Табу ли е третото дете в България и защо?

• 200 080
  • 6 328
  •   1
Отговори
# 2 340
Когато го направи на Сл. бряг, дребния беше скачал на надуваем замък предната вечер. Детето преди него нещо ми изглеждаше вяло...след като споделих с моя приятелка, че подозирам замъка, тя спря нейните дъщери от замъци и спряха и ротавирусите и при тях...
Правилно сте заподозряли замъка. Моето хлапе след скачане в един такъв замък хвана толкова отвратителна ангина... Mr. Green Пет дена с температура над 39 градуса-два антибиотика сменихме докато се оправи.

# 2 341
Герри,немой си прави гаргара с хората ся!
Аз мисля,че беше при нас от храната.Ние с малкото сме по зеленчуково-плодо хапващи.Мъжа ми и щерката само скари и панирани хапки ядяха на ОИ.Пък знаем зеленчуците и плодовете като не се умият като хората и после пък се и опипат от тоя и оня и стане мазало!А щерката невъзмутимо си взе кашкавал пане за гарнитурка към печената наденица и ни изгледа все едно сме плесени с малкото като си взехме салата Mr. Green

# 2 342
Герри,немой си прави гаргара с хората ся!
Аз мисля,че беше при нас от храната.Ние с малкото сме по зеленчуково-плодо хапващи.Мъжа ми и щерката само скари и панирани хапки ядяха на ОИ.Пък знаем зеленчуците и плодовете като не се умият като хората и после пък се и опипат от тоя и оня и стане мазало!А щерката невъзмутимо си взе кашкавал пане за гарнитурка към печената наденица и ни изгледа все едно сме плесени с малкото като си взехме салата Mr. Green
Абе то аз още подозирам онази палачинка до плажа амаа...Нали уж се пържи пред очите ми, но момчето преди да ми я завие в салфетка така хубаво ми я опипа..

# 2 343
  • София
На второто море малкото ми дете повърна още преди Бургас.
Ово е вирус  Sick

Съответно и ние се радваме на селско море при комшиите.

# 2 344
  • София
На второто море малкото ми дете повърна още преди Бургас.
Ово е вирус  Sick

Съответно и ние се радваме на селско море при комшиите.
Joy Joy Joy И ние натам позорно дезертирахме...

# 2 345
Също подозирам причината за тези вируси в храната.
Веднъж съм била с "вирус" и това е било на ОИ в Златни пясъци.
Когато сме били без оферта, въпреки салатите и леда в напитките, не сме хващали нищо.

За съжаление на идващите отвън им е по-евтино да вземат туристически пакет, отколкото да платят полетите отделно. Виена - Варна приерно е 460,- евро на човек. За сравнение офертите на TUI примерно са за по 500-600 евро за цяла седмица с всичко.

# 2 346
  Никога не сме хващали стомашен вирус на морето.

# 2 347
Да бе,и ние никога не сме хващали,освен миналата година.И точно понеже мин.година бяхме на ОИ (за пръв и очевидно за последен в БГ),затова и си мисля,че дойде от храната и по-точно от зеленчуците и плодовете.Щото при нас ,точно ние по-зеленчуковите се тръшнахме яко.Голямото което не близва зеленчук и яде само банан от плодовете му нямаше нищо!Мъжа ми хапва малко салата,той го изкара леко.Аз и малкото обожаваме салати и плодове,аз мога само салати да ям целогодишно.Е ние направо се разбихме!Толко лошо не ми е било нивгаш!

# 2 348
А, миналата година не ходихме. Уплашихме се от наводненията.

# 2 349
И мен много ме е страх от тези стомашни 'вируси' по морето. Аз подозирам чистотата на самото море и храната. Вода - само минерална пием.
Засега успяваме да се опазим, но то винаги има първи път.
И ние се заглеждаме на юг вече. ОИ предпочитаме, защото децата не ядат всичко и ако поръчвам, ще трябва да поръчвам сума неща, които няма да ядем, а после ще търсим палачинки и други боклци по улиците, защото са гладни.

# 2 350
Миналата година след наводненията, наистина северното черноморие беше много мръсно. С мъжа ми ходихме няколко пъти на плаж, но децата не съм ги водила точно по тази причина.

# 2 351
Вода - само минерална пием.

По принцип ли пиете само минерална или на морето като отидете пиете само такава? Защото тук четох, че за всеки случай някои си мият зъбите с минерална вода. Нали не мислите, че по крайбрежието на Черно море има някакъв друг вид водопроводи пълни с вируси и/или по тях тече морска вода? Не че тук където съм от чешмите не тече морска вода, преработена разбира се. Нищо не ни е станало от миене на зъби и къпане с нея, казват и че е безопасна за пиене. А не като да няма в пъти повече туристи, отколкото по нашето Черноморие и не спират много повече плавателни съдове в морето им.

# 2 352
Аха, значи имало такова нещо като хранителни капризи, инфекции и лошо време. Ама когато аз го кажа, ме обвиняват, че съм лоша майка, лош организатор и съм обрекла детето на десетилетие висене около блока. Но всъщност всеки прави своите компромиси. Така де, тая велика смяна на климата няма нужда да има като бонус слънчева алергия, черноморски паяци и хапещи (които се въдят само в оня климат) и ротавирус...

Между другото тия вируси умират да живеят и в хотелски завеси, повърхности, мокети, дръжки на врати. И ако стаята не е чистена маниакално, може ей така от нищото да хванеш нещо. С бебето бяхме във велинградски хотел- внимавах кои са рисковите повърхности, щото знам как се чистят хотелски стаи.

# 2 353

Joy

Мамасита, планинските хотели по-друго яче ли ги чистят?

# 2 354
Колкото по-студен е климатът, толкова по-дребни и безопасни са насекомите, не си ли забелязала? Ако знаеш каква турска хлебарка съм виждала- 6 см. хвърчаща гад. Живеят навън и като стане жега, влизат в къщите.

На практика в хижите няма опасни паяци. Е, може да има дървеници или бълхи, но това в по-западналите хижи. В планината няма да те накацат гадове и стоножки като по морето.

Общи условия

Активация на акаунт