Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква е разликата между Гамалон и ГАБА?
Къде мога да проверя дали дете с проблеми с говора е готово за 1 клас?
Какво представлява тестът за училищна готовност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква е разликата между Гамалон и ГАБА?
-
Къде мога да проверя дали дете с проблеми с говора е готово за 1 клас?
-
Какво представлява тестът за училищна готовност?
-
Какви са някои от предизвикателствата при диагностицирането и лечението на деца със СОП?
-
Какви са симптомите на аутизма при деца и какви предизвикателства срещат родителите?
Идеята на това цялото, дето го написах, е, че и аз съм "за" него, но аз съм пристрастна.
Опитва се да си говори с другите деца, казва им здравей, ела тука, хвани ме, друг е въпросът, че те много много не я разбират. Има много какво да се желае, разбира се, но сега от септември тръгва отново на Монтесори забавачка и започва групови логопедични занимания и силно се надявам да излизат все повече думи и реч. Определено минаването от моя страна на английски у нас изигра огромна роля - нещо, което тукашните логопеди категорично ме съветваха да не правя и всеки път като повдигнех въпроса, казваха, че много ще я объркам, а аз пък не смеех на своя глава да го направя. Просто имах нужда някой да ми обясни като специалист какво, защо и как.
Кара го също да се гледат в огледалото и да си посочват частите на тялото и да си правят физиономии,съответно и аз го правя в къщи снего.