С какво ви дразнят мъжете?

• 234 744
  • 2 180
  •   1
Отговори
# 1 095
Е то е ясно,че ще излезе сама.. Ама тогава  какво семейство са ? Единия да си прави каквото си му е кеф без да се съобразява с никой, а другия да върши всичко,че и да излиза и разпуска соло ? Всеки ден, постоянно, до края на живота ? Миии не ,мерси ..

Мен лично това поведение ще почне да ме дразни все повече и повече, и накрая ще му бия шута ...  Rolling Eyes

П.С. Какво пък толкова му гледа на тоя телевизор...поне да е някоя научнопопулярна програма ?!

# 1 096
Е то е ясно,че ще излезе сама.. Ама тогава  какво семейство са ? Единия да си прави каквото си му е кеф без да се съобразява с никой, а другия да върши всичко,че и да излиза и разпуска соло ? Всеки ден, постоянно, до края на живота ? Миии не ,мерси ..  
Мен лично това поведение ще почне да ме дразни все повече и повече, и накрая ще му бия шута ...  Rolling Eyes
П.С. Какво пък толкова му гледа на тоя телевизор...поне да е някоя научнопопулярна програма ?!
Така де - тя сама си каза, че за съжаление нещата не отиват на добре, което е логично.
Затова ѝ казвам дотогава да не губи време да го пази да не падне от дивана вкъщи, а да си ползва поне времето по-приятно и удовлетворяващо.
То така или иначе след толкова много разговори, молби, намеци и какво ли още не, той сякаш нищо не е чул. Тя какво още трябва да направи?... И на челна стойка да застане, умореното мило няма да стане от дивана, така че по-добре тя поне да не си губи деня в очакване. Пък докога и докъде ще стигнат - те ще установят.

# 1 097
...след като се премести водехме дълги преговори за кабелната телевизия и след като я прекарахме дори не излизаме .Непрестанно се гледа това...
Е, явно си е било от самото начало като сте заживели заедно. Не ти ли светна червена лампичка?

# 1 098
Да падне от дивана хахахах  Joy
Ужас.. моя пък ме изнервя с таблета , ама скоро ще изхвърчи през балкона ( ще видя дали таблета или той )  Mr. Green  hahaha

# 1 099
от самото начало не беше така , постепенно се случи, всеки ден виждам нов спорт на който е голям фен  ooooh! вчера си излязох с детето и кучето и една приятелка с две деца и започна голямо звънене и мрънкане  ooooh!

# 1 100
Да падне от дивана хахахах  Joy
Ужас.. моя пък ме изнервя с таблета , ама скоро ще изхвърчи през балкона ( ще видя дали таблета или той )  Mr. Green  hahaha
Ами тъй де - нали си виждала сварени спагети как се изнизват от чиния  Mr. Green? Така и той може да се изсули някой ден.

от самото начало не беше така , постепенно се случи, всеки ден виждам нов спорт на който е голям фен  ooooh! вчера си излязох с детето и кучето и една приятелка с две деца и започна голямо звънене и мрънкане  ooooh!
Това не би трябвало да те засяга особено. Ти имаш да мислиш за детето и за себе си- да си доставяте интересни и радостни моменти и приятни спомени заедно. Малко е арогантно мъжът ти да се опитва да ограничава останалата част от семейството според собствения си ограничен светоглед. Иначе след време като се обърнеш назад какво ще си кажеш? - "Ех, че хубаво си постоях вкъщи в този живот."? Сетил се да звъни.... Даже сега имаш чудесната възможност да му кажеш директно - или идва с вас следващия път,  или си остава както винаги сам вкъщи със заниманията си и няма за какво да се цупондри. Ти като си го молила да се размърда и да ви обърне внимание, той чу ли те? Не. Е, и ти толкова го чуй. Него никой не го е вързал за телевизора - има възможност да избира - с вас някъде или сам (ама без да мрънка). Поздравления, че си излязла. Следващия път пак така - с малчо за ръка и кучо за каишка направо отваряш вратата на дневната и му казваш "Ние излизаме." А когато сте вкъщи - да се отлепи малко от тв-то. Иначе - "Излизаме. До по-късно."

# 1 101
Или вместо на кучето на него му сложи каишката другия път  Joy
Направо си го представям това с изсулването  Laughing

# 1 102
  • Valencia-estadio de Mestalla, Barcelona-estadio de Camp Nou
аз имам и дете и е хубаво да си правим разходки
А, това дете не е ли и негово?

# 1 103
аз имам и дете и е хубаво да си правим разходки
А, това дете не е ли и негово?
Чудесен въпрос. Надявам се, че е отправен към таткото, подпиращ дивана целодневно.

# 1 104
...започна голямо звънене и мрънкане  ooooh!
За какво мрънка?

На твое място бих си взела един телевизор и бих се отдала на филми. Като детето иска нещо го прати при баща му, защото точно ти е започнал новия любим сериал, като наближи време за ядене питай какво ще се яде, сутрин - къде са ти чистите дрехи. Па може и да се усети, че животът не е само телевизия.

# 1 105
Това е много наболяла тема и при мен...., разликата е ,че моят мъж не спира да играе на лаптопа и не се съобразява с нищо покрай него. Разбирам ви напълно и съм твърдо "ЗА" да се направят по интересни нашите дни и на децата от колкото да се ядосваме на егоистите до нас вкъщи. Ето свеж пример от снощи като отворих темата ,че не ми е купувал отдавна нищо ,а аз когато купя на децата и винаги по нещичко взимам и за него и знаете ли какво ми отговори..... "Нали имаш заплата купувай си!" Shocked Shocked Shocked За съжаление аз съм от многото майчета ,които тихо мълком си изтърпяват и премълчават ,но всичко се търпи до едно време.....

# 1 106
Оф тия с лаптопа са ми любимите, и аз имах един такъв навремето - аз съм се прибрала от командировка, 4 месеца не ме е виждал, той нашия се залепил за компа и цъка ли цъка.  Нямат оправия такива..
Виж за купуването на нещо, аз разбирам, че за теб жеста е важен, ама това мъжете рядко го зацепват.

# 1 107
Съгласна съм с теб напълно Simple Smile направо са уникални в това да мислят само за себе си. Винаги се старая да мисля разумно,но дойде ли момента да започна разговор имам чувството ,че говоря на стената , а лошото е,че децата попиват всяко нещо от него ,а са две момченца.....

# 1 108
Съгласна съм с теб напълно Simple Smile направо са уникални в това да мислят само за себе си. Винаги се старая да мисля разумно,но дойде ли момента да започна разговор имам чувството ,че говоря на стената , а лошото е,че децата попиват всяко нещо от него ,а са две момченца.....

Да, това си е проблем, само остава да се научат, че това е нормално поведение, казвала ли си му , че дава лош пример така? И въобще върши ли нещо из вкъщи или само играе? Една приятелка се споразумя с мъжа си, че той има право  да играе само след като си е свършил домашните задължения - вечеряли са, разтребили са, поиграл си е с детето, приспали са го и чак тогава вече да си цъка колкото иска, танкове ли кво там играе. Което мен ми звучи като да е common sense, ама .. мъже.

# 1 109
И жени има такива, полът не е фактор.

Общи условия

Активация на акаунт