Табу ли е третото дете в България и защо?

• 199 918
  • 6 328
  •   1
Отговори
# 2 370
На мен по-лесно ми е сама като си подреждам нещата/децата.
Не сме имали проблеми нито с вируси, нито с шофирането на един възрастен с две деца, нито с пазаруване. Предпочитам да съм сама (без втори възрастен имам предвид), по-спокойно ми е.

# 2 371
И като нямаш втори възрастен , не пътуваш. Пък с 3 сигурно трябва и трети възрастен.

# 2 372
Абсолютно, при дълги пътешествия с кола не тръгвам сама. С деца пък- абсурд.

С три в зависимост от възрастта може да се равняват на две като логистика. Но все пак не бих последвала примера на смелата майка, тръгнала нагоре от Самоков с малка кола с деца вътре.

# 2 373
Дълго пътуване не е задължително ходене до Самоков. А то Самоков ми е близо даже, не бих го отнесла към дългите пътувания.

# 2 374
Да, бре, тая майка от Самоков.  18 пъти я спомена. 

# 2 375
Един път спуках гума. И трима възрастни да бяхме в колата- нямаше как да го избегнем.

# 2 376
В лоши условия и 20 километра може да са фатални.

При спукана гума не е ли по-готино да има кой да помогне?

# 2 377
Ами ако някое от тях повърне?
Като повърне, отбиваш. То и друг възрастен да има, няма какво да направи.
Кофти, че подавам води, хапване и т,н., което малко ме разсейва, но от опит, водила съм си възрастен, ако не съм аз да му кажа какво трябва да направи, стои и блее. Случвало ми се е пак да си подавам ни поемам водите.
Моите деца са малки, затова и ми е проблем слизането и качването. Поради една особеност на коланите, трябва и всички аз да закопчая.

Аз съм на мнение, че всяко нещо става със зор. Имаш ли зор, справяш се. Това не знаи, че ще откажа помощ, но не значи и че ще се спра, ако нещо трябва наистина да се свърши.

Има пътна помощ.

А при паднал метеорит?

# 2 378
Тоест, никога да не тръгваш сама - с деца или без.  Ехоо, жените отдавна карат коли и пътуват сами.

# 2 379

А ти си мислиш, че си смених сама гумата ли?

# 2 380
То пък голямата сложност да си смениш гумата.

# 2 381
"Аз съм на мнение, че всяко нещо става със зор."

Ми аз пък съм на мнение, че нещата следва да се случват без зор и конфликтни ситуации. Вместо да решавам проблеми, правя така, че да минимализирам възможността да се случат.

Ами не тръгвам сама, така е. Ако е за работа- друг ще я свърши; ако е за забавление- защо да съм сама?

Да не забравяме, че също така съм независима и смела жена, което значи, че също така въобще не ми пука колко са модерни другите жени и как е прието да се прави, нали, Трещерица? Или викаш за да съм освободена, трябва да правя като всички.

Между другото и други хора около мен рядко тръгват на път без придружител.

# 2 382
На мен ми е сложно, защото не мога да развия болтовете. Скачам в/у крика, не щът и не щът. А и на сегашната кола са малко по-особени.
На теория, обаче знам какво се прави  Simple Smile))

# 2 383
Сложност не е, не ми достига физическа сила.
Аз не се презорвам и не правя нещата със зор. Харесвам да ми е лесно.
Нищо не налага присъствието на друг възрастен, освен ако просто не ти е приятна компанията му.

# 2 384
Викаш- никога не може да ти прилошее в колата, или да се наложи друг да търси помощ?

Общи условия

Активация на акаунт