Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 66

• 38 184
  • 748
  •   1
Отговори
# 510
  • Пловдив
Ааа, не Свет, ще информирам модератор, не може така. Тук се говори само какво сме тренирали и какво сме яли днес, нищо друго не може  ooooh!

# 511
  • UK
Къде ми се затри поста? К'ва е тая простотия, иначе в Красивата мама се скъсват да коментират марки и салони, а ресторанти не може, така ли? Карай, Любчето се надявам да е видяла, а който си губи време да информира модератори за такива неща, явно си прекарва много скучен съботен ден  ooooh!

# 512
С глас се смях на въпроса на Любчето към новоизлюпилата се  "Ти пък откъде се взе?" Joy  Joy Сто процента има нещо общо с обсъжданите ресторанти  Mr. Green

Но да кажа и какво правих сутринта, че да не е само спам и да ме затрият  Laughing
йога ден 27 и 28

# 513
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Ами накрая ще си обсъждаме само във ФБ и всичките свраки накцали горе, дето само четат ще останат с пръст в уста. Не стига, че им се дават знания и опит, опит, който е изтруден не се е взел от вятъра, линкове с тренировки, със статии, все труд и време на някой да се погрижи, да се постарае, да сподели, а те само ми висят там и четат, ами на всичко отгоре и модератор ще викат. Аз от тук насетне нищо няма да споделя, ни за хранене, ни за трениране, който има желание да ме пита нещо - има ФБ група. Аааа!

Спининг от мен.

Бобче, разсмя ме със содата  Laughing  Аз днес си правих суперсмути, много добре ми се получи. Подробности във ФБ Wink

# 514
Хахахах, все ще се намери някой да се намеси, където не му е работа..аман  Joy
И отчет: аеробика на Румяна в 3 кръга и йога ден 18.
Днес храната е - за закуска круши, обяд: кисело зеле със ориз, сушени домати и сушени сливи, преди тренировката (малко) тахан ..мед и фурми, хаха.. уж малко  Grinning Peace и сега за вечеря ще хапна една (уж) малка салата от поне 400 грама  Grinning Grinning
Фея, купувам си маслиновата паста, нямам идея как да си я направя сама  Peace
Бобче, аз нямам проблеми с тоалетната, но това газирано ли става?  Thinking

# 515
  • Stavanger,Norway/ Varna
Дилянка, не, не става газирано.
Уфф, този ПМС ще ме довърши. Що нещо изядох, не е истина. Простооо цяла седмица стриктна и накрая си ударих ножа в гърба  #2gunfire

# 516
Какво се е случило? Коя мързелана я хвана яд та докладва и какво са трили?

Момичета, моля ви не спирайте да пишете тук, не всички сте ни допуснали до групата във фейса, заради някаква зла гад не ни лишавайте от коментарите си.  bouquet

За днес йога сутринта и сега ден три от 5 дневното предизвикателство на Блендерите.
Отчитам и супер разходка с гумени ботуши в киша, сняг и гьолове. Много съм доволна. За първи път тази зима се задържа сняг в Пловдив, днес е бяла приказка, но не ми се мисли какво ще е в понедлник.

Присъединявам се към жесток пмс апетит hahaha днес ударих дъното.

10 популярни хранителни мита разбити от науката
Скрит текст:
http://nauka.offnews.bg/news/Скептик_3/10-популярни-хранителни-мита-разбити-от-науката_3541.html

Бобче, една чаена лъжичка сода, лимон в колко вода разтваряш? Мисля утре да го изпробвам.

# 517
  • Stavanger,Norway/ Varna
Хоп- троп, в една водна чаша.

# 518
За днес No More Trouble Zones.
Изпуснала съм момента с ресторанта , но не съм на ясно на някой като не му харесва нещо защо го чете.
Повече не искам да спамите като споменавате големи вериги хипермаркети, когато има спортни промоции !  hahahaЩе ви издам !!!   Twisted EvilJoy Joy Joy Кой какво видял в брошурите - за него си остава! Mr. Green

# 519
  • UK
Повече не искам да спамите като споменавате големи вериги хипермаркети, когато има спортни промоции !  hahahaЩе ви издам !!!   Twisted EvilJoy Joy Joy Кой какво видял в брошурите - за него си остава! Mr. Green

Аз също бих искала да спрем да обсъждаме различни добавки, защото мисля, че прекалихте с рекламата на
Скрит текст:
iherb
Joy

Няма да тренирам днес, просто се чувствам все едно ме е газил парен локомотив. Слушам си тялото, а то иска почивка. И без това така ме болят мускулите в началото на цикъла, все едно цяла нощ съм правила Спартакъс  Confused

За сметка на това сега ходих при едни индийки и за първи път ми оформиха веждите с конец - буквално стана на 5 минути и съм много доволна от резултата, въпреки че много ми се иска по природа веждите ми да са малко по-плътни.

Отивам да гладя.  Tired

# 520
Лия ще споделиш ли, моля те (и все пак е по темата  Mr. Green ) тпва предизвикателство на ФБ да го ятам от утре, че се не  трае? Днес пак съм без тренировка, дано поне малко йога да направя. Но се видях с Мери и Теди  Hug

# 521
  • Cambridge, UK
да се похваля, че най-накрая един инструктор се нави да тренирам в залата им докато бебето е с мен, та от края на другата седмица започвам да редувам залата с домашните тренировки

# 522
Лия ще споделиш ли, моля те (и все пак е по темата  Mr. Green ) тпва предизвикателство на ФБ да го ятам от утре, че се не  трае? Днес пак съм без тренировка, дано поне малко йога да направя. Но се видях с Мери и Теди  Hug
Кое предизвикателство?
А с Мери и Теди снимки направихте ли, а? Simple Smile
За да не пиша нов пост , редактирам този. За първи път срещам това видео

Да знаете къде мога да намеря всичките нива? Хареса ми.

Последна редакция: сб, 07 мар 2015, 19:54 от ^Liya^

# 523
Уф обърках се  Embarassed. За пръв път пия клеева тинктура и се зашеметих  Mr. Green уж си го взех от магазин за мед от производител, не от аптеката. Хоп троп прави предизвикателството на Блендърите

Лия в рутракера ги има видеата на Джилиан - http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=3173464 и аз тегля, да не видя нещо Grinning

# 524

Скрит текст:
Google76, аз съм от по-далечните и пишещи повече в "Тичане" отколкото тук, но на първото ми планинско състезание именнто този страх ме накара да си подобря всякакви лични рекорди и да завърша четвърта  Mr. Green На старта като ги гледах каките и доста се чудих дали направо да не се прибирам, но после тръгнахме и така ...
Усмихна ме!   bouquet  А би ли споделила - на дълга дистанция ли беше, като цяло беше ли си го подбрала така, че да е подходящо за първо планинско състезание?

Скрит текст:
Гугъл, аз пък се притеснявам да не би да не завърша  Crazy Толкова си нямам вяра на тичания по- дълги от 10К. Ти си знаеш за какво се пускаш на състезание. Ето, Птиците се е мотивирала от този страх, мен пък не ми пука дали ще съм последна, само искам жива да стигна до финала и то тичайки, без да спирам да ходя. При мен е от една страна удоволствието, това да видя резултат от положени усилия и собствено удовлетворение, от друга- страхът да не би да не завърша или да трябва да спирам да ходя. Така е с всяко ново начинание, има известна доза страх в началото, но затова имаме воля и спортен дух, за да го преодолеем, да преодолеем самите себе си, да се самопредизвикаме. Пускай се, не го мисли, само позитиви ще извлечеш  Peace

Мисля, че си права! Ще взема да пробвам. Единствено ме притеснява, че прогнозата е малко лоша и се предполага да бъде много студено и снежно, но пък...
Скрит текст:

Отчитам разходка на Витоша, беше много студено, но и просто убийствено красиво - бяло и с един девствен снежец... мечта.  Heart Eyes След малко мятам и Инсенити-то за деня. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт