ще има и точките - за да може да прецени човек поне колко задачи са били сгрешени... Ще има ли точки публикувани в някакъв момент, или по-скоро не?

До сега не съм виждала публикувани точки-винаги гадаем къде е границата за медалите  Peace
При нас госпожата си казва кое дете колко има,та ако сте се явявали питайте там,където се е явявало детето за точките.
Иначе ние сме в провинцията,но и от нашето училище няма публикувани резултати на нито едно дете...

Последна редакция: пн, 06 апр 2015, 21:10 от svetlaem

# 686
В детската академия казваха точките.

# 687
На мен ми е интересно, че още ги няма публикувани задачите. Класирането вече го видях, но исках да видя задачите. Това е единственото състезание, за което моят син не каза нито дума. Друг път винаги споделя по някоя и друга задача, този път - нищо.
А за точките - в предишните кръгове пишеше някъде из сайта им, за какви точки какви медали се дават и се ориентирах +/- 1точка.

# 688
  • София
Други деца от детска академия има ли ги в списъка. Нашите и двете ги няма.

# 689
  • София
А като не се е явявал в своето училище... има ли смисъл да се опитвам да търся кой трябва да питам, или по-скоро не?

Общи условия

Активация на акаунт