90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 290

• 29 720
  • 713
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Мерси за подкрепата!

Айде на бананите: https://www.facebook.com/video.php?v=10205786372562507

# 76
Добро утро и от мен.
След варива +200  Mr. Green
Днес ВГХ
З-мандарина
О-питка и тутманик с лютеничка
В-същата+шоколада

Гала и Агентката браво за резултата.
Гала сигурна съм че си свалила и има разлика, няма как! На мен вече започват да ми се карат да спра да отслабвам, а и аз искам само да задържа постигнатото. Сутринта бях 57кг. и това са кг. на които най-добре се чувствам, а имам още 2 месеца до диетата. Да я изкарам докрай или още един месец да направя и да мина на режим почивка  newsm78 ? При мен втория месец зная че кг. няма да мръднат много, но тогава пък свалям много на см.  newsm78 Как да процедирам?

# 77
  • Targovishte
Здравейте, банда   bouquet
Явно наистина имунната ми система се е предала. Снощи към 2 часа вдигнах яка температура - горях и реших да я измеря за първи път - 39.3. Нямах нищо друго и изпих три дози от сиропа на детето. Явно помогнаха и сутринта вече беше по поносимо. Три пъти се пребличах, въобще не можах да спя. Явно съм заспал малко преди пет и се успах. Трябваше да отворя магазина в 6, а отворих очи в 6.30. Как се дигнах и как изхвърчах за работа не знам, но отворих магазина в 7 без 10. УжасТ! Мрън!
ИРКАHug пих вече два от твоя чай,че и кафе, но за пръв път от кафето ми прималя не ми понесе нещо- Ще продължавам на чайове от джинджифил САВИНА  Hug. Браво за успеха, само да се пооправя и аз ще врътна два дни, само защото има месо...
МИМИHug според мен трябваше да си изкараш втория ден, после да мислим за коня. Но ти си решаваш.

Видях хубави резултати - браво  Hug на всички

Менюто за днес - З ябълка, О - два геврека и салата кьополу от Кауфланд, В - ориз с праз от оня ден със салата зеле и царевица (видях вътре още чушки, моркови и др.), купена от Кауфланд.

СТАСИ  Hug моно плодовия е патент на САВИНА и като кажеш че е моно, според мен значи че е едно нещо. Затова така казвам че е без ядки. Ако някой иска - нека ме поправи.

ДЕЖИ  Hug дръж се, много е гаден тоз вирус, направо е ужасно ужасяващ.

ВИЛЯНА 81bouquet според мен е най-добре да продължиш режима като си увеличиш малко порциите

Приятен ден на всички   bouquet Hug  bouquet

# 78
СТАСИ  Hug моно плодовия е патент на САВИНА и като кажеш че е моно, според мен значи че е едно нещо. Затова така казвам че е без ядки. Ако някой иска - нека ме поправи.
Много си прав. Но понеже хапвахме сусам и за това само за ядките според мен не е много по моното. Аз даже и за сусама не съм сигурна и за това хапвах не повече от 20гр.  newsm78.
Тук е мястото Сави да даде мнение  Hug

И Курдов, хайде оправяй се вече. Ще му се скарам на тоя гаден вирус  Naughty

Вилянка, продължи си го, увеличи порциите. Това е за да задържиш и да не свалиш. Тук винаги така съветват старшите. Аз не съм имала твоя проблем и си ядях както преди, но пък там по празниците малок бях отпуснала каиша на Спаска  hahaha

Духче, Савина:
Скрит текст:
Все забравям да питам имате ли видим ефект от онзи щипещ антицелулитен гел на К.... фурт нещо си. Аз си взех серум, уж за по-хубаво, ама само леко загрява и уж е 10-дневна терапия, пък не виждам особен ефект  Thinking

# 79
Добро утро, БАНДАТА!
БЛАГОДАРЯ  Hug на всички за пожеланията, да ви се връщат и най-вече много здраве   bouquet
Вилияна, Курдов вече те е посъветвал, най-добре си изкарай режима просто увеличи порциите и няма да сваляш много, а може и въобще да не свалиш повече, а само да задържаш, ако пък много свалиш мини след втория месец в почивка  Hug
аз днес не знам на какво да съм имам още от празника на малката различни видове меса, торта и пълнозърнест хляб и ..., та ще видим какво ще ми се прияде, а как ми се ядът плодове само ...
Утре след 19 часа започва фаза на луната - първа четвърт, отбора за плодов да се събира  Naughty  hahaha

# 80
Днес +500 след варива , но не съм ходила от 2 дни до 00 , така че... не е ясно .
Пък и с водата я карах много несериозно.

Меню за днес :
З: Банан
О: Имамбаялдъ с 2 филии хляб
В: Кекс + лента шоколад

Скорошно оздравяване на всички болни !!! Не си сваляйте температурата , тя ще изтрепе вирусите !

# 81
Благодаря за бързите отговори, аз сусам не ям и мисля да го изкарам само на банани.
Има ли и други който утре им е воден? Да се подкрепяме.

# 82
Вели, Стаси, Курдов благодаря за бързите отговори засега ще го спазвам стриктно, ако започна да свалям много ще увелича порциите   bouquet
Курдов оздравявай явно доста голям грип си хванал! Софийски трябва да е  hahaha
Другите болни и вие бързо се оправяйте   bouquet

Мими ти започнали хапчетата, нямат ли ефект?

# 83
  • при моите любими
СТАСИ Като спомена за целулит, от една друга тема и друга диета взех "рецепта" за намаляване на целулита и освежаване на кожата. Ще цитирам само тези извадки. Мисля да опитам. Ако някой го е правил, може да сподели резултат.
Скрит текст:
Скраб с кафе

Оказва положително въздействие на няколко фронта:
- Подобрява изгарянето на мазнините (кофеинът е част от състава на почти всички средства за  отслабване),
- Има изглаждащ и изправящ ефект върху повърхността (т.е., помага да се отървете от целулита и помага за намаляване на стрии)
- Ексфолира най-горния слой на кожата, т.е. прави я по-мека и копринена
Купете или си направете достатъчно големи зрънца мляно кафе (приблизително толкова голям захар). Кафето трябва да е неразтворимо! Не варено!
Насапунисайте проблемните области с любимия си душ гел, а след това изсипете в ръцете си малко кафе (повече кафе- по-силен ефект, но не бъдете крайни) и трийте душ гела и  кафето в кожата с движение, което се използва за масаж. Гърдата е по-добре  да не се търка. Не е нужно да престоявате с кафето по тялото. Време на процедурата - отново - по Ваша лична преценка, средно по 10 минути. Вие не се нуждаете от първия ден да започне с 20 минути до следващия ден да проклинате тази процедура:) Без да се фанатизъм !!!:)
Тази процедура - това е вариант на масаж който с нищо не ви обременява, нищо лошо с кожата ви не се случва!

Процедура с мумио-след банята със скраб от кафе!

Има лечебен ефект, ускорява регенерацията на кожата. С негова помощ ще се отървем от стрии. Мумиото се продава в аптеките.
Не се купува готов крем с мумио-ние сами си го приготвяме вкъщи. Преди да вземете душ, сложете една или две таблетки (капсули, без черупки) мумио в съд с малко количество от обичайния си лосион за тяло(така докато се изкъпете мумиото ще се е разтворило). Може и любимия крем за тяло. В различни кремове мумиото се разтваря за различно време, може да се разтвори в рамките на 15 минути, може и за 2 часа. Преди да се намажете -разбъркайте докато се разтвори напълно мумиото в лосиона(крема) и се намажете както обикновено. Можете да използвате масажни движения за засилване на ефекта. Мумиото не е необходимо да се отмива!
Консистенцията на крема може да е различна, кремът може да бъде по-рядък или може да остане по-гъст. Мумиото не се разтваря в масло. Можете да разтворите мумиото в малко вода и да се намажете с него и след това да се намажете отгоре с крема. Приготвя се крем за един ден, максимум 2. Крема с мумио може да се прилага както на цялото тяло, така и единственото на мeстата, където има стрии.

# 84
Здравейте момичета и момчета. Виждам много болни хора..Уффф дано ви мине скоро.
Аз се изучавам вече от себе си....как е възможно винаги след сладка вечеря все минус. Голямо ми е щастието...Simple Smile
Имам въпрос: нали пълнолунието е на 5.03, та мога ли да направя режимна четворка преди него и воден след нея. Трябва да избивам Турцията все пак. Crazy

# 85
Добро утро на всички!
Бързо оздравяване на всички болни! Аз от вчера взех да пия сутрин по един чай от джинджифил, че покрай мен колегите само шмъркат и кашлят - да не тръшнат и мен.
Да се похваля малко: след вчерашния ден -900 гл.  Grinning червения ориз вече ми е най-любимата храна. В следващия такъв ден май пак от него ще си направя.
За днес  в стола са ми направили някакво хлебче с домати и маслини и ще му добавя една зелена салата. За вечеря още се чудя  Thinking ама ще е нещо сладко най-вероятно  Mr. Green

# 86
  • с трима мъже :)
по диагонал и набързо...
не ми стана зле, Стаси, щото ме беше много яд и бях супер гневна на себе си (виното), а в такива моменти, когато се мразя, мога да си изкарам душицата  Simple Smile
А и аз почивах. Тренирах общо 6 часа, но спрях точно за един час, та се изкъпах, облякхо сухи дрехи и четох в БГ МАМА.

Агентке, супер си си на водния. Иначе коремчето да не е слепнало  Peace Аз се радвам много на старанието ти и това, че си честна с нас... а прегрешенията ти почти изчезнаха вече.  Браво   bouquet

Абе не е лесен водния, накрая на деня е мъка. ПРи мен стана вчера брилянтно, и вечерта в 5-6 бях готова за нощен сън, баше идеалния вариант за воден, ама нейсе  Simple Smile

Момичета, аз се натривам с кафе. Имам една гъба в банята, на нея слагам чисто кафе - смляно, от пакетче - Нова Бразилия. И търкам бедрата и дупето. Има ефект, мисля. С утайка не става, трябва да си е КАФЕ, с кофеин. Мъжът ми каза, че тази гъба в банята е едно от най-гнусните неща, които е виждал в живота си Simple Smile)) Търкаш 2-3 пъти и я хвърляш, че изглежда супер грозно (гъбата) Embarassed Кисе нямам.

# 87
  • с трима мъже :)
Забравих: Вили, НЕ спирай диетата, да не тръгне резултата назад. И да не отслабваш повече, поне ще задържаш  Peace

Пък ако те тормази диетата, увеличи си още количествата храна Hug

Поздравления !Страхотен резултат

# 88
  • Targovishte
ПЕТЯ РРРРРРРР  Hug Hug Hug - Не знам дали ще мога в четвъртък да съм на плодов, щото съм болен, но за пълнолунието задължително така ще направя - първо четворка и после воден. Досега не съм пропускал. Иначе от Турция нито снимки видях, нито разказ  Crossing Arms

# 89
Забравих: Вили, НЕ спирай диетата, да не тръгне резултата назад. И да не отслабваш повече, поне ще задържаш  Peace

Пък ако те тормази диетата, увеличи си още количествата храна Hug

Поздравления !Страхотен резултат
Мерси Гала, не ме тормози диетата. За сега нещата са добре, ще се старая да ги поддържам или най-много още  кило-две да паднат и после, ако трябва ще увеличавам порциите по съвет на по-опитните   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт