90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 290

• 29 717
  • 713
  •   1
Отговори
# 60
Добро утро момичета и Курдов!
Ир, БЛАТОДАРЯ,  стопли ми сутринта с този прекрасен чай, поднесен с много стил, радвам се, че изпреварих Курдов иначе целия щеше да го изпие! hahaha
Менюто
З банан
О боб, много рядък стана newsm78, филия пълн. хляб и домат
В не е ясна

Хубаво настроение в този мрачен ден! Hug
Сави извинявам се, че те изоставям, но винената диета се отрази зле на коня.....та ще я зарязвам hahaha

# 61
Добро утро Hug

Днес пак малък - 200 гр. Чудя се дали да се тегля всеки ден или на четворка newsm78
Хапвам грейпфрута и се залавям да спортувам, че трябва и фокача да си меся за обяд Crazy

Бързо оздравяване на всички Hug (какво става не знам, всички около мен болни, да не се завръща грипната вълна newsm78)

Солейл, може ли отчет от банановият ден Peace

# 62
  • Sofia
Добро утро! Мнооого съм доволна от винената диета: -900 гр днес. Изобщо не очаквах такъв минус. И ново най-ниско тегло, с 200 гр. под теглото след водния. Заслужаваше си снощния глад. Тамара, ще те черпя! Днес продължавам (за новите - цветните менюта са на хората в почивка, да не се обърка някой):
з- чаша фреш портокал, по-късно 2 варени яйца;
о - чаша фреш, 1 листо зелена салата, пилешка пържола от гърди на скара;
в - чаша червено вино, 2 листа зелена салата, същата пържола.

Мими, а премери ли се поне да видиш ефекта? То за коня очаквано такъв ефект при това меню. Що не хапна ленено семе вчера?

Болните, да се оправяте бързо! Усмихнат ден на всички!  Hug

# 63
Добро утро,
От днес в редиците на почиващите на 90ДД, но и леко към чудото, че на протеинчета основно.
Тегло като вчера, бива.
З - две ябълки
О - три сварени яйци + салата
В - пил. пържола със салата

Ирка, заради теб ги оставям да "нощуват" вече снимките  Hug
Мими, как си? Кончето ще дойде, но вчера ти е било малко яденето и не очаквай да галопира с 200  Naughty
Курдов, Солей и другите болници, да се оправяте  Hug
Слънце Солейче, отчет след бананите?  Mr. Green
Аничка, благодаря  Hug. Според мен е твърде скоро за плодовия, пък и два на седмица  Crazy. По-добре следвай фазите.
Лулумба  Hug
Сави, чуден резултат  Party

Последна редакция: вт, 24 фев 2015, 09:02 от Stasi_

# 64
Добро утро!   food010 Първи ден - успешен! За днес менюто:

2 ден - Бобови храни и варива
З. кафе без захар и 2 портокала
О. боб с филийка ПЗ хляб и салата
В. същото наполовина

Не съм се мерила, обещах си, че след всеки воден ще се меря. Peace

# 65
Добро утро банда!
Ир картинката и чая са сътахотни както и пожеланието! Hug
Вели да ти е живо и здраво детенце Hug Hug
Мими,Курдов бързо да се оправяте,днес пийте повече от чая на Ирка и ще сте 6 Hug Hug
Стаси добре си се завърнала при нас.Много си хубава на снимката,трябва да те пазим май че си вече от изчезващ вид hahaha Hug Hug
Аничка и аз от както се е родила бебка нямам едно нормално хранене.На няколко пъти я оставям при баща й,а той не може да се оправи с нея и тя реве за мен.Е,питай как ям Confused -като гъска гълтам набързо,а знам,че не правилно.Но като майка орлица бързам да се върна при гарджето си Joy Joy
Днес съм на нула,но вчера доста ми бяха големи порциите
З-ябълка
О-постно зеле+2 фили хляб с лютеница+салата
В-боб+ориз с коприва+салата

# 66
Добро утро.
savina_33Страшно се радвам че подейства ,хем ти качваш от белтъчини Hug Hug Hug
Аз ще те черпя защото определено мисля да ги комбинирам 90 дневната и Зоната в почивката а ти се жертва първа да пробваш.

Аз съм голям + от вчера това доказва че при мен колкото по гладувам толко по всичко заминава на депо,за беля нямаше как да не се случи.
Днеска плодов пак същата програма като вчера но ще се запася с плодове и ще дъвча по опашките без да ми дреме Mr. Green

Забравих да добавя закуската във винената диета може да се замени с 1 кисело мляко 2 %с 1 лъжица ленено семе.
Ох и още нещо изпуснах, Сави за по добър резултат първо яж белтъчините...тоест за закуската първо изяш 2 яйца после фреша
Съсах се да дописвам ,салатата ти е малко за това си останала гладна полага ти се огромна салата. Ако марулата е айзберг са 2 чаши, от обикновенната къдрава  са 10 чаши , това е пропорцията за 150 г пилешко
Тоест 150 г пилешко 2 ч вино  и огромна салата марули към салатата задължително 1 чаена л зехтин  или вместо зехтин може ленено семе .Не овкусявай с истински лимон нямаш място за него , ползвай оцет или измислен лимонов сок

Последна редакция: вт, 24 фев 2015, 09:37 от Taмara

# 67
  • UK
Добро утро
Аз още съм супер зле, трети ден не мога да си смъкна температурата и ходя като парцал. Откъм храна съм режимна, но пия разни противогрипни прахчета пълни със захар. Днес плодове, не знам как ще го изкарам, дотук съм на 2 банана и кафе. Честито на преплувалите.

L'Agent, добре си се справила, хич да не те е еня.

Аничка, това за летните дрехи, важи за мен в пълна сила. Току ги проверявам, ама нъцки. Simple Smile

# 68
  • с трима мъже :)
Добро утро!
Скрит текст:
Издържах на водния, хем недоспала, хем с гости, хем пребита от тренировката и физическата актинвост по чистенето на къщата, след това. В 5 часа вечерта приключих с всичко, пуснах си един  филм и съм заспала. След 40 мин. станах, презаредила батериите.
Пих един топъл чай и тук само имам лека забежка, че си сложих 1 чаена лъж. мед на чая.
После като донесоха ония топли пилета на грил, докато ги разчупвах и им сервирах, устата ми се препълни със слюнка - като вода ми се разля слюнката под езика - без малко да се удавя. На косъм бях да си проваля деня, но не докоснах нищо.
Пих пак един топъл чай, но вече бях пребита и щях да заспя на масата. Отсервирах им, оправих спалните, легнах и съм умряла Sad

Сутринта се претеглих - 62*800. За втори път виждам такова тегло. Но с колко съм надолу и аз не знам. Вчера уж се теглих, ама то нали предната нощ за една нощ изпих две кила вода и то... А пък по-предната беше виненото прегрешение, та хич не зная сега колко съм свалила. Бе да речем някъде към килиграм - воден в комбинация с петчасова тренировка на почивки.

Вчера леля, като дойде у нас, изобщо не каза да съм отслабнала, а дори бях с анцунг по мен. Досега НИКОЙ не ми казва, че съм отслабнала, а СЪМ - и аз го виждам, и дрехите ми го показват.

Утре ще се отчета и като мерки. Днес ми е натоварено, като съм пропуснала един ден в работата... Искам да понаваксам тук, ще ви пиша по-късно Peace

# 69
Добро утро и от мен,

Записвам се чак на пета страница.
И аз присъединявам към болните, от миналата седмица си карам с хрема, но снощи вече гърлото ме стегна, вдигнах температура, абе какво да ви кажа. Малката реве,че съм била болна и така. hahaha Дано не я заразя,че как ще се оправям не знам.

Днес си продължавам с варива, З: насила две мандарини, О и В: зрял боб или ориз, направо ще купя готови,че не ми се готви и салатка.

Редактирам си поста, че чак сега видях Дежи ,че е писала. Бързо оздравяване, явно си е някакъв грип. Пфууу Sick

# 70
  • София
Добро утро!
Все пак след вчера съм - 400 и видях 58,7!
Корема ми се е залепил за гръбнака и шкембето го няма вече.
Толкова се радвам, че не смея да закусвам.

Скрит текст:
Малкият ми скъса нервите, докато го заведа на градина тази сутрин.
Но поне ще мога да свърша малко работа днес.
Аз снощи пък правих вечеря за всички - кюфтета, картофи, салата.
Чак ММ ми се цупи защо не съм подготвила каймата по-рано. Теглих му едни ...

Последна редакция: вт, 24 фев 2015, 09:47 от L'Agent

# 71
Здравейте и от мен. Днес съм на въглехидратен. За обяд мисля чабата с лютеничка, а за вечеря ще си направя козунак, че отдавна ми се е преял. Вчера З - 2 портокала, О - боб яхния със салата, В - варени картофи със салата.
Гала как издържаш на 5 часова тренировка, не знам. Аз и 1 час не издържам. Става ми много скучно.

# 72
L'Agent
Браво за резултата .Водния всъщност не го омаза толкова ..краставицата е 99%вода и  до 1 фреш разреден с вода, за начинаещи във воден е разрешен Mr. Green

# 73
Здравейте,
Браво na Агентката и на Галя за добрите резултати!Поздравления  bouquet
Скрит текст:
дано утре и аз издържа водния
Стаси ти наистина си комарче, ама супер комарче(да отбележа-за първи път виждам твоя снимка).
Савина супер резултат, тая диета и аз ще я направя след около 6о+2 дни.
И за всички останали Hug
Днес съм на банана дей, утре ще си плувам във водичка. За сега съм доволна от резултатите, след  2 ни ще ви кажа за резултатите след първи месец.
Като правим бабана дей, може ли с ядки или само сусам?
Успешен ден

# 74
Мърки, мило  Hug. Благодаря ти  Hug. Още не съм взела да изчезвам  hahaha
Гала, браво за резултата. Само се чудя как издържа 5 часа тренировка   Crazy. Не ти ли стана зле? И без храна? Имаш наистина огромна воля  Hug
Цвети, Дежи, и вие да се оправяте  Hug. Цвети, къде се загуби  Hug
Тамара, много подробна информация за винетата диета. Ти правила ли си я? Как ти се отрази?
Asɣta, а мерки взе ли си? Аз не бях и така и не проследих в мерки как ми вървяха нещата и ме беше много яд после  #2gunfire
julito123, благодаря  Hug. Аз като си правех банана дей, само със сусам и то на 1-2 хранения. Курдов беше писал, че с ядки вече не бил монов. Аз така или иначе след първия месец не ядях вече ядки, бях свикнала на плодове само.

И по повод Агентката и нейния воден - била е съвсем режимна  Peace. В книгата пише, че ако много ни стане зле, може зеленчуков сок или плодов фреш, че даже и за зеленчукова супа бяха писали. Така че Агентке, честит ти изкаран воден  Hug

Общи условия

Активация на акаунт