Нашите кухни-58

• 87 218
  • 746
  •   1
Отговори
# 330
Някой ходил ли е до магазина на Роси в Илиенци? С какви впеачтления сте?
В събота ходихме и имах чувството, че магазинът ще се разпадне в ръцете ми. Каквото и да барнех се разпадаше, разглобяваше и не работеше. Чудя се дали мострите им в магазина не са закрепени и монтирани правилно или просто качеството им е такова?

И двете твърдения са вярни но предлагат и добър обков на грас
/в Илиенци магазин имат Крон а Роси са на Военна рампа Илиенско шосе/

Последна редакция: пн, 16 мар 2015, 06:08 от 4efits

# 331
Магазинът в "Роси" си е нормален, не ми се е разпадало нищо в ръцете. Става дума за Стара Загора обаче. Не знам за Илиенци. Истината е че там предлагат достъпни като съотношение цена-качество продукти и има голямо разнообразие. Но ако човек има големи финансови възможности, няма смисъл да купува от там.
Именно механизмите на Grass бяха това, което гледахме там, а те са доста добри Peace

mileneira, от мивките сякаш тази от втория линк ми се струва добра. Не че Бланко не са хубави, дори напротив, но ако търсиш по-голямо корито, а малък отцедник - втората.

# 332
  • Под Сините камъни
Здравейте, горе-долу съм се спряла на тези мивки, искам коритото да е дълбоко и голямо ,а отцедника малък, така че сега се триумя между тези:

http://www.geraka.com/44-kuhnenski-mivki/3353-mivka-za-kuhnia-bl … co-metra-5-s.html

http://www.geraka.com/44-kuhnenski-mivki/4158-inoksova-mivka-eur … ladak-finish.html

http://www.geraka.com/44-kuhnenski-mivki/4192-kompozaitna-mivka- … 400-granitek.html

Вие как ги виждате нещата, тези композитните не са ми много присърце, но пък сега нали всички имат такива, та затова гледах и тях.
Аз сякаш симпатизиран на третата мивка.
Черната е хубава,но и тя като алпакато ще и личи варовика.

# 333
  • София
Здравейте, предстои ми ремонт на това важно за домакинството помещение. Колкото повече ви чета, толкова повече въпроси възникват и ставам все по-несигурна в това, което искам.  ooooh!
Засега имам само миялна за вграждане и аспиратор с иноксови панели и двата уреда.  Трябва да реша дали да вграждам хладилник, може ли хладилника да е до фурната, котлоните индукционни или керамични, материал за мивката и мелачка, материал на шкафове и т.н.
Всяко ваше мнение ще ми е от полза и моля за помощ и съвети, виждам по снимките, че сте се справили отлично.

# 334
  • Добрич
Всичко е въпрос на личен избор, предпочитания и финанси. Един харесва едно, друг друго. Почни от проекта на помещението-кое къде искаш да разположиш, за да ти е удобно. После каква да е визията /стилът/ на помещението. После започваш с вартички, механизми, материал. След това четеш за всеки уред по отделно -преценяваш, смяташ финанси и т.н. докато постепенно ти се избистри всяко едно перо. Сега си несигурна защото не знаеш от къде да подхванеш и какво да гледаш първо. Споко, всички сме минали през това. Трябва много мислене и време.
Между времнно за всяко нещо сравняваш в Бг мама и така. На мен ми трябваше 1 година да си изясня всичко и около три месеца, за да го реализирам.
 П.С. Накои се справят по-бързо и по-добре  Laughing

# 335
  • София
mpetkova Поста ти трябваше ли да звучи окуражаващо?  Laughing Нямам толкова време, а и мисъл явно.  Hug Положението ми се усложнява и от това, че финансово нямам право да греша, а и това ще ми е  първата и най-вероятно последна кухня в живота.  Thinking
Засега ми казаха да не си поръчвам гланц шкафове, че много личали пръстовите отпечатъци.  hahaha

# 336
mpetkova Поста ти трябваше ли да звучи окуражаващо?  Laughing Нямам толкова време, а и мисъл явно.  Hug Положението ми се усложнява и от това, че финансово нямам право да греша, а и това ще ми е  първата и най-вероятно последна кухня в живота.  Thinking
Засега ми казаха да не си поръчвам гланц шкафове, че много личали пръстовите отпечатъци.  hahaha

На мен пък ме отказаха от гланца , защото се драскал много . Хладилник до фурна може , дали да е вграден -въпрос на вкус и личен избор , както и за котлоните. Хубаво е да имаш проект , аз моя сама си го направих с  Alno Kitchen Planner -програмата е лесна , отне ми около 20 мин.

# 337
  • Русе
Въпреки че не е за кухня, искам да попитам дали е много голямо чекмедже широко 135 см и дълбоко 25 см? За дрехи е, но механизмите са блум, така че питам тук. Има ли опасност да провисне най-вече? Иначе не метално отвътре, обикновено чекмедже, но с плавно затваряне.

# 338
  • Добрич
mpetkova Поста ти трябваше ли да звучи окуражаващо?  Laughing Нямам толкова време, а и мисъл явно.  Hug Положението ми се усложнява и от това, че финансово нямам право да греша, а и това ще ми е  първата и най-вероятно последна кухня в живота.  Thinking
Засега ми казаха да не си поръчвам гланц шкафове, че много личали пръстовите отпечатъци.  hahaha
Ами, опитах се. Не знам как ти е прозвучало. Пишеш, че всяко мнение ще ти е от полза и аз казах моето.
Друго какво да ти кажа- моите шкафове са МДФ гланц. За 7 месеца не са се надраскали, стават на пръсти понякога, но не е болка за умиране. Хладилникът ми е в шкаф, но не е от тези за вграждане. Не пречи да се сложи хладилник до шкаф с вградена фурна. Всички уреди ги избирах според джоба и вкусът ми. Мивката ми е гранитна на Пирамис и имам мелачка на същата фирма. Аспиратор и котлони на Лино. Котлоните ми са керамични, за индукционни на този етап нямах бюджет.
Дано така съм ти била по-полезна....

Последна редакция: пн, 16 мар 2015, 20:16 от mpetkova

# 339
да кажа и аз - мисля си кухнята от зимата на 2013-та година...В момента вече shadowman я мисли...Проекти правих няколко - в една мебелна къща и с него, накрая пак имаше малка промяна поради стечение на монтираните вече кабели и жици и канализации. Изчетох всички теми от първата, та до петдесет и втората, включих се май към петдесет и третата. Четох, обсъждаха ме, мислих, после имаше обсъждане с половинката. Избрали сме гланц - съвсем информиран избор, държа да кажа....Проверих си всички електроуреди като мнения тук, пътя на храната и така нататък. Накрая си взех решението според както на мен ми се искаше - все пак аз ще живея в тая къща, да не говорим, че се наложи да се съобразя с някои много деликатно - разбирай - авторитарно - наложени мнения от уж по-добрата част от мен...Не ми беше трудно да го убедя за механизмите, заложих на всичко възможно като избор, но не успях да се преборя с цветовата гама. Така че всеки сам си преценява и решава и не искам да те плаша, Neda, но някои имат нужда от повече време за размисъл.

# 340
Пепи, относно цветовете има най-различни, тези ги показвам само като размери и удобство, а иначе и аз не предпочитам черни.

# 341
Здравейте, извинявам се, че така нахлувам в темата, но аз редовно ви чета.

Neda , аз също скоро проектирах кухня (скоро скоро преди половин година) - първата ми кухня. Не искам да ти звуча обезкуражаващо в никакъв случай, но щом ти е първата кухня все ще има нещо което след като го направиш няма да ти хареса - не е задължително, но все пак го имай предвид.
Аз много харесвам това, което успях да направя имам няколко дребни забележки, но все пак като за първи път ..... следващият ще знам какво да направя.

Желая ти успех!

# 342
Моята кухня е готова, с изключение на тока и осветлението и миялната...много си я харесвам, шкафове, цветове, изпълнение, всичко...единствено не съобразихме великите дръжки, че на два шкафа като се отвори единия, се засича малко с дръжката на другия и може да се надраска ако се отвори и той точно тогава...ама карай, няма да ги отварям едновременно...е, като за първа кухня сме доволни  Laughing

# 343
  • Пловдив
Моята кухня е готова, с изключение на тока и осветлението и миялната...много си я харесвам, шкафове, цветове, изпълнение, всичко...единствено не съобразихме великите дръжки, че на два шкафа като се отвори единия, се засича малко с дръжката на другия и може да се надраска ако се отвори и той точно тогава...ама карай, няма да ги отварям едновременно...е, като за първа кухня сме доволни  Laughing

Ееееее ми дай да видим деее  chef

# 344
Скоро Simple Smile че имам снимки само от монтажа, не и от сега
Тя е по-скоро бюджена кухня  Hug Но може а е от полза на някой  Peace

Общи условия

Активация на акаунт