Нашите кухни-58

• 87 041
  • 746
  •   1
Отговори
# 180
  • На брега
Има различни модели. На моя близка, помощния плот е по-дълъг. Някъде по средата или на 1/3 от дължината се сгъва и се прибира успоредно по задната стена на шкфа. Монтиран е в някакъв шкаф, за съхранение. 60 или 80 см му е широчината. Плота, като се изтегли е повече от 60 см, заради тази част, която се сгъва и подпъхва по задната стена на шкафа.

# 181
И аз бих заложила на съдомиялна, може да е от по-тесните - 45 см. Също като Nova tema, смятам че и масата е идеален работен плот за по-обемисти дейности, като баници, сладки, торти. За ежедневна работа по измиване, правене на салати, рязане мисля че и малък плот ще върши работа. Все пак, ако ще се ползва масата, е добре да е наблизо до самата кухненска част.

# 182
  • Русе
Миялна 45 см и фурна ПОД плот. Не е нужно да се губи още плот от фурната.

# 183
Здравейте, много често ви чета но за първи път пиша тук. Интересува ме дали някои от вас има кухня  гланц в цвят антрацит и бяло, искам да помоля за малко снимки.

# 184
Стига някой да може да каже що за цвят е това,има го в най различни варианти ,от графит  до тъмно зелено и все му казват антрацит.Седи малко студено ,но все пак въпрос на дизайн и субективен вкус

# 185
Да студен цвят, но в комбинация е много красиво,  графитено  такова съм виждала.

# 186
Снимки все ще се намерят,но на живо е най добре да го погледнеш,и снимки и проекти ще те излъжат.Да иначе е красиво,Но ако ще търсиш уют ще ти омръзне бързо,ако ще търсиш лукс става.Гланца седи страхотно ,но за по големи помещения обикновено кухни вързани с хол

# 187
  • Раковски

Тази кухня е долен ред антрацит акрил (най-близко до пдч-то е графит), горния ред е крем акрил, но си го представете, че е бяло (лесно е).

Някой може ли да ми каже как се правят скритите текстове и снимки?

# 188
  • На брега
Когото пишеш отговор, осмата икона на горен ред е за скрит текст. Селектираш това за скриване и кликваш върху бутона. Снимка е 2-рата на долния ред. Преди това трябва да е качена снимката някъде.
Виж и тук. http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=4825.0;topicrefid=19

# 189
  • Раковски
Скрит текст:
тинтири-минтири

Готово, уцелих го, мерси. Ся това после и другите.

# 190
Много благодаря за снимката. Да много красиво, а кухнята е свързана с хола.

# 191
Не бих се лишила от миялна, тя отдавна не е лукс, а необходимост, като пералнята

Благодаря за помощта, преразгледах отново проекта и го промених изцяло.
Ще имам и съдомиялна-60 см. и фурна под плот.    bouquet  /за малко щях да се откажа от съдомиялна/
Благодаря ви още веднъж  Hug

# 192
  • Отвъд алеята зад шкафа
Не бих се лишила от миялна, тя отдавна не е лукс, а необходимост, като пералнята

Благодаря за помощта, преразгледах отново проекта и го промених изцяло.
Ще имам и съдомиялна-60 см. и фурна под плот.    bouquet  /за малко щях да се откажа от съдомиялна/
Благодаря ви още веднъж  Hug

Добър избор  Peace

# 193
  • Русе
Сакън. Wink

# 194
  • Казанлък
gadamer би ли споделила с какво бяло ПДЧ, успя да съчетаеш вратичките на Морато, така че да не изглеждат простеещо и да не се различават от цвета на модел 201? Първоначално бях решила корпуса да е в цвета на плота, но нещо се разколебах и сега се ориентирах към бялото. Майстора ми изказа мнение, че бялото щяло много да простее, а и трудно се нацелвал цвета и щяло да стои, като СКШ.Колебая се все още.... имам време за размисъл до утре сутрин. Гледам ги тези мостри и съвсем се обърквам, още повече, че нямам вратичка до мен, за да наложа и преценя.

Общи условия

Активация на акаунт