Табу ли е третото дете в България и защо?

• 200 341
  • 6 328
  •   1
Отговори
# 1 980
Мамасита цели 4 години са я учили как да не е срамежлива и как да е проактивна, а вие тука с години й набивате канчето, пукате балона и чакате да чуете фъссс. Аз й се радвам, че АУБГ са успели така да й променят подхода. Дай боже всекиму.
Страхотен пост. Българите сме свикнали да сме по-ниски от тревата. Е не, успех имат тези които знаят кое и как са го постигнали. В една нормална фирма, като кандидатстваш за работа най-се цени какво си постигнал на работата си до сега.

# 1 981
  Но не и ако го изтъкваш като омаловажаваш работата на другите. Това никъде не се цени.

# 1 982
Аз лично обичам да чета истории на майки, искам да видя всякакви аспекти, а не просто да чуя- ами то е лесно, всички го правят.

Ми млъкни малко, може и да чуеш.
Самочувствието е много важно нещо, но когато е празен балон, е просто смешно.

# 1 983
  Но не и ако го изтъкваш като омаловажаваш работата на другите. Това никъде не се цени.
не виждам никъде да е омаловажена работата на другите. Просто казва истини, които не са Ви удобни

# 1 984
Защо, виждам, че е съвсем прието да се омаловажава работата на майките, стана на няколко пъти в тази тема. Не било нищо особено, трябва да снишат поглед и да си гледат майчинството.

Аз пък предпочитам да гледам на майките с повече деца като на нещо super awesome. Да, дори и майката с разлепените обуща. Защото някой ден ще може да си разказва историята досущ като мотивационен спийкър- и ще е мотивираща история, спор няма.

А, моля, при промоция винаги има поне имплицитно "друг". Промоциите на Епъл нямаше да са толкова ефикасни, ако не се бъзикаха фино с Майкрософт.

# 1 985
  • София
А кое си промотира Мамасита точно, че не разбрахме? Thinking
Та тя си е обикновена средностатистическа стринка, опитваща се да блесне в бгмама.
Нищо изключително или достойно за изтъкване възхищение не съзирам.
Освен леко отличаващото се преждевременно слеличосване, кофти представяне с чужди думички, написани с български букви. Уау, голямо постижение на образованието й в АУквобешетам.
И естествено забележително и безкрайно досадно избиване на комплекси във всяка тема. bowuu

# 1 986
А кво ще кажете за онази майка с осемзнаците, дето преди тях е имала шестзнаци...
Ей на тва му викам аз super awesome

# 1 987
не виждам никъде да е омаловажена работата на другите. Просто казва истини, които не са Ви удобни

Оф, това пък е най-голямото клише за "истините", дето не били удобни.
 Но поне има и един последовател на учението си, явно, браво.

А кво ще кажете за онази майка с осемзнаците, дето преди тях е имала шестзнаци...
Ей на тва му викам аз super awesome

Верно ли има такава?

# 1 988
Iris04, нещо си се объркала май.

# 1 989
А, моля, при промоция винаги има поне имплицитно "друг". Промоциите на Епъл нямаше да са толкова ефикасни, ако не се бъзикаха фино с Майкрософт.
"На чужд гръб" му казваме българите и хич не е похвално. Злонамереност е за нас.
Епъл да не си мисли, че Майкрософт не се усеща.

Не че нещо реално произтича от това, не и за Майкрософт. Иначе маркетинговите стратегии на Епъл отблъскват доста потенциални клиенти.

# 1 990
Стринка го свързвам с поне малко наднормено тегло, а аз си влизам в номерацията от гимназията:) и не съм си подстригала косата до прическа-страстоубийка, така че моля- никаква стринка не съм.

Sharky спомена АУБ и се оказа, че навикът ми да говоря на българоанглийски се включи.

Octomom не я броя за super awesome, защото е доста безотговорна иначе. Но виж Kate plus Eight има какво да покаже. За Мишел Дъгър се двоумя, там има доста продуцентска намеса, плюс религиозни влияния, а децата не се гледат съвсем добре, хранят ги с гадости.

# 1 991
  • София
То като се усещаше, поне да си беше проличало по продуктите им...

# 1 992
Това за Епъл и Майкрософт не следва да се разбира буквално. Нещо като препратка е. Който трябва, ще го разбере.

# 1 993
Нещо темата съвсем я ... омазахте.

Мен и Епъл и Майкрософт ме отблъскват. Който трябва, ще го разбере  Laughing

# 1 994
Аз ви казах: да ся срине, ама ето, стои си.
Друг изход не виждам.

Общи условия

Активация на акаунт