Измиващи продукти за лице

• 113 658
  • 636
  •   1
Отговори
# 75
  • Бургас

Днес си купих почистващ гел за лице за суха и чувствителна кожа на L'oreal. От първо ползване съм доволна, а е бюджетен вариант. Взех го за 7 и нещо.

Този ли е:

http://www.loreal-paris.co.uk/skin-care/face-cleanser-and-toner/ … g-gel-cream-wash#

Да, същия

# 76
*АДРЕНАЛИНКА*, някъде около 30.  Доста са, но аз лично се преродих така да се каже.

# 77
# 78
  • Щастлива мама на 3 слънца
*АДРЕНАЛИНКА*, някъде около 30.  Доста са, но аз лично се преродих така да се каже.
Не пестя пари аз за козметика. То и е толкова икономика.

# 79
  • Larnaca, Cyprus
Със смесена кожа съм Реших да изпрабвам тази серия БЕЗ ПАРАБЕН без парафин И ОЦВЕТИТЕЛИ.....100 процента натурална......
в момента премахвам грима с тези кърпички мнооооооого съм доволна колкото и тежък да е грима една кърпичка е напълно достатъчна

измиваш гел използвам го предимно сутрин, чудесен е не изсушава кожато поне моята

след него  задължително минавам със тоник от същата серия и след това кремче
Ще продължавам да ви следя ако намеря нещо според вас което е СУПЕР..... с удоволствие ще опитам  Peace

# 80
Вечер комбинирам почистващо олио на Шисейдо и измиващия крем на Юриаж, сутрин само олиото Peace

# 81
От този зеления на Биотен съм доволна и аз. Скоро ползвах на билка с крастевица и пъпеш, също останах доволна. Сега съм с измивния гел на Хималая с нийм, много е хубав.

# 82
  • Бургас
От този зеления на Биотен съм доволна и аз. Скоро ползвах на билка с крастевица и пъпеш, също останах доволна. Сега съм с измивния гел на Хималая с нийм, много е хубав.

Предполагам изброените гелове са за мазна/комбинирана кожа?

# 83
  • вятър в маслините, вятър над хребета
На Хималая- да, останалите май са за всякакъв тип кожа.

# 84
Билката е за всякакъв тип кожа.Хималаята е за нормална към мазна и смесена,зеления биотен за комбинирана.

# 85
Прехвърлям си тук част от пост за почистване на смесена към мазна кожа в една друга тема. Продуктите са ефективни, не изсушават и не са скъпи.

За проблема с изсушаването и петната мога да препоръчам вместо крем, тоника на Фитокод 20+. Той е добър за млада, мазна, акнеична и чувствителна кожа.
Тук има информация за него - http://phytocode.net/index.php/shop/rosa-damascena/pochistvasht- … ytocode-20-detail.
Потвърждавам, че почиства в дълбочина, успокоява възпаленията и в същото време хидратира, кожата е мека след употреба. Изравнява тена, с редовна употреба кожата се избистря и белезите и зачервяванията изчезват. Много продукти твърдят, че постигат това, но от този съм видяла реален ефект.

Преди тоника е добре момичето да си мие лицето с дълбокопочистващ продукт, който обаче не изсушава. От личен опит мога да препоръчам измиващия крем с хума на Алверде от магазини DM. Изглежда така - http://www.dm.de/de_homepage/alverde_home/alverde_produkte/produ … eme-heilerde.html.
Друг, по-силен измиващ продукт, който обаче изобщо не изсушава, е гелът за акнеична кожа от серията Dermacos на полската фирма "Фармона". Аз си го купувам от Интернет, защото не съм го виждала по магазините - http://parfumi-market.bg/farmona-dermacos-anti-acne-gel-za-dalbo … t-ot-lechebna-kal

# 86
От всички пяна и геловес цялата ми кожа става много червена. ...незнам какво да взимам вече

# 87
Явно ти трябва нещо, което е с кремообразна консистенция за чувств.кожа.Консултирай се в аптеката-мисля,че имаше доволни от такъв продукт на Юриаж

# 88
Явно ти трябва нещо, което е с кремообразна консистенция за чувств.кожа.Консултирай се в аптеката-мисля,че имаше доволни от такъв продукт на Юриаж
И него съм ползвала но не ми понася .ем червена ем опъва.
Гледам някакво олио .....ще проверя.

# 89
  • Варна
Пробвай някакъв био измиващ гел, Алтея Органикс имат с розово масло, много е нежен. На Фитокод също - много лек, много щадящ кожата.

Общи условия

Активация на акаунт