Табу ли е третото дете в България и защо?

• 199 875
  • 6 328
  •   1
Отговори
# 2 295

Нищо, хубаво е да имаш дъщери, после може да ти родят мъжки внуци и да видиш какво е да се гледат момченца.
Не знам дали ще го доживея това. Ние в нашата рода нямаме момчета и абсолютно не сме наясно как се гледат.
 Ако се роди внук не знам как ще се оправяме..

Последна редакция: пн, 16 мар 2015, 15:59 от Герри

# 2 296
Познавам едно такова семейство, само внучки, ама невероятни мадами, всичките красиви, умни и високи. И накрая успява да се роди един внук- кюфте, но затова пък леко тъп. И пак му се радват като на някакво уникално създание.

Нищо, хубаво е да имаш дъщери, после може да ти родят мъжки внуци и да видиш какво е да се гледат момченца.

"Е могат да пробват до 5-6, нали има такива примери Laughing"

В този форум съм чела, че при пробване за трето с идеята да е момче просто ако е момиче, не се ражда и се опитва пак. Тоест селективен аборт според пола. Малко мрачна нещо като градска легенда.

Снощи гледахме отново Диктаторът. Към края на филма жена му бременна, той я пита "Какво е? Момче или аборт?"

Ясно, че е ирония.

# 2 297
Това с пътуването си е до детето. И пътува и ходи, няма др избор моето. Ама така е като не е случило на родители. Има възможност да мрънка к да си изпроси наказание или да се наслаждава.

# 2 298
И ние в нашия род нямаме момчета, ама на - на мен две ми се паднаха, че и близнаци. Хак да ми е Laughing

В този форум съм чела, че при пробване за трето с идеята да е момче просто ако е момиче, не се ражда и се опитва пак. Тоест селективен аборт според пола. Малко мрачна нещо като градска легенда.
Мамасита, предпочитам да вярвам, че това не е вярно и че някой просто си прави гаргара...

# 2 299
  • София
Никаква ирония не е, в Индия жените са вече с 60 милиона по-малко от мъжете, поради абортите след установяване на пола: дъщерята си отива от къщата със зестра, синът те гледа. Не го коментирам, че ще изляза расистка.

# 2 300
То ако мрънка и се държи зле, хубаво. Но ако буквално се поболява от развалянето на режима (това продължи докъм 5г. възраст), не е толкова весело.

# 2 301
Никаква ирония не е, в Индия жените са вече с 60 милиона по-малко от мъжете, поради абортите след установяване на пола: дъщерята си отива от къщата със зестра, синът те гледа. Не го коментирам, че ще изляза расистка.
Не само в Индия. И в Китай е така.
В Руанда пък са повече жени, защото при кланетата между Тутси и Хуту мъжете се изклали един друг. Сега в парламента на Руанда има 75% жени.

# 2 302
  • София
О, Мамасита, каква Мальовица... Ти нали с твоето едно на море не можеше да се оправиш, пък май и баба му беше водила с вас?
Да, да, знаеме, твоето момченце, много бясно и особено, ние с кротките момиченца да не се обаждаме. Mr. Green
Елица-и второто ли се очертава момиченце, че така киселееш.. Wink
Ти пък, к'вот дадат, нямам такива претенции аз Sunglasses
Ама добре, че Мамасита се сдоби с момиченце, че преди това съвсем не се издържаше hahaha

А аз имам такова кротко момиченце, дето по стандартите на стрина Мамасита ще трябва да седи при баби поне до 12 годишно Crazy

# 2 303

А аз имам такова кротко момиченце, дето по стандартите на стрина Мамасита ще трябва да седи при баби поне до 12 годишно Crazy
И моето малкото е "такова  кротко". Бабите не са съгласни да го гледат. Единственият, който се престрашава да го гледа за малко за сега е само свекърът. Може би има скрит талант на звероукротител.

# 2 304
Елица не я мисля, ей сега ще роди, ще се грабнат и ще стигнат поне до Тунис или Малдивите, или Тайланд, или Обзор...

# 2 305
  • София
О, аз сега зацепих що не се надпреварват да го гледат моето бабите... Laughing

# 2 306
Тоест това лято сте на моренце, ноу проблем, така ли? И с двете деца?

# 2 307
Що не? Аз голямата я заведох когато беше на 11 месеца на море, но като цяло не  водех много насам-натам. Отчитам го като грешка.

А малката като се роди, я заведохме на 40 дена, а голямата беше на 6г. Горе долу като на Елица дечицата. Па идеално море си беше.  

# 2 308
  • София
Тоест това лято сте на моренце, ноу проблем, така ли? И с двете деца?
Задължително, живот и здраве, септември Sunglasses

# 2 309
    Наистина не виждам що не. Нали няма да го изпружиш на плажа под слънцето на обЕд...
 Плюс това още не може да щъка наоколо и да яде пясък.

Общи условия

Активация на акаунт