Табу ли е третото дете в България и защо?

• 199 689
  • 6 328
  •   1
Отговори
# 5 745
Герри, това последното и аз го казвах. Както и че крачето ми няма да стъпи в Щатите, ама оня ден се фотографирахме за зелена карта  Mr. Green Така, чеееееее.

# 5 746
Герри, това последното и аз го казвах. Както и че крачето ми няма да стъпи в Щатите, ама оня ден се фотографирахме за зелена карта  Mr. Green Така, чеееееее.

И ти ли Нино!!!
Много далеч тез Щати бре. За домошар като мен абсурд...И турско да стане тука едва ли ще си събера багажа. По-скоро ще набия Балкана за някое затънтено  кьоше, което никой няма да иска да окупира.

За зелена карта се снимах веднъж с огромно нежелание по принуда на сестра ми. Само за да и угодя.
Естествено че не спечелих лотарията. Аз печеля лотария само когато всички билети са печеливши...

ПП: Сестра ми и тя е емигрантка-чисто нова поданица на баба Бети...

# 5 747
Ами,  Герри, и аз. Не, че вътрешните ми противоречия не са ОГРООООООМНИ.  Но и аз като теб с лотарията и хазарта съм силно на Вие. Та по-скоро Обама да дойде да живее тук, отколкото аз да спечеля. Иначе е дълго за обяснение, някой ден ще споделя мотивите си, които са много разнообразни.  Но само искам да кажа,  че ако опира само до мен - мога сякак.

# 5 748
  • София
Аба то и аз мога всякак и навсякъде, ама с тоя багаж на гърба, вече никак и за никъде не съм.
Даже до магазина не ми се ходи с едно малко чудовище.

# 5 749
Аба то и аз мога всякак и навсякъде, ама с тоя багаж на гърба, вече никак и за никъде не съм.
така е с чудовищата. И аз имам две и хич не сме за пред хора.

# 5 750
  • Sofia
70-те години е едно, сега е съвсем друга статистиката.
Аз я цитирам сто пъти вече - 63.3 % са семействата с 1 дете, 17% са семействата с две деца и едва 3,7 с три и повече.
Каквото и да ни се струва, колкото и да не ни се иска, но е така.

Като под "семейство" се разбира и съжителство без брак.

Именно, и аз пуснах два линка с актуалните статистически данни в България относно броя на децата в семействата.

# 5 751
  • София - Рим и обратно

Аз съм засега пас. Предпочитам да ми е широчко...засега никой не желае да стои тук.

Къщите се продават, и никой сириец не желае даже да се засели в тях....камо ли да ги купи... hahaha
Пу-пу, трай си. И аз не ща да ходя никъде, и дано все така никой да не иска да идва тук Mr. Green.

# 5 752

Пу-пу, трай си. И аз не ща да ходя никъде, и дано все така никой да не иска да идва тук Mr. Green.
Е как ще идва тук, бре Кафе? Нали трябва да го храним?
С какво, дяволите го взели, ще го храним а?

# 5 753
  • София
така е с чудовищата. И аз имам две и хич не сме за пред хора.

Доколкото помня, и Каси, и Нино са с по 2 момиченца. И пак правят планове за емиграция.

Всичко е въпрос на нагласа и желание. Броят деца не е толкова важен.

# 5 754
  • София - Рим и обратно

Как с кво, нали лютеница правиш?! Трай си, ти казвам.

# 5 755

Как с кво, нали лютеница правиш?! Трай си, ти казвам.

Laughing

# 5 756
  • София
Абе да не се заричам.
ММ ако избеснее и си намери нещо в чужбина и аз ще тръгна по него с все багажа и децата.

# 5 757
Абе да не се заричам.
ММ ако избеснее и си намери нещо в чужбина и аз ще тръгна по него с все багажа и децата.
Аз също не се заричам. Само казвам че с този мой късмет докато се наканя -даже и моят мъж докато се накани, вече далавера в емиграцията няма да има.

# 5 758
Един коментар тук ,че именно , защото не са в Б-я имат три деца ме замисли ,че и трите съфорумки с по 3 деца списващи тук са все живеещи в чужбина. Съвпадение или случайност ?!
Все повече съфорумки, независимо дали с едно, с две или с три деца, заминават за чужбина.

На сватбите ли минахте? Аз за чужбина да кажа- около мен тенденцията е такава- все повече семейства заминават в чужбина, все по-малко сватби се правят.

Около мен пък почнаха да се връщат. Също така не е хубаво да се тръгва "от избесняване". Ако тука не си постигнал поне спокойствие, ако не просперитет, какво ти гарантира, че и там ще се адаптираш и справиш? Може за нещо друго да си намериш да мрънкаш.

# 5 759
 Ами не знам. Мен не ме влече никъде в Европа, освен за екскурзия, навремето мъжът ми имаше право на работа в САЩ, много ми харесва там, но не щях да се местим. И сега ми напомня от време на време, че може да вземе карта, обаче...  Много сме обвързани тука с хора, места, отговорности... всичко иска присъствие. Не всичко става от дистанция. Някой ден за детето ще видим какво е положението.

Просто не искам да ходя никъде, трябва да стане съвсем нетърпимо по някакъв начин, каквото засега не виждам да е, че да се понеса.

Общи условия

Активация на акаунт