С какво ви дразнят мъжете?

• 234 939
  • 2 180
  •   1
Отговори
# 2 010

Честно да ти кажа, при последния такъв случай действах като с малко дете. Казах му, че трябва да пие Ибупрофен, налях му чаша вода и му връчих хапчето. Изпи го. Mr. Green
Не е никак лоша идея за следващия път. Иначе не знам сега как да го накарам да иде на лекар. 

# 2 011

Честно да ти кажа, при последния такъв случай действах като с малко дете. Казах му, че трябва да пие Ибупрофен, налях му чаша вода и му връчих хапчето. Изпи го. Mr. Green
Не е никак лоша идея за следващия път. Иначе не знам сега как да го накарам да иде на лекар. 

Съветвам да се използва само като крайна мярка. Че да не си загуби ефекта при често ползване. Mr. Green

# 2 012
Много съм му бясна...

Вчера вдигна температура и се оплакваше от болки в корема. Няма никакви други симптоми на грип. Днес няма уж температура, но още го боли корема. Според мястото на болката се притеснявам да не е апендицит, а нашия ми се опъва да иде на лекар!  ooooh! Все едно ще го изядат там. И да не е това, поне да ни е мирна главата!  ooooh!  #Cussing out
Като не ще на доктор, пробвай го сама.
Натисни от дясно бавно и пусни рязко.
Ако изцвили, значи е апандисит.
Това го четох някъде и пробвахме, каза, че не може да определи дали го боли повече след като си дръпна ръката. Абе дано не е апандисит. Надявам се да размине до понеделник, а ако не е ще пробвам на нова сметка да го навия за лекар.

# 2 013
Google76, той лекарства за Т все пак сега пил ли е? Ако да - колко?
Мен ме болеше коремът точнов дясната част под ребрата след като се предозирах с парацетамол. Да не е някаква странична реакция? Thinking

# 2 014
  • София
Под ребрата е черния дроб, а долу, в сгъвката почти е апендикса.

# 2 015
  • някъде
момичета,за децата ли говорите или за мъжете си?Чак пък толкова обгрижване Stop StopЗрели мъже,а вие ходите подире им и  им се молите да си изпият хапченцето...

# 2 016
😄а сега представете си, че вашият мъж ви гони с хапче в ръката и чаша с вода и ви дудне да си изпиете хапчето. Не е нормално вашето поведение според мен.

# 2 017
  • Countryside
Да, да ама мъжете са си като дечица, като става въпрос за доктори, голям страх, голямо нещо, а и все време нямат. Баща ми така от много акъл перитонит направи, едвам го спасиха. Отивайте веднага на хирург, да махнете съмнението за апендисит.

# 2 018
  • София
Имам чувството, че всички мъже една майка ги е раждала!
И за да не е спам, сутринта пристигам с триста зора на работа с колата. Обаче слизайки от нея, усещам, че отдолу под снега е лед. В същия момент мъжа ми звъни по телефона да пита как съм пристигнала. Аз му обяснявам, че не мога да говоря, понеже се страхувам да не падна, но той естествено си дудне. Разбих се в снега и си ударих коляното. Обвинявам половинката за това!

# 2 019
Аз също не мога да изляза"на глава" за хапчетата. Лежи и стене /глезене , жалване, докато побеснея/. Стояла съм с чиния макарони и вилица да хапне нещо , защото не можел да пие хапче без да има храна в стомаха. После се започва" ама сега оттова дали ще ме заболи стомаха". Аз си реших проблема така- притръшка ли се , и легне ли с ох и ах , и откаже хапове и компреси , го плаша ,че ще викам бърза помощ. И понеже , /нали/ егото.... та се научи да пие и да не офка. Някой път наистина ще извикам бърза помощ. Не обичам глезотии.

# 2 020
Как пък няма да му кукна до главата с хапченце, че и с лъжицата да го гоня да хапне като малко дете! Ако има глупостта да се размрънка, много нежно и внимателно ще затворя вратата на стаята му и ще се евакуирам. Ако продължи да мрънка, ще приложа терапия с чугунен тиган по куфелницата. Ако наистина е зле, помощ няма да откажа.

# 2 021
Права си , че не е редно ,но ММ се тръшка по един и същи начин винаги и веднъж подцених ситуацията , оказа се сериозно. Оттогава съм нащрек.

# 2 022
Ооо, в такъв случай, винаги викаш Бърза помощ. Междувременно го трясваш с чугунения тиган профилактично- нали така и така ще дойде линейка.  Laughing

# 2 023
Ооо, в такъв случай, винаги викаш Бърза помощ. Междувременно го трясваш с чугунения тиган профилактично- нали така и така ще дойде линейка.  Laughing
hahaha Засега се справям със заплахите за чичковците с големите спринцовки и белите престилки  , намерих му "цаката" . Много бързо спира да се тръшка.  Mr. Green

# 2 024
  • Северозапада
 Joy Тези мъже са по зле от децата.

Общи условия

Активация на акаунт