Нашите кухни-58

• 87 038
  • 746
  •   1
Отговори
# 165
  • Под Сините камъни
Щот си мисли, че като стъпи горния шкаф на 3 см отколкото на 1 ще стане по здраво.
Тц не е заради това  Naughty
По лесно цяло да му бъде за контактите,а и се притеснява по тънкото да не се изкриви след време.Все пак кухнята ще я правим в сегашната баня

# 166
  • Раковски
Ако е заради контактите също няма проблем, гърба може като цяло да си е крив, но натягането на някой контакт едва ли що изкриви, преди да се сложи контакта гърба се лепи за стената, което значи, че няма как да има движение, отделно от това контактите могат да се монтират на гърба с винтове. Мъжа ли ще прави кухнята или размишлявате на тази тема?

# 167
  • Под Сините камъни
Ааа само размишляваме.При него на работа ходят доста от мебелистите и ги разпитва кое е най добре.Притеснява се от изкривяване заради влага,а не заради контактите.Но щом казваш,че няма проблем аз лично искам да се съобразя с твоето мнение

# 168
Ако кухнята ви е бокс и трябва да наравите компромис, на кое ще заложите:

-съдомиялна 60 см. и фурна над плота с малък работен плот
- без съдомиялна, но по- голям работен плот с фурна под плота

Буквално си представете че в първия случай  ще ви остане само 60 см. работен плот, а във втория ще бъде 120см.

Дилемата ми е голяма! Трябва да се откажа от едно от двете най важни неща за мен в кухнята- съдомиялна и плот за работа!

# 169
  • Под Сините камъни
Никитита при мен ще е първият вариант.Само съдомиялната ми ще е от по тесните,мисля че 45см се водят.Фурната ми ще е над плота върху пералнята дефакто.И сега нямам много работно място,така че свикнала съм с малките пространства

# 170
  • Варна

Буквално си представете че в първия случай  ще ви остане само 60 см. работен плот, а във втория ще бъде 120см.

Дилемата ми е голяма! Трябва да се откажа от едно от двете най важни неща за мен в кухнята- съдомиялна и плот за работа!

И аз съм ЗА първия вариант. Не бих се лишила от съдомиялна в никакъв случай  Peace

# 171
Съдомиялна 45 см е вариант, а ако все пак не остава нищо като плот, бих се лишила от нея  Peace

# 172
Не бих се лишила от миялна, тя отдавна не е лукс, а необходимост, като пералнята

# 173
  • Отвъд алеята зад шкафа
Много труден избор.

Бих избрала да имам съдомиялна и то 60 см. За плот бих ползвала кухненската маса.

# 174
  • На брега
Има едни издърпващи се, допълнителни плотове. Може да се заложи такова приспособление при проектиране на кухнята.

# 175
  • Раковски
Ако издърпващия плот е някой марков може да те откаже цената.

# 176
  • На брега
Е, да но си осигуряваш доста място!
http://moderendom.net/wp-content/uploads/2014/03/super-hitri-ide … ta-kuhnq-7-3g.jpg
http://www.magnet.co.uk/accessories/kitchen_innovations/
Не може ли да се използва някое по-бюджетно приспособление за такъв механизъм?
На мен масата ми е незаменимо допълнително работно пространство. Как се точи или издърпва баница на плот?! То не е ли да си я обиколиш отвсякъде не става вкусна Wink!

# 177
  • у дома

не бих се лишила от съдомиялна, поради тази причина бих помислила за нещо такова
 Grinning
Скрит текст:

# 178
  • На брега
+1 за предложението на blueeye®! Ако имаш носеща конструкция на колелца, дори не ти е нужен скъп механизъм горе. Крачетата и колелата могат да са по-тънки/по-малки, дори колелцата би могло да се прикрият (донякъде) отпред с панел, който обикновено се използва за прикритие на крачетата на мебелите.

# 179
В малка кухня само такъв механизъм липсва Simple Smile
Показаният е вграден в остров.
При кухня с дълбочина макс 60 см, и чекмеджета 50-60 см, такъв плот би имал площ 40 на 50 см, което е едно нищо и е безсмислено.
Та и аз съм за миялна 45 см, и използване на масата.

Общи условия

Активация на акаунт