С какво ви дразнят мъжете?

• 234 755
  • 2 180
  •   1
Отговори
# 1 080
Лично мен ме дразни гледането на спортни канали и вечното мрънкане "ама ти  днес защо не ми се обади поне веднъж"  ooooh!
А ти реално що не му се обади поне веднъж , а Grinning

# 1 081
Лично мен ме дразни гледането на спортни канали и вечното мрънкане "ама ти  днес защо не ми се обади поне веднъж"  ooooh!
А ти реално що не му се обади поне веднъж , а Grinning
е как заклещена от 3ма мачовци до него ли ми е  Joy все пак аз на работа някак какво да правя ,мога д аси говоря с него ама  ooooh!

# 1 082
Това с лежането е много полезно за краката! Американците е хубаво нещо имат - като се приберат вкъщи и веднага краката на високо. Мда....

Познавам един такъв, който лежи по всяко време и ако случайно поседне и краката му не са нависоко, жена му му ги вдига, докато чисти с прахосмукачката /защото не откликва на молба да си вдигне поне краката/. Разведоха се де, ама тава, за което говоря не е било инцидентно.

# 1 083
Ами добре е и него да е изпрахосмучила и да изтупа с тупалка за прах Grinning

# 1 084
Е тези спортни канали не ги ли е гледал като се запознахте?

Скрит текст:
Дядовците ми и баща ми са пристрастени, от дете само като чуя квиченето на коментатор и ми иде да се метна през балкона. Затова гледах като избирах мъж. Не после да му викам, защо не гледаш мен, а телевизора.

# 1 085
не не гледаше , аз имам 1 телевизор и никога не съм стояла пред него ,против гледането на телевизия съм ,а той може да лежи денонощно и да гледа и то не само мачове - тенис ,плуване , волейбол ,бокс, дартс , снукър  Shockedпрекара кабелна с 15-20 спорни канала ,а аз дори кабелна нямах

# 1 086
  • Valencia-estadio de Mestalla, Barcelona-estadio de Camp Nou
не не гледаше , аз имам 1 телевизор и никога не съм стояла пред него ,против гледането на телевизия съм ,а той може да лежи денонощно и да гледа и то не само мачове - тенис ,плуване , волейбол ,бокс, дартс , снукър  Shockedпрекара кабелна с 15-20 спорни канала ,а аз дори кабелна нямах
Има решение - слагайте още един телевизор. По възможност в друга стая и всеки ще гледа каквото си иска. А и всеки си има някакво хоби - неговото е да гледа телевизия. А ти нямаш ли хоби?

# 1 087
  • София
И аз мога да гледам по цял ден спортни канали, добре че ММ не ми се цупи за това.

# 1 088
Има решение - слагайте още един телевизор. По възможност в друга стая и всеки ще гледа каквото си иска. А и всеки си има някакво хоби - неговото е да гледа телевизия. А ти нямаш ли хоби?
Тя явно иска да прекарват свободното си време заедно, не всеки сам.
И като я чета става дума за непрекъснато, не са гледане в нормални количества.

Не гледаше у вас или не се интересуваше изобщо от спорт. Много е странно така изведнъж да се запали.

# 1 089
  Не знам с какво ме дразнят . Като цяло аз съм голям дразнител някой като реши да ме дразни .
   Аз бих му отрязала кабела на тоз телевизор или един чук
 Това
Скрит текст:

Laughing
или
Скрит текст:

Joy
 Кажи му, че е щастлив , че има теб и не е срещнал мен  Joy

# 1 090
не гледаше у нас , след като се премести водехме дълги преговори за кабелната телевизия и след като я прекарахме дори не излизаме .Непрестанно се гледа това .Аз нямам претенции за ще 1 телевизор ,защото вече казах ,че не гледам телевизия ,по-скоро имам претенции да излизаме ,близко сме до планина , имаме куче ,аз имам и дете и е хубаво да си правим разходки .Не проумявам как след работа ще се прибера и ще си пусна телевизия и ще сменям няколко спорта за да не изтърва нещо ,всеки божи ден а уикендите няма да стана от телевизора  newsm78 Нон стоп ,денонощно ,а има толкова работа за вършене в нас , дори да не изляза пак имам какво друго да правя  Rolling Eyes

# 1 091
не гледаше у нас , след като се премести водехме дълги преговори за кабелната телевизия и след като я прекарахме дори не излизаме .Непрестанно се гледа това .Аз нямам претенции за ще 1 телевизор ,защото вече казах ,че не гледам телевизия ,по-скоро имам претенции да излизаме ,близко сме до планина , имаме куче ,аз имам и дете и е хубаво да си правим разходки .Не проумявам как след работа ще се прибера и ще си пусна телевизия и ще сменям няколко спорта за да не изтърва нещо ,всеки божи ден а уикендите няма да стана от телевизора  newsm78 Нон стоп ,денонощно ,а има толкова работа за вършене в нас , дори да не изляза пак имам какво друго да правя  Rolling Eyes
Само като те чета и едната ми ръка посяга към тигана, а другата пали метлата и летя към мъжа ти да му приложа малко възпитателен процес. fight

# 1 092
Е добре де,ако не вършиш ти всичко вкъщи, не се ли сеща да помогне ? Ей така от време на време поне или трябва специално да го помолиш... Недоумявам как може да се гледа тв по цял ден, смятам че наистина може да доведе до затъпяване  Thinking

Говори с него в прав текст, кажи му ,че искаш промяна по-активно да се вкл. в разни дейности.. Иначе направо не знам , как ще издържиш  #2gunfire

# 1 093
ще опитам ,но мисля ,че няма да има ефект , нещата отиват към лош край , това с телевизора е просто едно от нещата които дразнят

# 1 094
Хващам си детето и кучето и излизам на разходка. Зависи и колко е голямо детето естествено, но ако е по-големичко, след толкова време молби хич няма да го чакам. Как пък няма да се насладя на хубавото време и на красивата природа, ами ще кукувам с него вкъщи, защото така му е кеф. Да си пропуска живота, а аз ще си го живея.
А за домакинстването - би трябвало да не вършиш всичко ти. Оставяй някои неща несвършени - особено тези, които са му важни. Изобщо не го моли повече - направо оставяш.

Общи условия

Активация на акаунт